in , , ,

5 Συμβουλές Μόδας για Ανδρική Επαγγελματική Casual Ενδυμασία

ανδρική επαγγελματική casual ενδυμασία,ανδρική επαγγελματική μόδα,συμβουλές ανδρικής μόδας,ανδρική μόδα,ανδρικά ρούχα,συμβουλές για ανδρικά ρούχα
5 Συμβουλές Μόδας για Ανδρική Επαγγελματική Casual Ενδυμασία

Καθώς τα πολιτισμικά και κοινωνικά πρότυπα συνεχίζουν να αλλάζουν και να εξελίσσονται, το ίδιο συμβαίνει και με τη μόδα. Όταν σκέφτεστε τις τάσεις της μόδας, πιθανώς να σας έρχονται στο μυαλό εικόνες από την πασαρέλα. Η ανδρική επαγγελματική casual ενδυμασία παραμένει μια άπιαστη ιδέα ακόμα και για τους πιο έξυπνους επιχειρηματίες. Είναι δύσκολο να εξισορροπηθεί η παραδοσιακή εμφάνιση με τα νεότερα στυλ. Θα σας δώσουμε 5 δοκιμασμένες συμβουλές για επαγγελματικό casual στυλ που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε στην εργασία. 10 Λάθη Μόδας που Στοιχειώνουν τους Άνδρες

Αποκτήστε τα κατάλληλα αξεσουάρ

Στην ανδρική επαγγελματική casual ενδυμασία η γραβάτα είναι προαιρετική. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει ποτέ να φοράτε γραβάτα. Ωστόσο, σας δίνει μεγαλύτερη ευελιξία με την εμφάνισή σας. Εάν φορέσετε γραβάτα, διατηρήστε το κλασικό χρώμα και επιλέξτε ποιητικό υλικό όπως το μετάξι. Αν ψάχνετε για μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, σκεφτείτε μια λεπτή γραβάτα.

Αν δεν θέλετε να φορέσετε γραβάτα επιλέξτε ένα αριστοκρατικό ρολόι χειρός με δερμάτινο λουράκι. Επίσης, μην ξεχνάτε έναν χαρτοφύλακα. Ένας κομψός δερμάτινος θα ενώσει ολόκληρο το ντύσιμό σας μαζί με ένα ασορτί ρολόι, ζώνη και ένα ζευγάρι παπούτσια.

5 Συμβουλές Μόδας για Ανδρική Επαγγελματική Casual Ενδυμασία

Επιλογή παντελονιού

Τα παντελόνια κοστουμιού ήταν το χρυσό πρότυπο για επαγγελματικό casual στυλ. Αυτό αλλάζει, και ως αποτέλεσμα, έχετε περισσότερες επιλογές.

Ωστόσο, το επαγγελματικό σας παντελόνι θα πρέπει να είναι τόσο κομψό και εκλεπτυσμένο όσο και το υπόλοιπο ντύσιμό σας. Πολλοί άντρες κάνουν το λάθος να κόβουν τις γωνίες όταν πρόκειται για το παντελόνι τους, και αυτό φαίνεται. Το παντελόνι σας πρέπει να είναι απλό και εφαρμοστό. Σκεφτείτε slim-cut αντί για στενά τζιν.

Εναλλακτικά, ένα βαμβακερό παντελόνι chino με επίπεδη πρόσοψη και ουδέτερη αισθητική είναι επίσης μια καλή επιλογή. Το τζιν είναι μια επιλογή, αν και πιο casual αλλά θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Το σωστό πουκάμισο

Ένα επαγγελματικό casual πουκάμισο θα πρέπει να έχει δύο ίσιες ραφές στην πλάτη και να αγκαλιάζει σφιχτά στους ώμους και το σώμα.

Μείνετε στα μονοχρωματικά χρώματα. Καθώς η αυτοπεποίθηση και η γκαρνταρόμπα σας μεγαλώνουν, σκεφτείτε να αναμίξετε άλλους συνδυασμούς χρωμάτων και μοτίβα. Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε το επαγγελματικό casual στυλ εντός λογικής.

Η ένδυση χωρίς σακάκι γίνεται πιο αποδεκτή στον επαγγελματικό casual χώρο. Αντίθετα, φορέστε ένα πουλόβερ με στενή εφαρμογή ή μια ζακέτα με κουμπιά σε ναυτικό μπλε ή γκρι χρώμα. Από κάτω πρέπει να υπάρχει ένα πουκάμισο με γιακά. Εάν φοράτε ζακέτα, η γραβάτα είναι απαραίτητη.

Δείτε επίσης Γιατί Όλο και Περισσότεροι Άντρες Φοράνε Μακιγιάζ

Το σακάκι

Αν θέλετε να πετύχετε ένα κλασικό επαγγελματικό casual ντύσιμο, πρέπει να ξεκινήσετε με ένα σακάκι υψηλής ποιότητας. Θα πρέπει να έχει λεπτό κόψιμο, να εφαρμόζει ίσια στους ώμους, να έχει πέτο που σταματά πάνω από το αυτί και μανίκια που τελειώνουν λίγο πριν από τη μανσέτα του πουκαμίσου.

Υπάρχουν πολλά στυλ και υλικά για σακάκι από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε. Συνιστάται ένα σκούρο ή ουδέτερο χρώμα όπως το ναυτικό μπλε. Είναι επίσης εύκολο να αλλάξετε το στυλ του σακακιού για να ταιριάζει με την εποχιακή εμφάνιση.

Ένα τουιντ σακάκι είναι ένα στυλ που θα σας κρατήσει ζεστούς, ενώ παραμένετε στη μόδα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ένα βαμβακερό ή λινό σακάκι είναι μια καλή επιλογή. Επιλέξτε ουδέτερα χρώματα όπως το ναυτικό μπλε ή το γκρι που ταιριάζουν με μια ποικιλία ρούχων.

Καλοντυμένοι από το κεφάλι μέχρι τα νύχια

Τώρα που έχετε επιλέξει διάφορα πουκάμισα, παντελόνια, σακάκια και αξεσουάρ, αφιερώστε χρόνο για να το ντύσιμό σας. Ακριβώς επειδή έχετε επιλέξει πολλά προϊόντα υψηλής ποιότητας δεν σημαίνει ότι θα ταιριάζουν όλα μαζί. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να ξεκινήσετε με ουδέτερα χρώματα που θα ταιριάζουν το ένα με το άλλο.

Μόλις έχετε ένα ή δύο βασικές ενδυμασίες, μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε. Σκεφτείτε να αγοράσετε πιο πολύχρωμα ή με σχέδια πουκάμισα και σακάκια. Το πιο σημαντικό, μην ξεχνάτε να διασκεδάζετε. Εν τέλει, η μόδα έχει να κάνει με την εμφάνιση και την έκφραση του εαυτού σας, ακόμη και εντός των περιορισμών ενός επαγγελματικού περιβάλλοντος.

πηγή φωτό

Δείτε ακόμη 18 Ιδανικοί Συνδυασμοί Χρωμάτων για Άντρες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σπιτικά αφαιρετικά χρώματος,diy αφαιρετικά χρώματος,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα

Πώς να καθαρίσεις Χρώμα! Σπιτικά Αφαιρετικά Χρώματος

Αλλάζει η ώρα: Η μέρα που πάμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω

Αλλάζει η ώρα: Η μέρα που πάμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω