in , , , ,

8 Λάθη Επιλογής Ρούχων σε Έντονα Χρώματα που Κάνουν Ακόμη και Κυρίες με Εξαιρετικό Στυλ

λάθη επιλογής ρούχων,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας
λάθη επιλογής ρούχων,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας

Το 2022, τα κορεσμένα χρώματα είναι πλέον στη μόδα, ειδικά το πράσινο, το πορτοκαλί, το μπλε. Ωστόσο, πολλές κυρίες με εξαιρετικό στυλ συχνά επιλέγουν λανθασμένα ρούχα σε έντονα χρώματα και πιστεύουν ότι τους ταιριάζουν. 9 Λάθη Μόδας που Καταστρέφουν Κάθε Καλοκαιρινό Ντύσιμο

Δεν ενδιαφέρονται για τα χρώματα

© VALERIE MACON / AFP / East News, © Kristin Callahan / Everett Collection / East News

Για να επιλέξετε το σωστό χρώμα, πρέπει να καθορίσετε τον τόνο του δέρματός σας. Ένας θερμός τόνος, κατά κανόνα, διακρίνεται από μια πρασινωπή απόχρωση των φλεβών και ομοιόμορφο μαύρισμα, παίρνοντας έναν όμορφο χρυσαφί τόνο δέρματος. Τα θερμά χρώματα των ρούχων που ταιριάζουν: κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί.

Το «ψυχρό» δέρμα διακρίνεται από μπλε φλέβες και τάση να καίγεται γρήγορα στον ήλιο. Οι μπλε, πράσινοι, μοβ αποχρώσεις ρούχων είναι κατάλληλες.

Αλλά στην παλέτα οποιουδήποτε χρώματος, ο καθένας μπορεί να βρει κατάλληλες αποχρώσεις. Για παράδειγμα, όσοι έχουν θερμούς τόνους δέρματος μπορούν να φορέσουν κίτρινο με κόκκινους τόνους, ενώ εκείνοι με «ψυχρό» δέρμα μπορούν να φορέσουν κίτρινο σε πράσινη βάση.

Εάν δεν μπορείτε να προσδιορίσετε με σαφήνεια τον τύπο δέρματος σας μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικά χρώματα.

Συνδυάζετε πολλά διαφορετικά χρώματα σε μια ένδυση

© Depositphotos.com, © Bertrand-Hillion Marie-Paola / ABACA / Abaca / East News

Για να μην φαίνεται υπερφορτωμένη η εμφάνισή σας με πολλά χρώματα, οι ειδικοί μόδας συμβουλεύουν να συνδυάζετε όχι περισσότερες από 4 αποχρώσεις σε ένα ντύσιμο και επίσης στο ίδιο χρώμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε το πράσινο ως βάση και να χρησιμοποιήσετε τους διαφορετικούς τόνους του: ανοιχτό πράσινο, τιρκουάζ, γαλαζοπράσινο και ούτω καθεξής.

Φοβάστε να χρησιμοποιήσετε 2 έντονα χρώματα

© Depositphotos.com

Εάν επιλέξετε χρώματα που είναι σε αρμονία μεταξύ τους, τότε δεν πρέπει να φοβάστε να χρησιμοποιήσετε 2 διαφορετικές αποχρώσεις ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, τα φωτεινά χρώματα του ουράνιου τόξου (κίτρινο, πορτοκαλί, μπλε) ταιριάζουν καλά με χρώματα πολύτιμων λίθων (αμέθυστος, ζαφείρι, σμαραγδί).

Φοράτε στενά ρούχα

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα πολύ στενά ρούχα με λάθος μήκος πάντα φαίνονται άσχημα. Αν μιλάμε για μια ένδυση με έντονα χρώματα, τότε θα τονίσει επίσης τα ελαττώματα της σιλουέτας σας. Είναι καλύτερο να επιλέξετε καλά εφαρμοστά, αλλά όχι στενά ρούχα.

