in , , ,

Τι θα Συμβεί εάν Χρησιμοποιείτε Υπερβολικά 8 Φυσικά Συστατικά Ομορφιάς

Τι θα Συμβεί εάν Χρησιμοποιείτε Υπερβολικά 8 Φυσικά Συστατικά Ομορφιάς
Τι θα Συμβεί εάν Χρησιμοποιείτε Υπερβολικά 8 Φυσικά Συστατικά Ομορφιάς

Τα φυσικά καλλυντικά είναι τάση. Το 33,5% της βιομηχανίας φυσικών καλλυντικών αποτελείται από προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, το 33% μαλλιών και το 41% των καταναλωτών χρησιμοποιούν ένα σπιτικό προϊόν κάθε μήνα. Ωστόσο, ενώ είναι φιλικά προς το περιβάλλον και γενικά λιγότερο επιθετικά, πρέπει να είσαστε προσεκτικοί όταν προσθέτετε αυτά τα φυσικά συστατικά στην περιποίησης σας.

Πως να Εξαφανίσετε τις Γραμμές του Λαιμού σας

Λάδι καρύδας για ξηρά μαλλιά

© shutterstock.com, © shutterstock.com, © depositphotos.com

Μπορούμε να δούμε το λάδι καρύδας σχεδόν παντού τώρα, από την περιποίηση του δέρματος έως των μαλλιών. Αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το λάδι καρύδας δεν προορίζεται για κάθε τύπο μαλλιών. Για τα μαλλιά με χαμηλό πορώδες, το λεπτό στρώμα λάδι καρύδας μπορεί να εμποδίσει το νερό να διεισδύσει στις τρίχες, προκαλώντας ξηρότητα.

Μηλόξυδο ως στυπτικό

© depositphotos.com, © shutterstock.com

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν μηλόξυδο για τη θεραπεία της ακμής, της πιτυρίδας ή ακόμη και ως φυσικό αποσμητικό. Ωστόσο, η υψηλή οξύτητά του μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνα χημικά εγκαύματα στο δέρμα. Για καλύτερη χρήση, δοκιμάστε να προσθέσετε νερό στο μείγμα.

Ασπράδια αυγών για σύσφιξη των πόρων

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Τα ασπράδια των αυγών χρησιμοποιούνται συχνά στη σύσφιξη των πόρων του προσώπου και για πιο λείο δέρμα. Ωστόσο, τα αυγά είναι ένας κοινός φορέας σαλμονέλας και δεν πρέπει να τα βάζετε τόσο κοντά στο στόμα όταν είναι ωμά.

Κανέλα για θεραπεία ακμής

© shutterstock.com, © freepik.com

Η κανέλα έχει γίνει δημοφιλής ως λύση για την ακμή. Ενώ πολλοί άνθρωποι άρχισαν να προσθέτουν αυτό το συστατικό στις μάσκες προσώπου τους, άρχισαν επίσης να εμφανίζονται παράπονα για αλλεργίες και αίσθημα καύσου. Αυτό συμβαίνει επειδή η δερματίτιδα εξ επαφής είναι ένα κοινό μειονέκτημα της χρήσης κανέλας, που οδηγεί σε ερυθρότητα, εξανθήματα και ερεθισμούς.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ζάχαρη ως απολεπιστικό προσώπου

© shutterstock.com, © freepik.com

Εάν χρησιμοποιείτε ζάχαρη ως απολεπιστικό, θα μπορούσε να είναι πολύ λειαντικό στο δέρμα σας. Αυτή η διαδικασία θα μπορούσε να ανοίξει μικρές πληγές και να εκθέσει το δέρμα σε βρωμιά και κλιματικές αλλαγές.

Χυμός λεμονιού ως αντιγηραντική μάσκα

© shutterstock.com, © pexels.com

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο χυμός λεμονιού είναι γεμάτος βιταμίνη C και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Γι’ αυτό όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσθέτουν αυτό το συστατικό στις μάσκες προσώπου τους για να επωφεληθούν από τα αντιγηραντικά του αποτελέσματα. Αλλά το λεμόνι μπορεί να οδηγήσει σε υπερχρωματισμό και καμένο δέρμα, γι’ αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή.

8 Προϊόντα Ομορφιάς που Βλάπτουν το Περιβάλλον και τι να Χρησιμοποιήσετε Εναλλακτικά

Πλιγούρι βρώμης για φαγούρα στο δέρμα

© depositphotos.com, © shutterstock.com

Για μερικούς, η προετοιμασία λουτρού βρώμης είναι η τέλεια λύση για φαγούρα στο δέρμα. Ωστόσο, η στενή επαφή με τη βρώμη μπορεί να οδηγήσει σε ατοπική δερματίτιδα, κάνοντας την φαγούρα ακόμα πιο έντονη.

Λουτρό με μαγειρική σόδα για την ανακούφιση του πόνου

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Τα λουτρά μαγειρικής σόδας χρησιμοποιούνται συνήθως για τη θεραπεία πολλών καταστάσεων υγείας, από την ανακούφιση της έντασης και του πόνου έως την ενίσχυση της κυκλοφορίας. Αλλά τα αλκαλικά του επίπεδα μπορούν να βλάψουν και να ερεθίσουν το δέρμα.

10 Τρόποι να ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ την Πιτυρίδα Χωρίς Χημικά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 14

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

38 Δημιουργικές Χρήσεις για Χριστουγεννιάτικα Στολίδια

38 Δημιουργικές Χρήσεις για Χριστουγεννιάτικα Στολίδια

Τι Ήταν Μόδα τη Δεκαετία που Γεννηθήκατε;

Τι Ήταν Μόδα τη Δεκαετία που Γεννηθήκατε;