in , , ,

10 Μικρά Κόλπα και λάθη να αποφύγετε για να Βελτιώσετε το Ντύσιμό σας

κόλπα βελτίωσης ντυσίματος,συμβουλές για ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα
κόλπα βελτίωσης ντυσίματος,συμβουλές για ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα

10 Μικρά Κόλπα και λάθη να αποφύγετε για να Βελτιώσετε το Ντύσιμό σας: Πολλές φορές στεκόσαστε μπροστά στην ντουλάπα σας και σκέφτεστε τι θα φορέσετε. Αν και είναι αλήθεια ότι αυτός ο καθημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος, υπάρχουν επίσης τρόποι για να διευκολύνετε αυτό το έργο και να το κάνετε ακόμα πιο διασκεδαστικό. Υπάρχουν μερικά μικρά κόλπα για να βελτιώσετε το ντύσιμό σας και να φαίνεται πιο συνδυασμένο. Μόδα: Τα 12 πιο Κοινά Στυλιστικά Λάθη που σας Γερνούν

Ο κόμπος του πουκαμίσου

10 Μικρά Κόλπα για να Βελτιώσετε το Ντύσιμό σας

Μερικές φορές, όταν βιάζεστε, δένετε κόμπους στα πουκάμισά σας χωρίς να ελέγχετε πραγματικά αν φαίνεται καλό ή όχι. Μπορεί να φαίνεται απρόσεκτο, οπότε μια καλή συμβουλή για να μην συμβεί αυτό είναι να κάνετε μια περιστροφή στο ένα άκρο και να τραβήξετε το άλλο άκρο μέσα.

Ο κόμπος σε παλτό και φορέματα

Εδώ είναι ένας άλλος κόμπος που μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε ατημέλητοι αν δεν μοιάζει με τέλειο φιόγκο. Ωστόσο, δεν ξέρουν όλοι πώς να δένουν κόμπο με φιόγκο. Τοποθετήστε και τα δύο άκρα της λωρίδας με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν σχήμα φιόγκου. Έπειτα δέστε τα περνώντας το ένα κάτω από το άλλο και τραβώντας.

Μια μπλούζα χωμένη σε παντελόνι

Από μικροί μας μάθαιναν ότι ένα πουκάμισο χώνεται μέσα στο παντελόνι πιέζοντάς το με τα χέρια γύρω από τη μέση. Ενώ αυτή η τεχνική λειτουργεί, φαίνεται πιο ωραίο αν το διπλώσετε και βάλετε μέσα μόνο την άκρη του πουκαμίσου προσεκτικά με τα δάχτυλα. Στη συνέχεια απελευθερώστε το διπλωμένο μέρος, και θα έχετε ένα πολύ πιο προσεγμένο ντύσιμο.

Πως να φορέσετε σωστά ένα κασκόλ ή ένα φουλάρι

Τα κασκόλ και τα φουλάρια μπορούν να δημιουργήσουν μια εκπληκτικά εκλεπτυσμένη εμφάνιση αν ξέρετε πώς να τα δένετε στο λαιμό σας. Ένας όμορφος κόμπος μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Δοκιμάστε να βάλετε το κασκόλ μέχρι τη μέση γύρω από το μπροστινό μέρος του λαιμού, μετά περάστε τα άκρα πίσω, φέρτε τα προς τα εμπρός και βάλτε τα μέσα στο μπροστινό μέρος.

