in , ,

9 Έξυπνες Συμβουλές για να Λούζετε τα Μαλλιά σας Λιγότερο

φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για λιγότερο λούσιμο,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς
9 Έξυπνες Συμβουλές για να Λούζετε τα Μαλλιά σας Λιγότερο

Απογοητευόμαστε όταν τα μαλλιά μας λερώνονται πολύ νωρίς, οπότε νιώθουμε την ανάγκη να τα λούζουμε πιο συχνά. Αλλά αυτό μπορεί να λειτουργήσει εναντίον μας: τα τριχοθυλάκια διεγείρονται και την επόμενη μέρα τα μαλλιά φαίνονται ξανά βρώμικα. Υπάρχουν μερικές έξυπνες συμβουλές για να έχετε καθαρά και υπέροχα μαλλιά με λιγότερο λούσιμο. Τι θα Συμβει στα Μαλλιά σας αν τα Λούζετε Καθημερινά

Χρησιμοποιήστε βραστό νερό

© depositphotos, © depositphotos

Το κανονικό νερό της βρύσης μπορεί να είναι πολύ σκληρό, επηρεάζοντας τα μαλλιά σας. Ρίξτε στα μαλλιά σας βρασμένο νερό και θα είναι ακόμα καθαρά την επόμενη μέρα. Η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι περίπου 38°C.

Ελαττώστε τα προϊόντα μαλλιών

© depositphotos, © depositphotos

Τα θρεπτικά προϊόντα για λεπτά και εύθραυστα μαλλιά μπορεί να τα καταστήσουν πιο βαριά και βρώμικα εάν χρησιμοποιηθούν εσφαλμένα. Για να το αποφύγετε, τα λάδια μαλλιών πρέπει να χρησιμοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ τα σπρέι και οι οροί γάλακτος μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες σε μικρές ποσότητες.

Βουρτσίστε τα μαλλιά σας λιγότερο και χρησιμοποιήστε μια χτένα

© depositphotos, © depositphotos

Όταν βουρτσίζετε τα μαλλιά σας πολύ συχνά ή τα αγγίζετε συνεχώς, αυτό οδηγεί στο να λειτουργούν πιο έντονα τα τριχοθυλάκια. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά λερώνονται πιο γρήγορα. Προσπαθήστε να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας λιγότερο συχνά και χρησιμοποιήστε μια χτένα αντί για μια συνηθισμένη βούρτσα. Προσπαθήστε να αποφύγετε να αγγίζετε το τριχωτό της κεφαλής με τη χτένα ή τη βούρτσα.

Φυσικά στυλ χτενίσματος

© depositphotos, © depositphotos

Όλα τα προϊόντα styling επιταχύνουν το βρόμισμα των μαλλιών. Αν θέλετε να κάνετε μια αλογοουρά ή έναν κότσο, ας είναι με πιο φυσικό τρόπο. Αν δεν προσπαθήσετε να κάνετε κάθε μπούκλα σε τέλεια τάξη με άφθονο σπρέι μαλλιών, την επόμενη μέρα θα έχετε λαμπερά και καθαρά μαλλιά.

Δείτε ακόμη Πόσο Συχνά Πρέπει να Λούζετε τα Μαλλιά σας Σύμφωνα με την Επιστήμη

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιήστε σαμπουάν χωρίς SLS

© depositphotos, © depositphotos

Τα σαμπουάν που περιέχουν SLS έχουν αποδειχθεί ασφαλή για τους ανθρώπους, αλλά αν εξακολουθείτε να αισθάνεστε ότι ξηραίνουν το δέρμα σας και τα μαλλιά σας λερώνονται πολύ γρήγορα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαμπουάν χωρίς SLS. Έχουν λιγότερο αφρό, αλλά αφαιρουν αποτελεσματικά τη βρωμιά από τα μαλλιά σας. Όμως πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε σωστά.

Χαμηλώστε τη θερμοκρασία

© depositphotos, © depositphotos

Ένα πιστολάκι, το σίδερο για μπούκλες ή η ισιωτική μπορεί επίσης να είναι ο λόγος για βρώμικα μαλλιά. Οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν τους σμηγματογόνοι αδένες να παράγουν περισσότερη λιπαρότητα για την προστασία του δέρματος. 150°С-180°С είναι η τέλεια θερμοκρασία για styling.

Απολέπιση δέρματος κεφαλιού

© depositphotos

Η απολέπιση βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και των επίμονων ρύπων. Επίσης ενισχύει τα τριχοθυλάκια και διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπιτικά scrub με τα κατάλληλα υλικά.

Αλλάζετε πιο συχνά τη μαξιλαροθήκη σας

© depositphotos, © depositphotos

Οι μαξιλαροθήκες απορροφούν τα έλαια που χρησιμοποιείτε για τα μαλλιά και το δέρμα σας. Αυτό τις καθιστά ένα καλό έδαφος για την αναπαραγωγή βακτηρίων, καθιστώντας τα μαλλιά σας βρώμικα. Οι μαξιλαροθήκες πρέπει να αλλάζονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Προστατέψτε τα μαλλιά σας από το κρύο και τη ζέστη

© depositphotos, © depositphotos

Φορέστε καπέλο και το καλοκαίρι και το χειμώνα. Η παγωνιά και η ζέστη κάνουν το τριχωτό της κεφάλης να παράγει σμήγμα ως μέθοδο προστασίας. Ως αποτέλεσμα, οι ρίζες των μαλλιών γίνονται λιπαρές. Τα άκρα, αντίθετα, γίνονται πολύ ξηρά και εύθραυστα. Πρέπει να φροντίζετε τα μαλλιά σας κάθε εποχή.

Δείτε επίσης 6 Λόγοι να Κάνετε Ντους Λιγότερο Συχνά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόλπα βελτίωσης ντυσίματος,συμβουλές για ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα

10 Μικρά Κόλπα και λάθη να αποφύγετε για να Βελτιώσετε το Ντύσιμό σας

υπερσιελόρροια,σάλια στον ύπνο,αντιμετώπιση υπερβολικού σάλιου,συμβουλές υγείας,υγεία

Γιατί Βγάζετε Σάλια Οταν Κοιμάστε και πώς Μπορείτε να το Σταματήσετε