in , , , ,

9 Λάθη Μόδας που Καταστρέφουν Κάθε Καλοκαιρινό Ντύσιμο

καλοκαιρινά λάθη μόδας,καλοκαιρινό ντύσιμο,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα
καλοκαιρινά λάθη μόδας,καλοκαιρινό ντύσιμο,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα

Φαίνεται ότι είναι πολύ εύκολο να βγείτε έξω το καλοκαίρι φορώντας κάτι ελαφρύ. Οι ζεστοί μήνες μας επιτρέπουν να δείχνουμε φοβεροί με πολύ λίγη προσπάθεια. Υπάρχουν μερικά μικρά αλλά κοινά λάθη που μπορούν να καταστρέψουν κάθε καλοκαιρινό ντύσιμο. 10 Ξεπερασμένα Καλοκαιρινά Ενδύματα,Υποδήματα και Αξεσουάρ

Διάφανα ρούχα

© EAST NEWS, © Broadimage/EAST NEWS

Τα διάφανα ρούχα φαίνονται καλά μόνο στην παραλία. Η μόνη εξαίρεση θα μπορούσε να είναι μια διάφανη μπλούζα και ένα όμορφο σουτιέν με κάτι διακριτικό στο κάτω μέρος για μια βραδινή έξοδο.

Εσώρουχα

© Miguel Aguilar, PacificCoastNews/EAST NEWS, © Miguel Aguilar/Juan Sharma, PacificCoastNews.com/EAST NEWS

Τα μπλουζάκια, τα λευκά πουκάμισα, η ανοιχτή πλάτη και το ανοιχτόχρωμο τζιν απαιτούν τα λιγότερο ορατά εσώρουχα. Η ιδανική επιλογή είναι ένα σετ χωρίς ραφές στο χρώμα του δέρματος. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να επιλεξετε τον σωστό τύπο σουτιέν ώστε να μην φαίνονται οι τιράντες κάτω από τα ρούχα σας. Και οι τιράντες σιλικόνης είναι άσχημες.

Παπούτσια

© depositphotos.com, © pixabay.com, © pixabay.com, © depositphotos.com

Αν δεν πρόκειται να πάτε παραλία, θα πρέπει να ξεχάσετε τις αγαπημένες σας σαγιονάρες και το ίδιο ισχύει και για τις μπότες. Εάν το επιτρέπει ο ενδυματολογικός κώδικας του γραφείου σας, μπορείτε να φορέσετε δερμάτινα σανδάλια, loafers ή εσπαντρίγιες.

Και ο πιο σημαντικός κανόνας: τα ανοιχτά παπούτσια είναι εντάξει μόνο με ένα τέλειο πεντικιούρ. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Καλσόν

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Τα καλοκαιρινά φορέματα και τα σανδάλια με καλσόν είναι ακατάλληλα και δείχνουν τρομερά κακόγουστα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 8 Καλοκαιρινά Στιλιστικά Ανδρικά Λάθη

Ντεκολτέ και μίνι

© MAVRIXONLINE.COM/EAST NEWS, © 0000554/Reporter/EAST NEWS

Ανεξάρτητα από το πόσο ζεστή κάνει θα πρέπει να θυμάστε ότι είτε τα πόδια είτε το ντεκολτέ μπορούν να εκτεθούν, αλλά όχι και τα δύο. Αυτός ο κανόνας δεν πρέπει ποτέ να παραβιάζεται, ακόμα και όταν κάνει ζέστη και θέλετε να φορέσετε όσο το δυνατόν λιγότερα. Και μην ξεχνάτε ότι ένα μίνι με βαθύ V μπροστά ή πίσω φαίνεται πολύ «αποκαλυπτικό» και δεν σας αφήνει καμία ευκαιρία να φαίνεστε κομψή.

Στενά ρούχα

© GOOD UNIVERSE/POINT GREY PICTURE / Album/EAST NEWS, © EAST NEWS

Τα στενά ρούχα το καλοκαίρι μπορεί να είναι ο λόγος που υπερθερμαίνεστε λόγω της έλλειψης κυκλοφορίας του αέρα. Αυτό το είδος ενδυμασίας προκαλεί ιδρωμένες μασχάλες και αποκαλύπτει όλα τα ελαττώματα στο σώμα σας. Εάν δεν θέλετε πραγματικά το «φαινόμενο της σάουνας», θα πρέπει να πείτε «όχι» στα στενά ρούχα. Και είναι τόσο υπέροχο που τα υπερμεγέθη ρούχα είναι και πάλι μοντέρνα.

Ακατάλληλα ρούχα

© thebohemianunicorn/instagram, © East news

Ακόμα κι αν έχει 40°C, μην ξεχνάτε τον ενδυματολογικό κώδικα. Τα κοντά σορτς και οι μακριές φούστες είναι καλύτερα για τα Σαββατοκύριακα. Για τις κανονικές εργάσιμες ημέρες, είναι πιο κατάλληλο να επιλέξετε κλασικά ρούχα που είναι πιο ελαφριά και κατασκευασμένα από φυσικά υφάσματα.

Λαμπερό μακιγιάζ και άρωμα

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Όταν έρχεται το καλοκαίρι, δεν πρέπει μόνο να επανεξετάσετε το ντύσιμό σας αλλά και την επιλογή του μακιγιάζ σας. Αντικαταστήστε το παχύ concealer με μια ελαφριά κρέμα BB και το μαύρο eyeliner με καφέ. Μην ξεχνάτε ότι το άρωμα μπορεί επίσης να είναι καλό είτε για χειμώνα είτε για καλοκαίρι. Εάν κάνει πολύ ζέστη, μην χρησιμοποιείτε καθόλου άρωμα. Ένα αποσμητικό και αφρόλουτρο στο αγαπημένο σας άρωμα θα σας κάνουν να αισθάνεστε αρκετά καλά και να μυρίζετε όμορφα όπου κι αν πάτε.

Φοράτε μαύρα

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Οι άνθρωποι συνήθως δεν φορούν μαύρα ρούχα το καλοκαίρι, αλλά συχνά ξεχνούν τα παπούτσια και τις τσάντες. Και παρόλο που συνήθως φαίνονται πολύ ωραία, τα μαύρα αξεσουάρ μπορεί να φαίνονται πολύ περίεργα με καλοκαιρινά φορέματα και φούστες.

Δείτε επίσης 7 Λάθη Μόδας που Κάνουν Όλες οι Γυναίκες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 199

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

9 μοντέρνες ιδέες από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι 2022, που θα απογειώσουν το στιλ σου

9 μοντέρνες ιδέες από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι 2022, που θα απογειώσουν το στιλ σου

καθαρισμός Coca-Cola από ξύλινο πάτωμα,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε Coca-Cola από Ξύλινο Πάτωμα