in , , ,

12 Τάσεις Μόδας που Είναι Πλέον Παρελθόν

12 Τάσεις Μόδας που Είναι Πλέον Παρελθόν
12 Τάσεις Μόδας που Είναι Πλέον Παρελθόν

Οι τάσεις της μόδας αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού και κάθε δεκαετία έχει τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά. Σε μια περίοδο, τα ρούχα μπορεί να είναι πιο αποκαλυπτικά και σε άλλα είναι πιο συντηρητικά. Υπάρχουν στιγμές που οι άνθρωποι φορούν φωτεινά χρώματα και παράξενα στοιχεία. Μερικές φορές, θα εκπλαγούμε πραγματικά από τα πράγματα που ήταν μοντέρνα αρκετά χρόνια πριν αλλά πλέον είναι παλιομοδίτικα σήμερα. 16 Κανόνες Μόδας που οι Γυναίκες Σπάνε Ευχαρίστως

Όλα τα είδη κασκόλ

© imago stock & people / East News, © BIGPICTURESPHOTO.COM / East News

Φορέθηκαν τόσο σε κρύο όσο και σε ζεστό καιρό και για κάθε είδους δημόσιες εκδηλώσεις. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες τα φορούσαν, και παρόλο που μερικά από τα κασκόλ φαινόταν αστεία με άλλα ρούχα, οι άνθρωποι τα αγαπούσαν.

Παντελόνια με πολλές τσέπες

© East News

Φαίνεται ότι όταν οι άνθρωποι αγόραζαν αυτά τα φαρδιά παντελόνια, σκέφτονταν, “Όσο περισσότερες τσέπες, τόσο το καλύτερο!” Στην πραγματικότητα ήταν παντελόνι που φορούσαν οι τεχνίτες για να κρατούν πολλά εργαλεία στις τσέπες. Δεν ταίριαζαν σε όλους σε αυτά τα παντελόνια γιατί έκαναν το κάτω μέρος του σώματος να φαίνεται τεράστιο (αυτό ίσχυε ιδιαίτερα για κοντύτερους ανθρώπους). Φυσικά, λίγοι άνθρωποι χρησιμοποίησαν πραγματικά αυτές τις επιπλέον τσέπες.

Πολλά βραχιόλια

© Everett Collection / East News, © Everett Collection / East News

Στο παρελθόν, οι γυναίκες φορούσαν μαζί πολλά διαφορετικά βραχιόλια. Φορούσαν επίσης βραχιόλια σιλικόνης. Ήταν ένα υπέροχο αξεσουάρ με κάθε είδος ρούχα.

Γκέτες

© Bridge to Terabithia / Walden Media, © Jean_Nelson / Depositphotos.com

Φοριούνταν όχι μόνο στα πόδια αλλά και στα χέρια. Παρόλο που είχαν σχεδιαστεί για αθλητές, οι μοντέρνες γυναίκες της επιλέγαν επίσης. Και πολλά κορίτσια τις φορούσαν με μπότες, πάνινα παπούτσια, ακόμη και με μπαλαρίνες.

Κολάν διαφάνεια

© Michael Germana / Everett Collection / East News

Όλα τα κορίτσια το 2000-2015 πιθανότατα φορούσαν τέτοια κολάν με σορτς και φόρεμα. Τα χρώματα και τα υλικά ήταν πολύ διαφορετικά. Σήμερα, σε πολύ λίγες γυναίκες αρέσει ακόμη να φορούν αυτό το στυλ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ζώνες που χρησιμοποιούνταν με διαφορετικό τρόπο από ό, τι έπρεπε

marieclaire

Οι ζώνες, όπως τα κασκόλ, δεν φοριούνταν με τον τρόπο που είχαν σχεδιαστεί. Οι γυναίκες τα χρησιμοποιούσαν με τοπ μπλουζάκια και φορέματα σε διαφορετικά σημεία, όπως στους γοφούς και ακριβώς κάτω από το στήθος.

Δείτε ακόμη Τι Ήταν Μόδα τη Δεκαετία που Γεννηθήκατε;

Μπερέδες παντού

goodhousekeeping

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες φορούσαν μπερέδες ακόμη και με μπλουζάκια και καλοκαιρινά φορέματα αλλά σήμερα πολύ λίγοι άνθρωποι τους φορούν.

Βελούδινα ρούχα

© 20thCentFox / Courtesy Everett Collection / East News, © Associated Press / East News

Είναι αδύνατο να ξεχάσουμε τα βελούδινα ρούχα που φορούσαν οι γυναίκες στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Διασημότητες όπως η Britney Spears, η Kim Kardashian και η Beyoncé επέβαλαν αυτήν την τάση.

Φτερά στα μαλλιά

© Depositphotos.com

Μπορεί να θυμάστε την τάση της μόδας όπου οι γυναίκες φορούσαν φτερά στα μαλλιά τους. Αυτή η τάση διαδόθηκε από διασημότητες, μοντέλα και μοντέρνες γυναίκες. Ήταν ένας ενδιαφέρων τρόπος να κάνετε κάτι νέο με τα μαλλιά σας χωρίς να τα βλάψετε.

Μακριά κοσμήματα

© East News

Χρειάστηκε πολλή προσπάθεια ακόμη και να φορεθεί αυτό το είδος κοσμημάτων γιατί μπερδευόταν συνεχώς. Τα μακριά κολιέ τυλίγονταν γύρω από το λαιμό με ρούχα που δεν ταίριαζαν απαραίτητα.

Δικτυωτά ρούχα

© East News, © Confessions of a Teenage Drama Queen / Walt Disney Pictures

Φορούσαμε πουκάμισα, φορέματα, μανίκια, μπλουζάκια και άλλα ρούχα που έμοιαζαν με δίχτυα. Αλλά αν δεν ήσασταν προσεκτικοί, αυτά τα ρούχα δεν κρατούσαν για πολύ. Σήμερα, τέτοια ρούχα φαίνονται κατάλληλα για την παραλία και μόνο.

Μπαντάνα μπλουζάκια

© Robert Hepler / Everett Collection / East News

Τόσο οι μπαντάνες όσο και τα κοντά μπλουζάκια αρκετά δημοφιλείς στο παρελθόν. Αλλά στη δεκαετία του ’90, αυτά τα 2 πράγματα ενωθήκαν, οπότε οι μπαντάνες φοριούνταν ως μπλουζάκια που κάλυπταν το στήθος. Αυτός ήταν ο τέλειος τρόπος για να αναδείξετε την κοιλιά καθώς και την πλάτη και τους ώμους. Μαζί με χαμηλόμεσα τζιν με χαμηλό ύψος, φαίνονταν πραγματικά ασυνήθιστα.

Δείτε επίσης 13 Τάσεις Μόδας που η Τζένιφερ Άνιστον Ξεκίνησε στα “Φιλαράκια” και Είναι Ακόμα Δημοφιλείς

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αποτοξινωτικές τροφές,καθαριστικές τροφές,υγιεινή διατροφή,συμβουλές διατροφής

10 Τροφές που Αποτοξινώνουν και Καθαρίζουν το Σώμα

διακόσμηση με ταπετσαρία,ιδέες διακόσμησης με ταπετσαρία,οροφές με ταπετσαρία,πλάτες κουζίνας με ταπετσαρία,έπιπλα με ταπετσαρία,σκάλες με ταπετσαρία,ταπετσαρία έργο τέχνης

30 Δημιουργικές Ιδέες για Ταπετσαρία