in , ,

10 Ξεπερασμένα Καλοκαιρινά Ενδύματα,Υποδήματα και Αξεσουάρ

ξεπερασμένα καλοκαιρινά ενδύματα,ξεπερασμένα καλοκαιρινά υποδήματα,ξεπερασμένα καλοκαιρινά αξεσουάρ,καλοκαιρινή μόδα,καλοκαιρινά ρούχα,συμβουλές μόδας,συμβουλες για ρούχα,μόδα,ρούχα
10 Ξεπερασμένα Καλοκαιρινά Ενδύματα,Υποδήματα και Αξεσουάρ

Οι τάσεις της μόδας αλλάζουν διαρκώς, γίνονται γρήγορα ξεπερασμένες και μερικές φορές εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού. Φέτος το καλοκαίρι υπάρχουν 10 ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ που οι στυλίστες και οι fashionistas θεωρούν ξεπερασμένα. 8 Τάσεις Μόδας του Παρελθόντος που Επέστρεψαν Απροσδόκητα

Ίσια παπούτσια

© Bertrand-Hillion Marie-Paola / ABACA / Abaca / East News, © Bertrand-Hillion Marie-Paola / ABACA / Abaca / East News

Οι στυλίστες συνιστούν την αλλαγή των ίσιων παπουτσιών για πέδιλα με τακούνι. Και δεν είναι μόνο για ομορφιά. Τα ίσια παπούτσια μπορούν να καταστρέψουν την καμάρα του ποδιού, προκαλώντας προβλήματα που χρίζουν ιατρικής φροντίδας.

Μικρά γυαλιά ηλίου

© ABACA / East News, © Depositphotos.com

Τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου λατρεύονται από την Bella Hadid, αλλά πραγματικά δεν ταιριάζουν σε όλους. Επιπλέον, σας προστατεύσουν ελάχιστα από το φως του ήλιου. Οι στιλίστες συνιστούν την αντικατάσταση τους με ρετρό αεροπορικά.

Πολύ κοντά σορτς

© Depositphotos.com, © Bertrand-Hillion Marie-Paola / ABACA / Abaca / East News

Οι άνθρωποι συζητούν στο διαδίκτυο για το πόσο κοντά πρέπει να είναι τα σορτς για να σταματήσουν να είναι μαγιό και να θεωρούνται καθημερινά ρούχα. Τώρα, όμως, οι στυλίστες συνιστούν μακρύτερα σορτς που μπορούν να τονίσουν το σχήμα του σώματός σας.

Μπλουζάκια με λεζάντα

© Depositphotos.com, © Bertrand-Hillion Marie-Paola / ABACA / Abaca / East News

Αυτό το καλοκαίρι, τα μπλουζάκια με λεζάντα πρέπει να αντικατασταθούν με διακοσμημένα τοπ. Φαίνονται συχνά παιδικά και θα μπορούσαν ακόμη και να σας βάλουν σε μια άβολη κατάσταση αν δεν ξέρετε τι σημαίνει η λεζάντα εφόσον είναι γραμμένη σε ξένη γλώσσα.

Τα τοπ, από την άλλη πλευρά, μπορούν να είναι διακοσμημένα με κουμπιά, ντεκολτέ με χάντρες και παιχνιδιάρικα ραφτά σχέδια. Οι στυλίστες συνιστούν τον συνδυασμό τους με vintage τζιν ή σορτς.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κάλτσες με σανδάλια

© Oddman47 / Wikimedia Commons, © CC0 1.0, © Bertrand-Hillion Marie-Paola / ABACA / Abaca / East News

Οι πιο τολμηροί fashionistas ακολουθούσαν αυτή την αντιφατική τάση φορώντας κάλτσες με σανδάλια γιατί ήταν ένας σίγουρος τρόπος να προσελκύσουν την προσοχή. Σήμερα, οι στυλίστες προτείνουν να αλλάξετε τις κάλτσες και τα σανδάλια ψάχνοντας για πιο κλασικές επιλογές ή αντιολισθητικά πάνινα παπούτσια και βαριά σανδάλια.

Δείτε ακόμη Έξυπνοι και ιδιαίτεροι τρόποι να φορέσετε το παρεό σας

Κολάν

© PRI / The Grosby Group / East News, © Bertrand-Hillion Marie-Paola / ABACA / Abaca / East News

Άνετα, ελαστικά κολάν έχουν σταματήσει από καιρό να είναι απλώς αθλητικά ρούχα για γυμναστήρια και έχουν γίνει μόδα του δρόμου. Ωστόσο, οι στυλίστες συνιστούν την αλλαγή τους με παντελόνι με φαρδιά πόδια. Επίσης, τα κολάν μπορούν να τονίσουν ακόμη και τις παραμικρές ατέλειες του σώματός σας.

Χρώματα νέον

© Dee Cercone / Everett Collection / East News, © Kristin Callahan / Everett Collection / East News

Αν δεν θέλετε να απαλλαγείτε εντελώς από τα φωτεινά χρώματα στην ντουλάπα σας, οι ειδικοί προτείνουν color-blocking και συμπληρωματικά χρώματα, όπως πορτοκαλί και μοβ. Θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε κομψές και τολμηρές.

Υπερμεγέθη κοσμήματα

© Pixabay.com, © Max Pixel

Τα υπερμεγέθη κοσμήματα δεν συνιστώνται για το καλοκαίρι. Οι στιλίστες συνιστούν για μια ελαφριά και κομψή καλοκαιρινή εμφάνιση, μοντέρνα μαργαριταρένια κοσμήματα, ειδικά όταν συνδυάζονται με λεπτές αλυσίδες ή χειροποίητες χάντρες.

Μακριά κοντομάνικα

© Depositphotos.com, © John Benson / Wikimedia Commons, © CC-BY-2.0

Αυτό το καλοκαίρι οι fashionistas ξεφορτώθηκαν τα μακριά κοντομάνικα με ευχαρίστηση καθώς καλύπταν τα σορτς, κάνοντας την εμφάνιση σας πολυεπίπεδη. Οι στυλίστες συνιστούν αμάνικα μπλουζάκια ή κάτι παρόμοιο.

Mom τζιν και skinny τζιν

© East News, © Carlos Maidana / Broadimage / Broad Image / East News, © Bertrand-Hillion Marie-Paola / ABACA / Abaca / East News

Πρόσφατα, ο κόσμος του τζιν γνώρισε σημαντικές αλλαγές μετά τη σταδιακή μετάβαση από στενές σιλουέτες σε πιο ογκώδη και χαλαρά μοντέλα. Χαμηλόμεσα τζιν και παντελόνια με φαρδιά πόδια που κάνουν τη σιλουέτα να φαίνεται οπτικά μεγαλύτερη χωρίς να παραμορφώνονται οι αναλογίες του σώματος έχουν γίνει πιο δημοφιλή.

Αυτό ακριβώς έλειπε από το mom τζιν, το οποίο ήταν τόσο δημοφιλές πριν από μερικά χρόνια. Όσο για τα skinny τζιν, οι fashionistas και οι στυλίστες δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτά, καθώς μοιάζουν με κολάν που μπορούν να τονίσουν τις ατέλειες του σώματος.

Δείτε επίσης 10 Λάθη Στην Επιλογή Καλοκαιρινών Παπουτσιών

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.3 / 5. Αξιολογήσεις: 6

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σπιτικό παρασιτοκτόνο μπύρας,για τον κήπο,χρήσιμα

Σπιτικό Παρασιτοκτόνο Μπύρας

DIY παγίδα για μύγες,χρήσιμα

Πως να Φτιάξετε Παγίδα για Μύγες