in , , ,

16 Κανόνες Μόδας που οι Γυναίκες Σπάνε Ευχαρίστως

16 Κανόνες Μόδας που οι Γυναίκες Σπάνε Ευχαρίστως
16 Κανόνες Μόδας που οι Γυναίκες Σπάνε Ευχαρίστως

Τα περιοδικά μόδας είναι γεμάτα συμβουλές για το τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε για να είστε μοντέρνες. Από τις οθόνες της τηλεόρασης, οι στυλίστες αποκαλύπτουν τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν όλες οι γυναίκες. Και πολλές γυναίκες εμπιστεύονται τυφλά τη γνώμη τους, ξεχνώντας ότι είμαστε όλοι διαφορετικοί και γενικά, δεν οφείλουμε τίποτα σε κανέναν. 16 Δημοφιλείς Κανόνες Μόδας που Είναι πολύ Ξεπερασμένοι

Τα μοδάτα ρούχα είναι μόνο για λεπτά κορίτσια.

© Gilbert Flores / Broadimage / Broad Image / East News, © MXLA / Broadimage / East News

Υπάρχει η άποψη ότι το σώμα μπορεί να γίνει το κλειδί για μια κομψή εμφάνιση. Ωστόσο το όμορφο ντύσιμο δεν εξαρτάται από το σωματότυπο. Πλέον στα καταστήματα, μπορείτε να βρείτε μοντέρνα ρούχα σε οποιοδήποτε μέγεθος. Απλά πρέπει να καθορίσετε το στυλ που σας ταιριάζει, την παλέτα χρωμάτων και στη συνέχεια, πρέπει να μάθετε πώς να τονίζετε τα πλεονεκτήματά σας με τη βοήθεια των ρούχων.

Χωρίς τέλεια μαλλιά, η εμφάνιση θεωρείται ημιτελής.

© face to face / FaceToFace / REPORTER / East News, © face to face / FaceToFace / REPORTER / East News

Ένας από τους πιο συνηθισμένους ξεπερασμένους κανόνες είναι ότι πρέπει να χτενίσετε τα μαλλιά σας έτσι ώστε να φαίνονται τέλεια. Φυσικά, το χτένισμα ολοκληρώνει την εμφάνισή σας, αλλά τώρα το ελαφρώς ατημέλητο είναι στη μόδα, οπότε δεν πρέπει να ξοδεύετε πολύ χρόνο και προσπάθεια για να φτιάξετε τέλεια τα μαλλιά σας.

© PacificCoastNews / East News, © PacificCoastNews / East News

Μερικές μπούκλες που τραβήχτηκαν από το χτένισμα ή ανακατεμένα μαλλιά είναι γοητευτικά και τονίζουν την ευθραυστότητα και την τρυφερότητα της γυναίκας. Ακόμη και αβαφες ρίζες των βαμμένων μαλλιών έχουν γίνει τάση. Φυσικά, οι αισθητικές ατέλειες δεν έχουν καμία σχέση με την παραμέληση. Τα μαλλιά πρέπει να είναι καθαρά και καλά περιποιημένα, αλλά τίποτα περισσότερο.

Σε αυτήν την ηλικία, δεν μπορείτε να φορέσετε …

© BG017 / Bauer Griffin / East News, © Chad Buchanan / WireImage / gettyimages

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όταν φτάσετε σε μια συγκεκριμένη ηλικία, πρέπει να αλλάξετε το στυλ ένδυσης. Το μυστικό είναι ότι οι ίδιες οι γυναίκες βρήκαν αυτόν τον κανόνα. Στον σύγχρονο κόσμο, δεν υπάρχουν περιορισμοί ηλικίας όσον αφορά την γκαρνταρόμπα και τα ρούχα δεν χωρίζονται σε ηλιακιακες κατηγορίες 30+, 40+, 50+ ετών. Τα στερεότυπα για τους περιορισμούς μόδας είναι παρελθόν, μαζί με τους υπόλοιπους κανόνες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε και τι δεν πρέπει να κάνετε σε μια συγκεκριμένη ηλικία.

