in , , , , ,

8 Τάσεις Μόδας του Παρελθόντος που Επέστρεψαν Απροσδόκητα

επιστροφή παρελθοντικών τάσεων μόδας,τάσεις μόδας,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,ομορφιά
8 Τάσεις Μόδας του Παρελθόντος που Επέστρεψαν Απροσδόκητα

Οι τάσεις μόδας του παρελθόντος σχεδόν πάντα επανέρχονται. Οι σχεδιαστές αντλούν έμπνευση από τις προηγούμενες δεκαετίες και παρουσιάζουν τις τάσεις που επικρατούσαν με νέο τρόπο. Η μόδα του σήμερα συνδυάζει μερικά από τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά άλλων εποχών και αυτή η ποικιλομορφία δίνει σε όλους την ευκαιρία να βρουν κάτι που τους αρέσει. 12 Τάσεις Μόδας που Ήταν Δημοφιλείς στη Δεκαετία του 2000 Αλλά Φαίνονται Αστείες Τώρα

Καρέ

© Mary Evans / AF Archive / East News, © emmalouisecorrin / Instagram

Τη δεκαετία του 1920, πολλές γυναίκες έκοψαν τα μακριά μαλλιά τους. Το πιο δημοφιλές κούρεμα ήταν τα μαλλιά να φτάνουν στον λοβό του αυτιού. Μπορούσε να είναι με αφέλειες ή χωρίς, ίσιο ή με μπούκλες. Όπως και πριν από 100 χρόνια, όλα τα είδη καρέ είναι και πάλι δημοφιλή.

Κολάρο Pilgrim

© akg-images / East News, © LAURENT BENHAMOU / SIPA / Sipa Press Russia / East News

Μια από τις κύριες τάσεις του 2021 είναι το μεγάλο κολάρο που φορουσαν οι πρώτοι άποικοι της Αμερικής. Χρησιμοποιήθηκε στις αρχές του 20ού αιώνα και στη δεκαετία του 1980. Σήμερα δεν χρειάζεται να το φοράτε μόνο με φορέματα αλλά μπορείτε να το συνδυάσετε με το αγαπημένο σας πουλόβερ και τζιν.

Φορέματα με φλοράλ σχέδια

© The Misfits / Seven Arts Productions, © harleyvnewton / Instagram

Τα φορέματα σε στιλ 1950 και 1960 είναι τώρα δημοφιλή μεταξύ διασημοτήτων που έχουν μεγάλη επιρροή στον κόσμο της μόδας. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτών των φορεμάτων είναι η γυναικεία σιλουέτα, τα φωτεινά χρώματα και τα ρομαντικά φλοράλ σχέδια.

Φωτεινά μονοχρωματικά κοστούμια

© East News, © Bertrand-Hillion Marie-Paola / ABACA / Abaca / East News

Η μόδα της δεκαετίας του 1970 είχε πολλά διαφορετικά χρώματα. Το μονοχρωματικό κοστούμι ήταν απαραίτητο για κάθε μοντέρνο άνδρα ή γυναίκα και λάτρευαν να τα φορούν με ζιβάγκο. Το 2021, αυτά τα κοστούμια είναι πλέον δημοφιλή ξανά. Το πράσινο είναι ίσως το πιο αγαπημένο χρώμα.

Δείτε ακόμη 13 Τάσεις Μόδας που η Τζένιφερ Άνιστον Ξεκίνησε στα “Φιλαράκια” και Είναι Ακόμα Δημοφιλείς

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μακρύ καρέ

© LFI / Photoshot / REPORTER / East News, © face to face / FaceToFace / REPORTER / East News

Οι ειδικοί της μόδας λένε ότι το θρυλικό κούρεμα της Diana Spencer επιστρέφει. Διασημότητες όπως η Hailey Baldwin και η Kaia Gerber έχουν ήδη δοκιμάσει τις σύγχρονες εκδόσεις του διάσημου κουρέματος της αξέχαστης Βρετανίδας πριγκίπισσας.

Κορσές

© MARCOCCHI GIULIO / SIPA / East News, © sabrinacarpenter / Instagram

Τη δεκαετία του 1980, χάρη στη Madonna, οι κορσέδες έγιναν δημοφιλείς ως ρούχα, όχι μόνο ως εσώρουχα. Μετά από αυτό, εξαφανίστηκαν για λίγο και επέστρεψαν στη δεκαετία του 2000. Φοριόντουσαν με καθημερινά ρούχα – όπως παντελόνια και φούστες. Το 2021, αυτή η τάση επανέρχεται. Μπορείτε να φορέσετε ένα κορσέ μαζί με τζιν.

Γυαλιστερά χείλη

© NUMBER 9 FILMS LTD. / Album / East News, © face to face / FaceToFace / REPORTER / East News

Τα τελευταία χρόνια, οι μοντέρνες γυναίκες έχουν προτιμήσει ματ κραγιόν. Αλλά πολλές τα έχουν ήδη βαρεθεί και έτσι το 2021, τα γυαλιστερά χείλη και τα ζελέ χείλη επιστρέφουν. Ταυτόχρονα, τα ματ χείλη δεν είναι αντι-τάση, είναι απλώς μια άλλη επιλογή.

Φαρδύ παντελόνι

© East News, © www.fashionpps.com / Avalon / Photoshot / East News

Στη δεκαετία του 2000, η κουλτούρα hip-hop ήταν πραγματικά δημοφιλής, έτσι οι νέοι άρχισαν να φορούν φαρδιά παντελόνια με κοντές μπλούζες και μπλουζάκια. Η μόδα του δρόμου του 2021 μας θυμίζει εκείνη την εποχή. Τα φαρδιά παντελόνια είναι και πάλι δημοφιλή.

Δείτε επίσης Πώς η Πανδημία Άλλαξε τις Τάσεις της Μόδας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φυτά εσωτερικού χώρου για καλύτερο ύπνο,φυτά εσωτερικού χώρου,συμβουλές για φυτά εσωτερικού χώρου,χρήσιμα

Πόσο καλά Κοιμάστε; 9 Φυτά Εσωτερικού Χώρου για Καλύτερο Ύπνο

κόλπα μαγειρικής,κόλπα κουζίνας,χρήσιμα κόλπα,χρήσιμα

8 Κόλπα που θα Αλλάξουν τον Τρόπο που Μαγειρεύετε