in

Πώς να Χρησιμοποιήσετε Άμμο Γάτας ως Αφυγραντήρα

άμμος γάτας,άμμος γάτας ως αφυγραντήρας,χρήσιμα
Πώς να Χρησιμοποιήσετε Άμμο Γάτας ως Αφυγραντήρα

Η άμμος γάτας μπορει να χρησιμοποιηθει ως αφυγραντήρας επειδή απορροφά νερό και είναι ιδανική για μικρούς χώρους όπου ένας κανονικός αφυγραντήρας δεν χωράει εύκολα ή σε σκάφος, κατασκήνωση ή εξοχικό σπίτι. Επιλέξτε άμμο από πηλό και χωρίς άρωμα, εκτός αν προτιμάτε τη μυρωδιά. Αφυγραντήρας : Πότε χρειάζομαι, επιλογή του κατάλληλου, τετραγωνικά, είδη αφυγραντήρων. Ο απόλυτος Οδηγός!

Πώς να Χρησιμοποιήσετε Άμμο Γάτας ως Αφυγραντήρα

Ρίξτε άμμο γάτας σε ρηχά ανοιχτά δοχεία. Η ποσότητα εξαρτάται από τον χώρο σας. Ένα μικρό δοχείο 1 λίτρου είναι ιδανικό σε μια ντουλάπα, αλλά ένα δοχείο 8 λίτρων μπορεί να χρειαστεί για μεσαίου μεγέθους δωμάτιο. Τα δοχεία που είναι σχεδιασμένα να μπαίνουν κάτω από κρεβάτι λειτουργούν καλά για μεγάλες επιφάνειες.

Τοποθετήστε το δοχείο στη μέση του δωματίου ή του χώρου. Αντικαταστήστε την άμμο όταν αρχίζει να μυρίζει άσχημα ή όταν είναι υγρή και δεν μπορεί πλέον να απορροφήσει την υγρασία.

Γεμίστε το κάτω μέρος ενός καλσόν ή βαμβακερής κάλτσας με ένα φλιτζάνι άμμο γάτας και δέστε το. Τοποθετήστε το σε συρτάρια, ντουλάπια, κλειστές σκηνές και υπνόσακους.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Ιδανική υγρασία: πόση υγρασία πρέπει να έχει το σπίτι

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

λάθη μόδας,συμβουλές μόδας,μόδα,ρούχα,συμβουλές για ρούχα

7 Λάθη Μόδας που Κάνουν Όλες οι Γυναίκες

παχουλά μάγουλα,ασκήσεις για παχουλά μάγουλα,φροντίδα προσώπου,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

8 Ασκήσεις για να Ελαττώσετε τα Παχουλά Μάγουλα