in , , , ,

11 Βασικοί Κανόνες Μόδας για να Ντύνεστε Πάντα με Στυλ

κανόνες μόδας,συμβουλές μόδας,μόδα,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,
κανόνες μόδας,συμβουλές μόδας,μόδα,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,

Τα ρούχα είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τη δημιουργία της εικόνας σας. Οποιοδήποτε λάθος στον τρόπο που ντύνεστε μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε λιγότερο περιποιημένοι, ειδικά όταν πρόκειται να συναντήσετε κάποιον για πρώτη φορά. Για να ντύνεστε πάντα με στυλ ακολουθήστε μερικούς βασικούς κανόνες μόδας για να αφήνετε την καλύτερη εντύπωση. 10 Αξεσουάρ Μόδας που Πρέπει να Σκεφτείτε Δύο Φορές πριν τα Αγοράσετε

Αφαιρέστε ετικέτες

11 Βασικοί Κανόνες Μόδας για να Ντύνεστε Πάντα με Στυλ

Ένα απλό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν φοράτε καινούργια ρούχα! Οι ετικέτες δεν πρέπει ποτέ να είναι ορατές. Πρέπει πάντα να κρύβονται.

Επιλέξτε ασορτί ζώνη και παπούτσια

Όποιο χρώμα ζώνης κι αν επιλέξετε – μαύρη ή καφέ – φροντίστε να την ταιριάξετε με παπούτσια ίδιου χρώματος. Αυτό σας κάνει να φαίνεστε καλοντυμένοι και διασφαλίζετε ότι θα κάνετε ευνοϊκή εντύπωση στους συναδέλφους σας.

Βάλτε ζώνη όταν βάζετε το πουκάμισο μέσα στο παντελόνι

Όταν βάζετε το πουκάμισό σας μέσα στο παντελόνι θα πρέπει να φοράτε ζώνη για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Αποφύγετε τα εξώμεσα μπλουζάκια στο γραφείο

Τα εξώμεσα μπλουζάκια δεν είναι κατάλληλα για τον χώρο εργασίας. Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις που μπορεί να συνδυαστεί με ελκυστικά χαμηλοκάβαλα τζιν και ένα statement κολιέ ή ένα σετ ασορτί σκουλαρίκια. Όσον αφορά το γραφείο, όμως, ένα επίσημο και σεμνό στυλ είναι ιδανικό.

Το μεγάλο ντεκολτέ δεν είναι κατάλληλο για το γραφείο

Όταν αποφασίζετε τι μπλούζα να φορέσετε στην εργασία σας, να έχετε κατά νου ότι δεν πρέπει να είναι πολύ αποκαλυπτικό. Επιλέξτε ένα ρούχο που εκφράζει την προσωπικότητά σας. Μπορείτε να πειραματιστείτε με το χρώμα και την αντίθεση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 9 Λάθη Μόδας που οι Άντρες Συνεχίζουν να Κάνουν Ασυναίσθητα

Μόνο ένα: γραβάτα ή σακάκι

Εξαρτάται αποκλειστικά από το άτομο αν θα φορέσει γραβάτα ή σακάκι σε μια συνάντηση. Το να φοράτε και τα δύο ταυτόχρονα, όμως, δεν φαίνεται ωραίο. Μπορείτε να φορέσετε γραβάτα ή σακάκι, αλλά όχι και τα δύο ταυτόχρονα.

Μόνο ένα: Μίνι φούστα ή ντεκολτέ

Οι μίνι φούστες είναι μια εξαιρετική επιλογή για επίσημο ντύσιμο. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να μην την φοράτε με ένα πουκάμισο με βαθύ ντεκολτε γιατί είναι πολύ αποκαλυπτικό και μπορεί να δώσει λάθος εντύπωση στους άλλους.

Φορέστε γραβάτα με τον σωστό τρόπο

Όταν φοράτε γραβάτα, φροντίστε να κάνει αντίθεση με το χρώμα του πουκαμίσου σας, αν και αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητο. Το μήκος της γραβάτας, από την άλλη, θα πρέπει να φτάνει ακριβώς κάτω από την πάνω άκρη της ζώνης σας.

Επιλέξτε ασορτί κοσμήματα

Όταν ντύνεστε επίσημα, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πρέπει πάντα να επιλέγετε μίνιμαλ κοσμήματα. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα βραχιόλι είναι αρκετά. Κάτι άλλο που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να επιλέγετε πάντα τα ασορτί κοσμήματα.

Κλείστε το μεσαίο κουμπί του σακακιού

Να θυμάστε πάντα να κρατάτε το κουμπί κλειστό όταν φοράτε ένα σακάκι με ένα κουμπί στο γραφείο. Όταν φοράτε σακάκι με δύο κουμπιά στη δουλειά, να κουμπώνετε πάντα το επάνω κουμπί.

Είναι εντάξει να ανοίξετε τα δύο επάνω κουμπιά

Βεβαιωθείτε ότι τα δύο επάνω κουμπιά στο πουκάμισο ή την μπλούζα σας είναι πάντα ανοιχτά. Αν και δεν απαιτείται, θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το επίπεδο άνεσης σας.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Οι Λεπτομέρειες Που Θα Σας Απογειώσουν:10 Χρήσιμα Κόλπα Μόδας για να Φαίνεστε Πάντα στα Καλύτερα σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.2 / 5. Αξιολογήσεις: 12

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

έλεγχος ονείρων,συνειδητό όνειρο,αντιμετώπιση στρες,αντιμετώπιση άγχους,συμβουλές υγείας,υγεία,περίεργα,

Οι Επιστήμονες Αποκαλύπτουν πώς να Ελέγξετε τα Όνειρά σας και να Μειώσετε το Στρες και το Άγχος

βούτυρο βότκας,συμβουλές μαγειρικής,μαγειρική,

Τι Είναι το Βούτυρο Βότκας; Θα Αλλάξει τον Τρόπο που Μαγειρεύετε!