Σήμερα, μπορείτε εύκολα να δείτε μια μεγαλύτερη γυναίκα να φορά σχισμένα τζιν ή μίνι φούστα. Το κύριο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι η συνάφεια των ρούχων, αλλά μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε με το στυλ σας. Εάν φοράγατε φορέματα όλη τη ζωή σας και συνειδητοποιήσατε ότι τα φοράγατε μόνο για τον άντρα σας και αποφασίσατε να αλλάξετε σας τζιν, τότε αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για εσάς.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα υπερμεγέθη ρούχα σας κάνουν να φαίνεστε παχύτερες.

© KAMIL PIKLIKIEWICZ / Dzien Dobry TVN / East News, © face to face / FaceToFace / REPORTER / East News

Η χαλαρή εφαρμογή δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας πιο λεπτεπίλεπτης σιλουέτας . Για να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα, πρέπει να ακολουθήσετε έναν απλό κανόνα για τα υπερμεγέθη ρούχα. Πρέπει να είναι σφιχτά σε τουλάχιστον ένα μέρος του σώματος ή ένα μέρος του σώματος πρέπει να είναι γυμνό. Χάρη σε αυτό το υπερμεγέθη στυλ έχει κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων γυναικών, επειδή μπορείτε κυριολεκτικά να αναμορφώσετε το σώμα σας. Σε ορισμένα μέρη, πρέπει να υπάρχει όγκος και σε άλλα, τα ρούχα πρέπει να τονίζουν τη σιλουέτα.

Τα ριχτά και τα φαρδιά ρούχα κρύβουν τις ατέλειες του σώματος.

© AFP / East News, © AFP / East News

Τα ριχτά και τα φαρδιά ρούχα προσθέτουν όγκο, θα κρύψουν το περίγραμμα του σώματος και θα σας κάνουν να φαίνεστε αρκετές φορές παχύτερες. Η χρήση μιας ζώνη θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή σε μια λεπτή μέση.

Όχι μακριά μαλλιά μετά την ηλικία των 40 ετών.

© AF Archive / Graham Whitby Boot / Mary Evans Picture Library / East News, © Supplied by Capital Pictures / East News

Εάν έχετε υγιή μαλλιά και το μήκος τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, τότε δεν έχει νόημα να κόψετε μακριά μαλλιά επειδή έχετε μια συγκεκριμένη ηλικία. Το κυριότερο είναι η άνεση και η αυτοπεποίθησή σας. Επιπλέον, όχι μόνο τονίζουν τα πλεονεκτήματά σας, αλλά κρύβουν επίσης τα ελαττώματα σας. Για παράδειγμα, είναι ιδανικά για γυναίκες με στρογγυλά ή ελαφρώς γεμάτα πρόσωπα, καθώς τα επιμηκύνουν οπτικά.

Η τσάντα πρέπει να ταιριάζει με τα παπούτσια.

© Elizabeth Goodenough / Everett Collection / Everett Collection / East News, © PacificCoastNews / East News

Πολλές γυναίκες προσπαθούν να βρουν μια τσάντα που να ταιριάζει με τα παπούτσια τους. Δεν υπάρχει τίποτα παράξενο σε αυτό. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, η αυστηρή αντιστοίχιση φαίνεται ξεπερασμένη. Σήμερα, μπορείτε συχνά να δείτε έναν συνδυασμό τεράστιων αθλητικών παπουτσιών με ένα τσαντάκι ή, αντίστροφα γόβες στιλέτο με ένα τσαντάκι μέσης. Αυτά τα είδη ένδυσης μπορεί να έχουν διαφορετικά σχέδια και χρώματα καθώς επιτρέπεται η πλήρης ελευθερία.

Δείτε ακόμη 12 Τάσεις Μόδας που Ήταν Δημοφιλείς στη Δεκαετία του 2000 Αλλά Φαίνονται Αστείες Τώρα

Η ενδυμασία δεν πρέπει να περιέχει περισσότερα από 3 χρώματα.

