in , , , ,

10 Δημοφιλή Λάθη Μόδας που Πολλοί Αντρές Δεν τα Γνωρίζουν Καν

10 Δημοφιλή Λάθη Μόδας που Πολλοί Αντρές Δεν τα Γνωρίζουν Καν
10 Δημοφιλή Λάθη Μόδας που Πολλοί Αντρές Δεν τα Γνωρίζουν Καν

Η ανδρική μόδα είναι κάτι δύσκολο. Μπορεί να νομίζετε ότι είναι πολύ απλό να ντύνεστε αλλά υπάρχουν πολλές λεπτές λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζει κανείς για να είναι κομψός και ελκυστικός χωρίς να το παρακάνει – ένα μόνο κουμπί σε ένα σακάκι μπορεί να χαλάσει όλη την εμφάνιση. Υπάρχουν μερικά λάθη που κάνουν οι άντρες με τα ρούχα που πρέπει να αποφύγετε ώστε να ντύνεστε σωστά και δείχνετε κομψοι. 7 Λάθη Μόδας που Κάνουν Όλες οι Γυναίκες

Μανίκια που καλύπτουν το ρολόι χειρός

© Pexels.com

Αν σας αρέσει να φοράτε ρολόι χειρός, καλύτερα να σηκώσετε τα μανίκια σας. Πρώτα απ’ όλα, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να ρίξετε μια ματιά στη στιγμή. Δεύτερον, το ρολόι μπορεί να σχηματίσει μια «ζάρα» κάτω από το ύφασμα του μανικιού που είναι άσχημο.

Prints σε μπλουζάκια

© Depositphotos, © Depositphotos

Επιλέξτε ένα απλό μπλουζάκι, ειδικά αν πρόκειται να φορέσετε ένα σακάκι από πάνω. Τα prints είναι απλώς μια τάση της μόδας, που όπως γνωρίζετε είναι πιθανό να αλλάξει. Σκεφτείτε πώς ντυνόταν ο Τζέιμς Ντιν. Το στυλ του φαινόταν πάντα κλασικό και αβίαστο. Είναι προτιμότερο να ξοδέψετε χρήματα για ένα λευκό μπλουζάκι και τζιν με καλό κόψιμο παρά να επιλέξετε μοντέρνα prints που σίγουρα θα ξεφύγουν από τη μόδα. Δεν είναι περίεργο που η Lana Del Rey τραγουδά, «Blue jeans, white shirt» στο επιτυχημένο τραγούδι της.

Μπλουζάκι με μακρύ μανίκι

© Depositphotos, © Depositphotos

Τα μπλουζάκια με τα μανίκια που φτάνουν σχεδόν μέχρι τον αγκώνα είναι κακή ένδυση ακόμα και για τους τραγουδιστές της ραπ. Τα ρούχα πρέπει να είναι κολακευτικά. Την επόμενη φορά που θα πάτε για ψώνια, επιλέξτε ένα μπλουζάκι με μανίκια που δεν είναι χαμηλότερα από τη μέση του αντιβραχίου. Τα πιο κοντά μανίκια θα τονίσουν πλεονεκτικά τις αναλογίες των χεριών σας. Αντίθετα, τα μακριά μανίκια θα κρύψουν όλους τους μυς σας και θα μακρύνουν μόνο τα χέρια σας.

Φοράτε ζώνη και τιράντες ταυτόχρονα

© Depositphotos, © Depositphotos

Οι ζώνες και οι τιράντες φοριούνται χωριστά και όχι μαζί. Εξάλλου, και τα δύο αξεσουάρ έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν το παντελόνι σας. Μην το παρακάνετε με λεπτομέρειες.

Ζαρωμένα ρούχα

© Depositphotos, © Depositphotos

Πράγματι, το σιδέρωμα δεν είναι μια ευχάριστη αγγαρεία, αλλά είναι προτεραιότητα αν θέλετε να φαίνεστε καθαροί και τακτοποιημένοι. Τα τσαλακωμένα ρούχα φαίνονται ατημέλητα και μπορούν να καταστρέψουν την αυτοπεποίθησή σας. Είτε σας αρέσει είτε όχι, για ορισμένα ρούχα το σιδέρωμα είναι αναπόφευκτο, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πουκάμισα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 8 Λάθη Επιλογής Ρούχων σε Έντονα Χρώματα που Κάνουν Ακόμη και Κυρίες με Εξαιρετικό Στυλ

Το λάθος μέγεθος κοστουμιού

© Unsplash.com

Εάν αγοράζετε ένα κοστούμι, θα ήταν καλή ιδέα να επισκεφθείτε έναν ράφτη. Το κοστούμι σας θα πρέπει να εφαρμόζει αβίαστα στο σώμα σας χωρίς να κρέμεται από αυτό ή να εφαρμόζει τόσο σφιχτά που να φουσκώνετε έξω από αυτό.

Σακάκι με κουμπιά

© Depositphotos

Το κούμπωμα ενός σακακιού κοστουμιού επιτρέπεται μόνο εάν έχετε ένα σακάκι με ένα κουμπί, μια στολή ή εάν σας απονεμηθεί ένα κρατικό βραβείο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, αφήστε το κάτω κουμπί ξεκούμπωτο. Μην ξεχάσετε να ξεκουμπώσετε όλα τα κουμπιά όταν κάθεστε.

Βάλτε το πουκάμισο μέσα στο παντελόνι σας

© Depositphotos, © Depositphotos

Μερικοί άνδρες εξακολουθούν να φορούν ριχτά πουκάμισα πάνω από το παντελόνι, το τζιν, το σορτς κ.λπ. Δεν έχει σημασία τι χρώμα είναι το πουκάμισο, το μοτίβο του ή αν έχει μακριά ή κοντά μανίκια ή όχι. Το πουκάμισο πρέπει να μπει μέσα από το παντελόνι.

Φουσκωτές τσέπες

© Depositphotos

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλέπεις ένα υπέροχο, κομψό ντύσιμο να χαλάει από ένα τεράστιο εξόγκωμα. Κατά κανόνα, οι άντρες έχουν συνήθως κλειδιά, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι στις τσέπες τους, τα οποία πρέπει να έχουν πάνω τους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε περίπτωση που η εσωτερική τσέπη του σακακιού σας δεν έχει θέση για αυτά τα αντικείμενα, πάρτε το πιο απαραίτητο κλειδί και κάρτες αντί για πορτοφόλι.

Φοράτε μόνο μαύρα κοστούμια καθημερινά

© Depositphotos, © Depositphotos, © Depositphotos

Τα μαύρα κοστούμια πρέπει να φοριούνται καθημερινά μόνο από νεκροθάφτες και παρευρισκόμενους στην κηδεία. Πειραματιστείτε με μπλε σακάκια και σομόν παντελόνια — είναι κομψά. Παίξτε με νέα και διαφορετικά χρώματα. Ωστόσο, θυμηθείτε να μην αγοράζετε ποτέ ένα κοστούμι από γυαλιστερό ύφασμα.

Δείτε επίσης 5 Συμβουλές Μόδας για Ανδρική Επαγγελματική Casual Ενδυμασία

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 40

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ακάρεα προσώπου,φροντίδα προσώπου,περίεργα,

Εκατομμύρια Αόρατα Ζωύφια Κάνουν Πάρτι στο Πρόσωπό σας Κάθε Βράδυ

Να Γιατί οι Καλύτερες Ιδέες Μας Έρχονται στο Ντους – Δεν είναι αστείο, οι καλύτερες ιδέες εκεί έχουν γεννήθει