in , , ,

Εκατομμύρια Αόρατα Ζωύφια Κάνουν Πάρτι στο Πρόσωπό σας Κάθε Βράδυ

ακάρεα προσώπου,φροντίδα προσώπου,περίεργα,
ακάρεα προσώπου,φροντίδα προσώπου,περίεργα,

Όλο αυτό το διάστημα, μοιραζόμαστε το δέρμα μας με μικροσκοπικά ακάρεα που υπάρχουν εδώ και γενιές. Μπορεί να ακούγεται ανατριχιαστικό στην αρχή, αλλά αυτά τα ακάρεα που μοιάζουν με αράχνη φώλιασαν στα πρόσωπά μας αμέσως μετά τη γέννησή μας. Κατά κάποιο τρόπο, ωφελούμαστε πραγματικά από αυτά, αλλά θα πρέπει πάντα να γνωρίζουμε όλα τα γεγονότα σχετικά με αυτά πριν αποφασίσουμε αν είναι αβλαβή ή όχι. 8 Μυστήρια για το Ανθρώπινο Σώμα που Μάλλον Δεν Έχετε Σκεφτεί Ποτέ

Διατηρούν σημαντικό DNA από το παρελθόν μας.

© 21150 / pixabay.com, © Alan R Walker / Wikimedia Commons

Αυτά τα ακάρεα συνυπήρχαν μαζί μας σε όλη την ανθρώπινη εξέλιξη και αυτά που βρέθηκαν στα ανθρώπινα πρόσωπα συνδέονται στην πραγματικότητα με τους προγόνους μας. Καθώς έχουμε εξελιχθεί και μεταναστεύσει γύρω από τη γη, τα ακάρεα πρέπει επίσης να ταξιδέψουν μαζί μας. Έτσι, λόγω αυτού, οι επιστήμονες μπορούν να ανακαλύψουν πού ζούσαν οι πρόγονοί μας ερευνώντας αυτά τα ακάρεα.

Υπάρχουν 2 ακάρεα σε ένα μόλις κυβικό εκατοστό δέρματος.

brightside

Υπάρχουν 2 είδη ακάρεων που ζουν στο δέρμα μας και ένα από αυτά ζει στο πρόσωπό μας. Είναι στενοί συγγενείς με τις αράχνες, ζουν στα λιπαρά μέρη του δέρματος και τρεφονται με τα έλαια και τα νέκρα κύτταρα. Οι ερευνητές ανακάλυψαν επίσης ότι υπάρχουν 2 ακάρεα που ζουν σε ένα μόλις κυβικό εκατοστό δέρματος.

Τους αρέσει να σέρνονται στο σκοτάδι και φαίνεται ότι σταματούν να κινούνται όταν υπάρχει έντονο φως. Και συνήθως, τη νύχτα ζευγαρώνουν. Μόλις γίνει αυτό, γεννούν αυγά στους πόρους του δέρματος ή στους θύλακες των τριχών.

Δείτε ακόμη Γιατί οι Άνθρωποι με Μπλε Μάτια Είναι Τόσο Μοναδικοί

Μπορεί να προκαλέσουν ροδόχρου ακμή ή ερυθρότητα στο πρόσωπο.

© Rick Hawkins / FreeImages

Τα ακάρεα που ζουν στο πρόσωπό μας είναι αβλαβή. Ωστόσο, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν εάν ο αριθμός αυξηθεί και τότε προκαλουν ροδόχρου ακμή, που είναι ερυθρότητα σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου. Τα άτομα με ασθενέστερο ανοσοποιητικό σύστημα και δερματικές παθήσεις διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν συμπτώματα. Εάν συμβεί αυτό, ένας γιατρός μπορεί να καθορίσει πόσα ακάρεα υπάρχουν και να συνταγογραφήσει ανάλογα φάρμακα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ένας μικρός αριθμός ακάρεων προσώπου μπορεί πραγματικά να είναι ευεργετικός.

© shutterstock.com

Οι περισσότερες περιπτώσεις ακάρεων δεν προκαλούν συμπτώματα. Μπορεί να ζούσαν για εβδομάδες στο πρόσωπό σας χωρίς να το προσέξετε ποτέ. Στην πραγματικότητα, σε μικρές ποσότητες, αυτά τα είδη ακάρεων μπορεί να είναι ευεργετικά για το δέρμα σας. Αυτό συμβαίνει γιατί αφαιρούν το υπερβολικό νεκρό δέρμα.

Σημάδια ότι πρέπει να φροντίζετε τα ακάρεα του προσώπου σας.

© shutterstock.com

Δεδομένου ότι ένας μικρός αριθμός ακάρεων είναι απίθανο να προκαλέσει προβλήματα ή συμπτώματα, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για αυτό. Ωστόσο, εάν συμβεί μεγάλη προσβολή από ακάρεα στο πρόσωπό σας, το πρώτο πράγμα που μπορεί να παρατηρήσετε είναι μια τραχύτητα του δέρματος. Ωστόσο, άλλα συμπτώματα, όπως αίσθημα καύσου, αυξημένη ευαισθησία του δέρματος, ερυθρότητα, φολιδωτό δέρμα ή φαγούρα ή έκζεμα μπορεί να είναι σημάδια ακάρεων προσώπου. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να πάτε σε έναν δερματολόγο.

Δείτε επίσης 9 Διαφορές Μεταξύ Ανδρών και Γυναικών που Έχουν μια Απρόσμενη Εξήγηση

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

λευκή γλώσσα,αντιμετώπιση λευκής γλώσσας,αιτίες λευκής γλώσσας,φροντίδα γλώσσας,συμβουλές υγείας,υγεία,

Τι Είναι η Λευκή Γλώσσα και Τι να Κάνετε για Αυτήν

10 Δημοφιλή Λάθη Μόδας που Πολλοί Αντρές Δεν τα Γνωρίζουν Καν

10 Δημοφιλή Λάθη Μόδας που Πολλοί Αντρές Δεν τα Γνωρίζουν Καν