© MEGA / Mega Agency / East News, © MEGA / East News

Αφού το color blocking έγινε μόδα, μπορείτε να ξεχάσετε αυτόν τον κανόνα για πάντα. Η βασική αρχή είναι να συνδυάσετε τα χρώματα της ενδυμασία σας με γεωμετρικά μπλοκ σε ένα ρούχο ή απλά να επιλέξτε μονόχρωμα ρούχα σε διαφορετικά χρώματα. Το color blocking είναι ιδανικο για ασυνήθιστους και αντίθετους συνδυασμούς.

Τα χρωματιστά ρούχα δεν σας ταιριάζουν.

© Wiese / face to face / FaceToFace / REPORTER/ East News, © East News

Ένα συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να μην ταιριάζει σε μια συγκεκριμένη γυναίκα. Ωστόσο, είναι αδύνατο όλες οι αποχρώσεις αυτού του χρώματος να μην σας ταιριάζουν. Δεν αξίζει να απορρίψετε ολόκληρη την παλέτα αποχρώσεων ενός συγκεκριμένου χρώματος, επειδή κάθε χρώμα έχει τεράστιο αριθμό παραλλαγών και το κυριότερο είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Παρεμπιπτόντως, οι εποχές μπορούν επίσης να επηρεάσουν την αντίληψη του χρώματος, επειδή το χρώμα του δέρματός μας αλλάζει ανάλογα με αυτές. Εάν μια συγκεκριμένη απόχρωση δεν ταιριάζει με τον τύπο δέρματος ή το στυλ σας, τότε μπορεί να φορεθεί, αλλά είναι καλύτερα να το απομακρύνετε από το πρόσωπο.

Οι γυναίκες πρέπει να φορούν θηλυκά ρούχα.

© Brian Flannery, PacificCoastNews / East News, © BG017 / Bauergriffin.com / MEGA / Mega Agency / East News

Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι οι γυναίκες πρέπει να τηρούν το στυλ της κλασικής θηλυκότητας. Ήρθε η ώρα να αφήσετε αυτόν τον κανόνα στο παρελθόν, επειδή δεν είναι λάθος να φοράτε όχι μόνο τζιν, αλλά και με τρύπες στα γόνατα. Ή να αντικαταστήσετε μια βαρετή καπαρντίνα με δερμάτινο μπουφάν σε στυλ ροκ.

Δεν μπορείτε να συνδυάσετε αποχρώσεις του πράσινου και του ροζ σε ενδυμασία.

© picture alliance / Runway Manhat / East News, © picture alliance / Runway Manhat / East News

Αυτός ο κανόνας εμφανίστηκε πριν από πολύ καιρό, και συνήθως ακολουθείται από διανοούμενους. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό το συνδυασμό χρωμάτων άρχισε να θεωρείται κακογουστιά. Όμως, φαίνεται μια ευχάριστη αντίθεση σε άλλους. Επιπλέον, στη φύση βλέπουμε κόκκινα και ροζ λουλούδια με πράσινα πέταλα. Και αυτά τα λουλούδια είναι όμορφα.

Τα δερμάτινα ρούχα είναι προκλητικά.

© Guillermo, PacificCoastNews / East News, © 0000507 / Reporter / East News

Εδώ πρέπει να εστιάσετε στο κόψιμο, την εφαρμογή και τη συνάφεια του ρούχου με την περίσταση. Ίσως φορώντας ένα δερμάτινο κοστούμι με λακαρισμένες μπότες πάνω από το γόνατο θα φαίνονται χυδαίες. Αλλά ξεχωριστά ρούχα, όπως βασικά δερμάτινα παντελόνια, πουκάμισα και σακάκια φαίνονται εξαιρετικά κομψά, ακόμη και σε μια καθημερινή εμφάνιση.

Το στυλ vintage σας δείχνει μεγαλύτερες.