Τα πιο λεπτά σημεία του σώματος

Ένα κόλπο που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα είναι να αναδείξετε με σύνεση τα σημεία του σώματός σας που σας κολακεύουν περισσότερο. Για παράδειγμα, αν φοράτε ένα φαρδύ φόρεμα, ιδανικά, θα πρέπει να το σφίξετε με μια ζώνη για να τονίσετε αυτό το λεπτό σημείο του σώματος. Έτσι, η σιλουέτα σας θα δείχνει πιο στυλιζαρισμένη και θα σας κάνει ακόμη και πιο αδύνατη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εκτεθειμένοι αστράγαλοι

Μια άλλη ενδιαφέρουσα συμβουλή για να φαινόσαστε πιο αδύνατες είναι να αποκαλύπτετε τους αστραγάλους σας, ειδικά αν είσαστε κοντές. Όταν φοράτε παντελόνι, είναι καλύτερο να μην αγγίζουν τα παπούτσια σας. Θα πρέπει να φαίνεται λίγο δέρμα, ειδικά σε αυτή την περιοχή των άκρων που είναι συνήθως λεπτή. Για να ολοκληρώσετε το ντύσιμό σας, μπορείτε να φορέσετε ψηλοτάκουνα.

Δείτε ακόμη 9 Λάθη και Μικρές Λεπτομέρειες που Μπορεί να Χαλάσουν την Εμφάνισή σας

Μετατρέποντας 2 κολιέ σε ένα

Ένα αξεσουάρ που έχει γίνει πολύ δημοφιλές τον τελευταίο καιρό είναι το διπλό κολιέ. Σε περίπτωση που δεν έχετε τέτοιο κολιέ στο σπίτι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χρησιμοποιώντας άλλα 2. Το κόλπο είναι βασικά απλώς να εναλλάσσετε τα κουμπώματα έτσι ώστε και οι δύο αλυσίδες να ενωθούν και να σχηματίσουν μια ενιαία. Το επόμενο βήμα είναι να τραβήξετε λίγο ένα από τα διακοσμητικά και θα έχετε ένα διπλό κολιέ.

Πουκάμισα

Τα πουκάμισα είναι ένα βασικό ρούχο στην ντουλάπα αλλά πολλές φορές, δεν ξέρετε πώς να τα φορέσετε για να μην φαίνονται βαρετά. Ένα καλό κόλπο είναι να το κουμπώσετε μέχρι το τέλος και να βάλετε ένα χοντρό κολιέ κάτω από το λαιμό. Θα μπορούσατε επίσης να του δώσετε μια διαφορετική πινελιά χρησιμοποιώντας μια λεπτή κορδέλα και δένοντας έναν φιόγκο στην κλείδα.

Τζιν με φαρδιά μέση

Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να αγοράσουν τζιν γιατί, ενώ εφαρμόζουν καλά στους γοφούς, είναι πολύ φαρδιά στη μέση. Αυτή είναι μια συνηθισμένη κατάσταση που μπορεί εύκολα να λυθεί: απλώς χρησιμοποιήστε το κουμπί ως μέσο για να κοντύνετε τη μέση, περάστε το πίσω από το πλησιέστερο θύλακι ζώνης και στρέψτε το ως συνήθως. Με αυτόν τον τρόπο, το τζιν θα σας ταιριάζει καλύτερα.

Μετατρέποντας ένα πουκάμισο σε πουκάμισο με λαιμόκοψη V

Ενώ μπορείτε να ανοίξετε τον γιακά ενός πουκάμισου και να το φορέσετε με λαιμόκοψη V, μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να μείνει στη θέση τους επειδή ο γιακάς τείνει να κλείνει, να λυγίζει, ακόμη και να ζαρώνει. Μια καλή λύση είναι να κολλήσετε λίγη ταινία διπλής όψης στο πάνω μέρος του στήθους, ώστε να στερεώσετε και τις δύο πλευρές του γιακά. Με αυτόν τον τρόπο, πιθανότατα δεν θα φύγει καθόλου.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 12 Επιλογές Μόδας που σας Κάνουν να Φαίνεστε Κακόγουστες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Δεν Πρέπει να Φοράτε τα Ιδια Ρούχα 2 Μέρες Συνεχόμενα

φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για λιγότερο λούσιμο,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

9 Έξυπνες Συμβουλές για να Λούζετε τα Μαλλιά σας Λιγότερο