in , , ,

Τι Ήταν Μόδα τη Δεκαετία που Γεννηθήκατε;

Τι Ήταν Μόδα τη Δεκαετία που Γεννηθήκατε;
Τι Ήταν Μόδα τη Δεκαετία που Γεννηθήκατε;

Οι άνθρωποι συνήθως μας αντιμετωπίζουν σύμφωνα με τα ρούχα μας, έτσι το στυλ και η μόδα είναι σημαντικά συστατικά της ζωής μας. Είναι πάντα ενδιαφέρον να κοιτάς το παρελθόν, γιατί η μόδα μπορεί να μας πει πολλά για τη ζωή των ανθρώπων μιας εποχής. Δείτε παρακάτω τι ήταν μόδα τη δεκαετία που γεννηθήκατε.

5 Λεπτομέρειες Σπιτιού που Αποκαλύπτουν Πολλά για την Προσωπικότητά σας

1916 – 1926

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εφευρέθηκε το άρωμα, εμφανίστηκε το μικρό μαύρο φόρεμα, οι φούστες έγιναν πιο κοντές, οι ζώνες αντικατέστησαν τους κορσέδες και τα σμόκιν τα σακάκια.

1926 – 1936

Οι φούστες γίνονται λίγο πιο κοντές. Οι γυναίκες επιτρέπεται να φορούν παντελόνι. Γίνεται μοντέρνος ο τονισμός σημείων του σώματος: στήθος, μέση, μηροί.

1936 – 1946

Τα χρόνια του πολέμου μας κάνουν να ξεχνάμε τη μόδα για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα: τα νέα στυλ αντιγράφουν τα στοιχεία μιας στρατιωτικής στολής. Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο φορούν όσο το δυνατόν πιο άνετα και απλά ρούχα.

1946 – 1956

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 50, οι άνθρωποι προσπαθούν να αντισταθμίσουν τα ζοφερά χρόνια του πολέμου. Εμφανίζεται ένας νέος τύπος παπουτσιού, η μπαλαρίνα. Φωτεινό μακιγιάζ και θηλυκότητα καταλαμβάνουν τον κόσμο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

1956 – 1966

Τα ρούχα της δεκαετίας του ’60 είχαν σκοπό να δείξουν την λεπτότητα των γυναικών: καπέλα και ευάερα χτενίσματα έγιναν δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Οι φούστες έγιναν λίγο πιο κοντές ξανά.

1966 – 1976

Η μόδα της δεκαετίας του ’70 ήταν η πιο φιλελεύθερη: «Φορέστε ό, τι θέλετε», λένε οι σχεδιαστές μόδας. Τα τζιν βρίσκονται στο αποκορύφωμα της δόξας τους και οι γυναίκες αρχίζουν να φορούν πουκάμισα.

1976 – 1986

Η δεκαετία του ’80 ήταν μια εποχή για παντελόνια cavaricci, σανδάλια μονομάχων, τα πρώτα φούτερ και τα πετροπλυμένα τζιν.

1986 – 1996

Το πανκ στιλ έχει ισχυρή επιρροή στη μόδα: κολάν, ξανθά μαλλιά, σακάκια και μεγάλα παλτά γίνονται δημοφιλή.

1996 – 2006

Το γιούνισεξ κυβερνά τον κόσμο της μόδας. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γίνονται πιο τολμηροί και ντύνονται όσο πιο ελεύθερα μπορούν.

Το Χρώμα Κραγιόν που Επιλέγετε Αποκαλύπτει τα Πάντα για την Προσωπικότητά σας!

2006 – 2016

Λίγοι άνθρωποι προσπαθούν να κυνηγήσουν τη μόδα, επειδή θα πρέπει να αγοράζουν πολλά νέα ρούχα κάθε χρόνο.

πηγή φωτογραφιών: brightside

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι θα Συμβεί εάν Χρησιμοποιείτε Υπερβολικά 8 Φυσικά Συστατικά Ομορφιάς

Τι θα Συμβεί εάν Χρησιμοποιείτε Υπερβολικά 8 Φυσικά Συστατικά Ομορφιάς

52 Τρόποι Ενσωμάτωσης του Φωτιστικού IKEA Ranarp στην Διακόσμηση

52 Τρόποι Ενσωμάτωσης του Φωτιστικού IKEA Ranarp στην Διακόσμηση