in , , ,

8 Καλοκαιρινά Στιλιστικά Ανδρικά Λάθη

8 Καλοκαιρινά Στιλιστικά Ανδρικά Λάθη
8 Καλοκαιρινά Στιλιστικά Ανδρικά Λάθη

Το καλοκαίρι είναι μια εξαιρετική στιγμή για πειραματισμούς με το στυλ και δοκιμές νέων συνδυασμών μόδας. Αλλά μερικές φορές, οι άνδρες χάνουν μικρές λεπτομέρειες, καταστρέφοντας ολόκληρη την εμφάνιση τους. Το μήκος των σορτς σας, το στυλ του πουκάμισου, ακόμη και οι κάλτσες σας είναι όλα φαινομενικά μικρά αλλά σημαντικά στοιχεία που πρέπει να φροντίσετε εάν θέλετε να φαίνεστε κομψοί.

Μια Μπλόγκερ Μόδας Αγανάκτησε με τα Μικροσκοπικά Ρούχα των Σχεδιαστών, Οπότε Ξεκίνησε το Κίνημα Ρούχα για Όλους

Επιλογή μπλούζας με πολύ κοντό μανίκι

© shutterstock.com© shutterstock.com

Όταν πρόκειται για την επιλογή μιας κοντομάνικης μπλούζας, ορισμένοι άνδρες επικεντρώνονται αποκλειστικά στο πώς ταιριάζει και ξεχνούν εντελώς να δώσουν προσοχή στα μανίκια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα μανίκια πρέπει να καλύπτουν περίπου το ήμισυ του άνω βραχίονα έτσι ώστε το σώμα να έχει τις σωστές αναλογίες. Αλλά είναι σημαντικό να προσέχετε και τον τύπο του σώματος. Για παράδειγμα, εάν ένας άντρας είναι ψηλός, τα μακριά μανίκια μπορεί να φαίνονται καλύτερα.

Φοράτε τζιν πολύ συχνά

© Jean Pierre Malvaceda / unsplash© bantersnaps / unsplash

Ενώ τα τζιν είναι εξαιρετικά άνετα και συνδυάζονται με σχεδόν τα πάντα, δεν είναι το πιο πρακτικό ρούχο για το καλοκαίρι. Επειδή δεν είναι πολύ αναπνεύσιμο υλικό πιθανότατα θα ζεσταθείτε και θα ιδρώνετε πολύ. Επιλέξτε ελαφρύτερα υφάσματα, όπως λινό, για την καθημερινή σας εμφάνιση.

Επιλογή φωτεινών χρωμάτων

© Sebastian Pociecha / unsplash© Alex Robinson / unsplash

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική στιγμή για να δοκιμάσετε διαφορετικά χρώματα, ειδικά αν δεν το συνηθίζετε. Ξεκινήστε επιλέγοντας ένα φωτεινό μονόχρωμο ρούχο για να δείτε πώς θα νιώσετε. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε διαφορετικά μοτίβα όπως λουλουδάτα για να φρεσκάρετε την εμφάνισής σας.

Μην φοράτε πολύ σφιχτά ρούχα

© depositphotos.com© Norbert Tóth / unsplash

Τα σφιχτά ρούχα είναι πιθανό να σας κάνουν να ιδρώνετε περισσότερο και να περιορίζουν τις κινήσεις σας. Το καλοκαίρι, ίσως είναι καλή ιδέα να χαλαρώσετε λίγο και να ξεχάσετε τα πιο επίσημα στυλ. Αφήστε το δέρμα σας να αναπνεύσει επιλέγοντας φαρδύτερα ρούχα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Επιλογή σορτς με λάθος μήκος

© shutterstock.com© shutterstock.com

Οι ειδικοί της μόδας προτείνουν ότι η κάλυψη των γόνατων με σορτς είναι ξεπερασμένη τάση. Αν θέλετε να φαίνεστε ελκυστικοί και κομψοί, μην φοβάστε να δείξετε τα πόδια και τους τετρακέφαλούς σας. Στην ιδανική περίπτωση, τα σορτς σας πρέπει να φτάνουν 8-10 εκατοστά πάνω από το γόνατο.

Φοράτε μακριές κάλτσες με σορτς

© depositphotos.com© depositphotos.com

Ενώ οι κάλτσες με έντονα χρώματα και μοτίβα έχει γίνει μόδα τον τελευταίο καιρό, όταν πρόκειται για σορτς, είναι καλύτερο να επιλέξετε κάλτσες μέχρι τον αστραγάλου, σοσόνια ή no-show καλτσάκια. Ο στόχος σας είναι να αναδείξετε τα πόδια σας χωρίς να παραμορφώνετε τις αναλογίες τους με κάλτσες.

Πώς να εξαφανίσεις κιτρινίσματα στα ρούχα από ιδρώτα!

Είστε κολλημένοι στα χειμερινά σακάκια σας

© depositphotos.com© depositphotos.com

Το καλοκαίρι, πιθανότατα θα φορέσετε ένα σακάκι μόνο αν χρειάζεται, όπως αν είστε σε μια επίσημη εκδήλωση ή βραδινή έξοδό. Το καλοκαιρινό σακάκι πρέπει να είναι κατασκευασμένο από ελαφρύτερο και αναπνεύσιμο ύφασμα από τα σακάκια που φοράτε κατά τη διάρκεια άλλων εποχών. Μπορείτε επίσης να παίξετε με διαφορετικά χρώματα, επιλέγοντας κάτι πιο φωτεινό από το τυπικό μπλε και μαύρο.

Δεν δίνετε αρκετή προσοχή στα υποδήματά σας

© depositphotos.com© depositphotos.com

Οι άνδρες συχνά πηγαίνουν στα άκρα είτε επιλέγοντας παπούτσια που είναι πολύ αποκαλυπτικά, όπως σαγιονάρες που είναι μόνο για την παραλία ή απολαμβάνουν το ζεστό, ηλιόλουστο καιρό φορώντας δερμάτινες μπότες και αθλητικά παπούτσια. Για να είναι τα πόδια σας άνετα, επιλέξτε ελαφριά, αναπνέοντα υποδήματα από καμβά και σουέτ.

Κόλπα με ρούχα! Μπορείς να διπλώσεις ένα T-shirt σε 3″ με μία κίνηση; Η απάντηση είναι ΝΑΙ! [ΒΙΝΤΕΟ]

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 9 Οικονομικά Κόλπα για να Φαίνεται το Σπίτι σας πιο Πολυτελέστατο, χωρίς έξοδα!

Πώς να αλλάξεις το μπάνιο σου ΜΟΝΟ με ένα Κουτί ΜΠΟΓΙΑ!

Πώς να αλλάξεις το μπάνιο σου ΜΟΝΟ με ένα Κουτί ΜΠΟΓΙΑ!