© Palace Lee, PacificCoastNews / East News, © Bertrand-Hillion Marie-Paola / ABACA / Abaca / East News

Πολλές γυναίκες αποφεύγουν τα ρούχα από την «ντουλάπα της γιαγιάς» τους καθώς φοβούνται ότι θα τις δείχνουν μεγαλύτερες. Από μόνα τους, αυτά τα ρούχα δεν προσθέτουν ηλικία, αλλά θα πρέπει να περιλαμβάνονται μόνο σε πιο συναφή ενδυμασίες.

Τα τατουάζ πρέπει να είναι κρυμμένα.

© face to face / FaceToFace / REPORTER/ East News, © East Newsface to face / FaceToFace / REPORTER/ East News

Μερικοί άνθρωποι θέλουν να εκφράσουν την ατομικότητά τους, να είναι δημιουργικοί ή να πουν την ιστορία τους με τη βοήθεια των τατουάζ. Ωστόσο, υπάρχει η άποψη ότι τα τατουάζ αποτελούν ένδειξη επιπολαιότητας και ανωριμότητας. Για αυτόν τον λόγο, πολλοί εργαζόμενοι και επαγγελματίες χρειάζεται να κρύψουν τα τατουάζ τους και ορισμένοι δεν τους αρέσει να τα δείχνουν στην καθημερινή τους ζωή. Τα τατουάζ στο σώμα είναι μέρος της ανθρώπινης ιστορίας, οπότε δεν έχει νόημα να ντρέπεστε και να τα κρύβετε πάντα κάτω από ρούχα.

Οι γόβες στιλέτο δείχνουν όμορφες σε όλες.

© Jaxon/Mega / Mega Agency / East News, © MEGA / Mega Agency / East News

Αυτή δεν είναι η πιο πρακτική επιλογή παπουτσιών. Παρόλο που φαίνεται κομψή, τα κορίτσια με καμπύλες πρέπει να είναι προσεκτικά όταν επιλέγουν τακούνια που είναι πολύ λεπτά, επειδή ένα ογκώδες σώμα σε συνδυασμό με γόβες στιλέτο μπορεί να φαίνεται πιο γεμάτο λόγω της αντίθεσης. Είναι καλύτερα να επιλέξετε παπούτσια με βάση τον τύπο του σώματος και ολόκληρη την εμφάνιση για να αποφύγετε την ανισορροπία.

Πρέπει να βάψετε τα γκρίζα μαλλιά.

© AFP / East News, © Raymond Hall / GC Images / gettyimages

Πολλές γυναίκες αισθάνονται υποχρεωμένες να υπακούσουν στα στερεότυπα που επικρατούν στην κοινωνία και ειδικότερα να βάφουν τα γκρίζα μαλλιά τους. Αλλά τώρα, η ώριμη ομορφιά είναι μοντέρνα και υπάρχουν μερικοί όχι πολύ προφανείς λόγοι για αυτό. Πρώτον, επιδεικνύει κύρος. Δεύτερον, οι γυναίκες που ακολουθούν τη δική τους πορεία, σε αντίθεση με τα στερεότυπα, αξίζουν τον σεβασμό. Εάν τα μαλλιά και το δέρμα είναι περιποιημένα, λεία και λαμπερά, τότε η παρουσία γκρίζων μαλλιών θα φαίνεται όμορφη.

Δείτε επίσης 11 Κλασικά Είδη Ένδυσης που Πολλές Γυναίκες Λατρεύουν Αλλά Δεν Είναι Πλέον Μοντέρνα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πως να Αλλάξετε ένα Παλιό Πορτατίφ με Παπιέ Μασέ

Πως να Αλλάξετε ένα Παλιό Πορτατίφ με Παπιέ Μασέ

Συμβουλές Διακόσμησης για να Πουλήσετε το Σπίτι σας Γρηγορότερα

Συμβουλές Διακόσμησης για να Πουλήσετε το Σπίτι σας Γρηγορότερα