in , ,

9 Λάθη Μόδας που οι Άντρες Συνεχίζουν να Κάνουν Ασυναίσθητα

λάθη ανδρικής μόδας,συμβουλές μόδας,ανδρική μόδα,ανδρικά ρούχα,συμβουλές για ρούχα,
9 Λάθη Μόδας που οι Άντρες Συνεχίζουν να Κάνουν Ασυναίσθητα

Η παραβίαση των κανόνων μπορεί να είναι ο μόνος πραγματικός κανόνας στη μόδα, αλλά η όλη ιδέα είναι να ξέρετε πώς να τους παραβείτε σωστά. Για να φαίνεστε κομψοί και χαλαροί ταυτόχρονα θα πρέπει να αποφύγετε μερικά λάθη μόδας που οι άνδρες συνεχίζουν να κάνουν ασυναίσθητα. 11 Λάθη Μόδας που σας Δείχνουν Μεγαλύτερες από την ηλικία σας

Συνδυασμός τζιν με μπότες

brightside

Ένα πολύ συνηθισμένο καθημερινό στυλ είναι το να φοράτε αθλητικά και τζιν, τόσο που κάποιες εταιρείες έχουν δημιουργήσει ακόμη και τζιν μόνο για αθλητικά. Όμως ο καλύτερος τρόπος να φορέσετε τζιν είναι με μπότες. Εφόσον δεν καλύπτονται εντελώς από φαρδιά τζιν, θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά.

Χρήση κανονικής ποσότητας αξεσουάρ

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Μερικές φορές λιγότερο είναι περισσότερο. Φορώντας ταυτόχρονα ένα ρολόι, ένα περικάρπιο και ένα καπέλο μπορεί να αποσπάσει την προσοχή των ανθρώπων από τα μοναδικά σχέδια που πιθανότατα επιλέξατε. Ένας διακριτικός συνδυασμός ρολογιού και γυαλιών ηλίου ή ασορτί παπουτσιών είναι αρκετός για να δείξετε ότι νοιάζεστε για την εμφάνισή σας.

Συνδυασμός φαρδιάς και λεπτής εφαρμογής ρούχων

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Κανένα ρούχο δεν είναι ντεμοντέ αρκεί να συνδυάζεται καλά με άλλα αντικείμενα. Αν και τα μακρύτερα πουκάμισα συχνά δεν συνιστώνται, ο συνδυασμός τους με slim ή skinny τζιν μπορεί να σας βοηθήσει να τα συνδυάσετε. Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα: το φαρδύ τζιν πρέπει να φορεθεί με ένα εφαρμοστό πουκάμισο.

Επιλέγοντας τη σωστή λαιμόκοψη

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Αυτό πολύ συχνά αγνοείται, αλλά η επιλογή της σωστής λαιμόκοψης δίνει ένα αρμονικό σχήμα στο πρόσωπό σας, καθιστώντας το πιο ευχάριστο στην εμφάνιση. Ο λαιμός V λειτουργεί τέλεια με τετράγωνα πρόσωπα ή πιο κοντούς λαιμούς, ενώ αν είστε ψηλός ή έχετε μακρύ λαιμό, η στρογγυλή λαιμόκοψη μπορεί να ταιριάζει καλύτερα. Οι βαθιές λαιμόκοψεις, ωστόσο, είναι συχνά εκτός μόδας.

Δείτε ακόμη 7 Λάθη Μόδας που Κάνουν Όλες οι Γυναίκες

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ζάρωμα σε δερμάτινο μπουφάν

© shutterstock.com, © shutterstock.com

Η αγορά ενός νέου δερμάτινου μπουφάν μπορεί να είναι δύσκολη: πρέπει να το ζαρώσετε πριν το φορέσετε. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο φορώντας το. Μια χρήσιμη συμβουλή είναι να σκουπίσετε το σακάκι με ένα υγρό πανί, στη συνέχεια να το φορέσετε και να κάνετε μερικά push-up ή αερόβιες κινήσεις. Το μπουφάν θα φαίνεται σαν να φορέθηκε για λίγο. Να είστε προσεκτικοί όμως – δεν θέλετε να το μουλιάσετε με το νερό γιατί θα καταστραφεί.

Επιλέγοντας ένα κοστούμι που σας ταιριάζει

© Andrew Robinson / Unsplash, © Maddy Singh / Unsplash

Το να δείχνετε ωραίοι με ένα κοστούμι είναι θέμα επιλογής του σωστού. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το ύψος σας. Για παράδειγμα, οι πιο κοντοί άντρες θα πρέπει να επιλέξουν μια λεπτή εφαρμογή και σακάκια που έχουν υψηλότερο κουμπί στη μέση για να επιμηκύνουν τη σιλουέτα τους. Οι ψηλότεροι άνδρες, από την άλλη πλευρά, μπορούν να επιλέξουν πιο σκούρα χρώματα που είναι γνωστά για τη συρρίκνωση της συνολικής εμφάνισης μαζί με σακάκια με 3 κουμπιά. Εναλλακτικά, μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα κανονικό κοστούμι με 2 κουμπιά για να κοντύνουν ολόκληρη τη λαιμόκοψη.

Φορώντας πιο κοντά πουκάμισα έξω από το παντελόνι

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Το να φοράτε μακριά πουκάμισα με πιο λεπτά παντελόνια μπορεί να κάνει το σώμα σας να φαίνεται δυσανάλογο: τα πόδια σας θα φαίνονται πιο κοντά και ο κορμός σας πολύ μεγάλος. Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να έχετε κατά νου ότι το μισό του καβάλου σας πρέπει να είναι ορατό ή ότι η μπροστινή ουρά του πουκάμισου δεν πρέπει να ευθυγραμμίζεται με τις άκρες των μανικιών σας όταν στέκεστε όρθια.

Εξάλειψη τoυ φουσκώματος του πουκάμισου

© shutterstock.com, © shutterstock.com

Ίσως ένας από τους λιγότερο κλασικούς τρόπους για να φορέσετε ένα πουκάμισο είναι να το έχετε τυλιγμένο μέσα στο παντελόνι. Θυμηθείτε, δεν είναι όλα τα πουκάμισα φτιαγμένα για να μπαίνουν μέσα, μόνο αυτά με εμφανείς ουρές.

Αγοράστε σορτς που έχουν το σωστό μήκος

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Τα σορτς μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα εάν δεν φορεθούν σωστά. Το μήκος είναι εξαιρετικά σημαντικό. Δεν θέλετε να είναι πολύ κοντά για προφανείς λόγους ούτε πολύ μακριά. Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι 2,5 έως 7,5 εκατοστά πάνω από το γόνατό σας. Και ναι, τα cargo σορτς είναι απαγορευμένα.

Δείτε επίσης 10 Δημοφιλή Λάθη Μόδας που Πολλοί Αντρές Δεν τα Γνωρίζουν Καν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.8 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

παιδικό άλογο σε ραβδί,DIY παιδικό παιχνίδι,παιδικές κατασκευές,για το παιδί,

Πώς να Φτιάξετε ένα Παιδικό Άλογο σε Ραβδί

λάθη μανικιούρ,φροντίδα νυχιών,συμβουλές για νύχια,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

9 Λάθη Μανικιούρ που Μπορούν να Καταστρέψουν την Εμφάνισή σας