Δείτε ακόμη 9 Λάθη και Μικρές Λεπτομέρειες που Μπορεί να Χαλάσουν την Εμφάνισή σας

Θεωρείτε ότι τα απαλά χρώματα είναι βαρετά

© Bertrand-Hillion Marie-Paola / ABACA / Abaca / East News, © Depositphotos.com

Πολλοί πιστεύουν ότι το μαύρο, το λευκό, το γκρι, το μπεζ και άλλοι ουδέτεροι τόνοι δεν ταιριάζουν με έντονα ρούχα. Ωστόσο, είναι αυτοί που σας επιτρέπουν να εστιάσετε σε ρούχα με έντονα χρώματα, καθώς τα τονίζουν. Παρεμπιπτόντως, με τη βοήθεια έντονων ειδών ένδυσης, μπορείτε να τονίσετε ευνοϊκά ορισμένα μέρη του σώματος.

Πάρα πολύ ροζ

© J. Sharma / Bruja,PacificCoastNews / East News, © Polaris / East News

Μια μονόχρωμη ένδυση με πολλά αντικείμενα της ίδιας απόχρωσης, συμπεριλαμβανομένου του απαλού ροζ, ήταν στη μόδα στα μέσα της δεκαετίας του 2010 και είναι ήδη απελπιστικά ξεπερασμένη. Οι ειδικοί μόδας λένε ότι όσο λιγότερο ροζ τόσο το καλύτερο.

Αξίζει να φορέσετε μόνο ένα ροζ ρούχο ή να συνδυάσετε αυτό το χρώμα με άλλα. Το ροζ φαίνεται πολύ κομψό σε συνδυασμό με ουδέτερα (λευκό, μαύρο, χακί) και αντίθετα (ασημί, πορτοκαλί, κίτρινο).

Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε μια απόχρωση του ροζ που ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σας. Σε ανοιχτόχρωμο ταιριάζουν ανοιχτές αποχρώσεις, σε μελαχρινό ή σκούρο, φωτεινές. Αν ο τόνος του δέρματος είναι κάπου στη μέση, ταιριάζει όλη η γκάμα των αποχρώσεων, εκτός από το πολύ ανοιχτό και θερμό ροζ.

Επιλέγετε φανταχτερά αξεσουάρ και παπούτσια

© SOPA Images / Sipa USA / East News, © Valentina Ranieri / DPA / East News

Μπορείτε να προσθέσετε έντονα χρώματα στην εμφάνισή σας με αξεσουάρ και παπούτσια. Το 2022, αυτό είναι γενικά της μόδας. Αλλά για να φαίνεται άψογο είναι σημαντικό να επιλέξετε την ίδια απόχρωση (για παράδειγμα, μια τσάντα και παπούτσια του ίδιου χρώματος).

Δεν φορατε έντονα εξωτερικά ρούχα

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τώρα οι στυλίστες συμβουλεύουν να δώσετε προσοχή στις αποχρώσεις νέον (για παράδειγμα, θερμό ροζ ή ηλεκτρικ), καθώς και στα κόκκινα και κίτρινα χρώματα. Ένα σκούρο παλτό ή ένα σακάκι με έντονο στοιχείο (για παράδειγμα, ένα navy blue μπουφάν με πορτοκαλί γούνα) μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική λύση. Ωστόσο, καλύτερα να επιλέξετε τα υπόλοιπα ρούχα σε ουδέτερα χρώματα.

Δείτε επίσης 15 Λάθη που Κάνουν Πολλές Γυναίκες Όταν Φοράνε Τζιν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επιλογή καλοκαιρινών φρούτων,επιλογή καλοκαιρινών λαχανικών,συμβουλές για φρούτα,συμβουλές για λαχανικά,χρήσιμα

Πώς να Επιλέξετε Σωστά Καλοκαιρινά Φρούτα και Λαχανικά

λάθη αποθήκευσης,οργάνωση,χρήσιμα,συμβουλές αποθήκευσης

13 Λάθη Αποθήκευσης που Καταστρέφουν τα Πράγματά σας