in , , , ,

Πώς να εξαφανίσεις κιτρινίσματα στα ρούχα από ιδρώτα!

Πώς να εξαφανίσεις κιτρινίσματα στα ρούχα από ιδρώτα!
Πώς να εξαφανίσεις κιτρινίσματα στα ρούχα από ιδρώτα!

Λευκά μπλουζάκια και πουκάμισα είναι πολύ εύκολο να αποκτήσουν κιτρινίλες στην περιοχή της μασχάλης από τα αποσμητικά και τα αντιιδρωτικά. Το κρύο νερό είναι ιδανική λύση  για τους κίτρινους λεκέδες στα λευκά ρούχα. Μην τα πλένετε με ζεστό νερό Γιατί οι λεκέδες δεν πρόκειται να εξαφανιστούν.  Αφήστε τα ρούχα σας να στεγνώσουν έξω στον ήλιο.

Αν έχετε δοκιμάσει χλωρίνη θα έχετε ανακαλύψει και μόνοι σας ότι δεν διορθώνει το πρόβλημα αντίθετα το κάνει χειρότερο,  οπότε μην προσπαθήσετε να αφαιρέσετε τους κίτρινους λεκέδες από ιδρώτα με χλωρίνη.

Πώς να εξαφανίσεις κιτρινίσματα στα ρούχα από ιδρώτα!

Διώξε τη μυρωδιά ιδρώτα από τα ρούχα

 Μία κατά πολλούς αποτελεσματική λύση είναι η λύση της βότκας.  Ανακατέψτε βότκα και νερό 1:1  και ψεκάστε το ρούχο στο προβληματικό σημείο.  Αφήστε για λίγο να δράσει και βάλτε το ρούχο στο πλυντήριο.

Άλλη μία λύση που δεν είναι πολύ διαδεδομένη αλλά είναι εξαιρετικά αποτελεσματική είναι τα τσόφλια αυγών.  Ναι καλά διαβάσατε τα τσόφλια αυγών!  Τα τσόφλια αυγών τα χρησιμοποιούσαν παλιά για να  επαναφέρουν το λευκό χρώμα στα ρούχα.  Όσο και αν σας φαίνεται ανορθόδοξη αυτή η λύση μπορεί να αποδώσει.   Αφού έχετε βράσει αυγά καθαρίστε τα και κρατήστε τα τσόφλια.  Σπάστε τα σε μικρά κομμάτια και βάλτε τα Μέσα στην ντουλάπα μαζί με το λευκό ρούχο.  Την επόμενη μέρα θα είναι όλο λευκό.

15 εκπληκτικές χρήσεις για τα τσόφλια αυγών!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μαγειρική σόδα. Πάντα η μαγειρική σόδα βοηθάει σε αυτές τις περιπτώσεις και είναι και αυτή αρκετά αποτελεσματική.  Φτιάξτε μία πάστα από μαγειρική σόδα και νερό και απλώστε στο προβληματικό σημείο.  Αφήστε λίγο να δράσει και στη συνέχεια τρίψτε στην περιοχή.   Μετά κατευθείαν πλύνετε το ρούχο στο πλυντήριο και στεγνώστε φυσικά σε εξωτερικό χώρο.  Αν δεν φύγουν εντελώς κιτρινίλες μπορείτε να επαναλάβετε.

 Η λύση της ασπιρίνης.  Διαλύστε δυο-τρεις ασπιρίνες σε μισό φλιτζάνι  ζεστό νερό  και βάλτε το σημείο που έχει το λεκέ να μουλιάσει μέσα για  για μερικές ώρες.  Τοποθετήστε στο πλυντήριο και πλύνετε κανονικά.

Δεν θα πιστεύεις τι μπορείς να καταφέρεις με μία ασπιρίνη!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Οι Designers Αποκαλύπτουν 11 Πράγματα στο Σαλόνι που Πρέπει να Ξεφορτωθείτε

Οι Designers Αποκαλύπτουν 11 Πράγματα στο Σαλόνι που Πρέπει να Ξεφορτωθείτε

14 πράγματα που οι γυναίκες δεν γνωρίζουν για το σώμα τους

14 πράγματα που οι γυναίκες δεν γνωρίζουν για το σώμα τους