in , ,

7 Λάθη Μόδας που Κάνουν Όλες οι Γυναίκες

λάθη μόδας,συμβουλές μόδας,μόδα,ρούχα,συμβουλές για ρούχα
7 Λάθη Μόδας που Κάνουν Όλες οι Γυναίκες

Μπορείτε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο όλη την ώρα, να τρώτε μόνο πράσινα μήλα, να πηγαίνετε για τρέξιμο κάθε πρωί και να πέτυχετε το σώμα των ονείρων σας…αλλά μετά μπορείτε να τα χαλάσετε όλα επιλέγοντας το λάθος ντύσιμο. Υπάρχουν μερικά λάθη μόδας που κάνουν όλες οι γυναίκες που μπορούν εύκολα να αποφευχθούν επιλέγοντας τα σωστά ρούχα. Μόδα: Τα 12 πιο Κοινά Στυλιστικά Λάθη που σας Γερνούν

Μεγάλα καρό

7 Λάθη Μόδας που Κάνουν Όλες οι Γυναίκες

Τα ρούχα που έχουν μεγάλο καρό σχέδιο μπορούν να καταστρέψουν εντελώς τη σιλουέτα σας. Φαίνονται κομψά, αλλά δίνουν την εντύπωση ότι είστε αρκετά εκατοστά πιο φαρδιές στους γοφούς. Αντίθετα, προτιμήστε σχέδια με ουδέτερα prints ή απλά χρώματα. Αν πραγματικά αγαπάτε τα καρό σχέδια, επιλέξτε μικρά και όχι μεγάλα τετράγωνα.

Οριζόντια prints

Τα οριζόντια prints δίνουν την εντύπωση μιας πολύ μεγαλύτερης σιλουέτας από αυτή που έχετε στην πραγματικότητα. Αλλά αν αγαπάτε τα ριγέ ρούχα, μην απελπίζεστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αλλάξετε την κατεύθυνση τους: οι κάθετες ρίγες πετυχαίνουν το αντίθετο, κάνοντάς σας να φαίνεστε πιο ψηλή και αδύνατη. Εναλλακτικά, μπορείτε πάντα να επιλέξετε έναν κλασικό συνδυασμό διαφορετικών χρωμάτων.

Πάρα πολλή διακόσμηση

Τα ατελείωτα βολάν, πτυχώσεις και φιοριτούρες προσθέτουν τουλάχιστον μερικά μεγέθη στην εμφάνισή σας. Προσπαθήστε να επιλέξετε ρούχα με ελάχιστη ποσότητα διακοσμήσεων, όπως μια φούστα με φερμουάρ που θα επιμηκύνει τη σιλουέτα σας ή ρούχα με κάθετα ρίγες.

Δείτε ακόμη 7 Λάθη Μόδας που Πρέπει να Σταματήσετε να Κάνετε

Μεγάλα prints με οριζόντια στοιχεία

Τα μεγάλα prints σας κάνουν να φαίνεστε πιο βαριά και φαρδιά, ενώ τα σανδάλια με μακριά κορδόνια που ανεβαίνουν στα πόδια σας κάνουν να φαίνεστε πιο κοντή. Από την άλλη, μια μυτερή λαιμόκοψη και ένα σκίσιμο στη φούστα σας μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο ψηλή. Φροντίστε να επιλέξετε ρούχα με ένα μόνο χρώμα και επιλέξτε παπούτσια που είναι κοντά στον τόνο του δέρματός σας. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να φαίνεστε ψηλότερες και πιο αδύνατες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εφαρμοστή λαιμόκοψη

Μια εφαρμοστή λαιμόκοψη σε φόρεμα μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι είστε πολύ πιο παχιά ενώ μια λαιμόκοψη σε σχήμα V με ντεκολτέ μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πραγματικά κομψή.

Φαρδιές οριζόντιες ρίγες

Το μόνο χειρότερο από τις οριζόντιες ρίγες στα ρούχα είναι οι φαρδιές και φωτεινές οριζόντιες ρίγες. Το είδος της φούστας που φαίνεται στην αριστερή εικόνα είναι το καλύτερο ρούχο…αν ο στόχος σας είναι να μετατρέψετε μια κομψή φιγούρα σε άμορφο σάκο. Ένα μονόχρωμο φόρεμα με μικροσκοπικό print και μια φαρδιά μαύρη ζώνη στη μέση, από την άλλη, θα τονίσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και θα σας κάνει να φαίνεστε πολύ πιο αδύνατες.

Φωτεινά χρώματα

Τα έντονα χρώματα σας κάνουν να φαίνεστε παχύτερες σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι κάνουν οι πιο διακριτικοί τόνοι. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα δύο όμοια ριγέ τοπ – η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι το χρώμα τους. Αριστερά, η μέση και οι ώμοι φαίνονται πολύ πιο γεμάτες από ό,τι στα δεξιά, όπου οι ρίγες είναι πολύ πιο ανοιχτόχρωμες. Τα κάτω μισά των δύο ρούχων διαφέρουν επίσης – το μαύρο συνήθως αδυνατίζει, αλλά το σχέδιο μπορεί να καταστρέψει το αποτέλεσμα. Το φαρδύ παντελόνι που μοιάζει με φόρεμα στα αριστερά παχαίνει οπτικά σε σύγκριση με το παντελόνι στα δεξιά.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 15 Λάθη που Κάνουν Πολλές Γυναίκες Όταν Φοράνε Τζιν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 13

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πού βρίσκονται τα καταφύγια στην Αθήνα (περιοχές)

άμμος γάτας,άμμος γάτας ως αφυγραντήρας,χρήσιμα

Πώς να Χρησιμοποιήσετε Άμμο Γάτας ως Αφυγραντήρα