in , , ,

Πόσο καλά Κοιμάστε; 9 Φυτά Εσωτερικού Χώρου για Καλύτερο Ύπνο

φυτά εσωτερικού χώρου για καλύτερο ύπνο,φυτά εσωτερικού χώρου,συμβουλές για φυτά εσωτερικού χώρου,χρήσιμα
φυτά εσωτερικού χώρου για καλύτερο ύπνο,φυτά εσωτερικού χώρου,συμβουλές για φυτά εσωτερικού χώρου,χρήσιμα

Οι περισσότεροι άνθρωποι παρατηρούν ότι η διάθεσή τους βελτιώνεται όταν περιβάλλονται από φυτά. Και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη – είναι η ανθρώπινη φύση. Έχουμε μια έμφυτη σχέση με το περιβάλλον μας (ένας όρος γνωστός ως βιοφιλία). Κάποια από τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι ιδανικά για το υπνοδωμάτιο καθώς προάγουν έναν ποιοτικότερο ύπνο. 20 Φυτά που Διακοσμούν το Σπίτι και Αλλάζουν την Ατμόσφαιρα

Φυτό αράχνη

© indigosunrise3974 / Reddit

Ένας από τους πρωταθλητές στον καθαρισμό του αέρα, το φυτό αράχνη (επίσης γνωστό ως χλωρόφυτο), είναι ένα από τα αγαπημένα των κηπουρών, επειδή είναι πολύ εύκολο να συντηρηθεί και ευδοκιμεί σε μια ποικιλία συνθηκών.

Κισσός

© Helicidae_eat_plants / Reddit

Αυτό το φυτό φιλτράρει τις τοξίνες και τη μούχλα καθώς και ορισμένα άλλα αερομεταφερόμενα αλλεργιογόνα. Ένα άλλο πλεονέκτημα του είναι ότι αναπτύσσεται στη σκιά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα έχει αρκετό ηλιακό φως.

Ορχιδέα

© Charmander_Wazowski / Reddit, © rcjroxanne / Reddit

Οι ορχιδέες εκπέμπουν οξυγόνο τη νύχτα, γι’ αυτό είναι τα τέλεια φυτά για το υπνοδωμάτιο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε έναν καλύτερο βραδινό ύπνο. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχουν πολλά είδη με λουλούδια κάθε δυνατού χρώματος, έτσι το φυτό μπορεί να είναι μια τέλεια διακοσμητική πινελιά στο υπνοδωμάτιό σας.

Φοίνικας αρέκα

© Sonyapop / Reddit

Αυτό το υπέροχο φυτό είναι ιδανικό για όσους ζουν σε ξηρότερο κλίμα, καθώς προσθέτει υγρασία στον αέρα. Εάν θέλετε να το έχετε στο υπνοδωμάτιό σας, τοποθετήστε το δίπλα σε ένα παράθυρο με νότιο ή δυτικό προσανατολισμό, καθώς προτιμά το έντονο ηλιακό φως.

Δείτε ακόμη 10 Φυτά που Δημιουργούν το Τέλειο Μικροκλίμα στο Σπίτι

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Γιασεμί

© caramelcon / Reddit

Αυτό το όμορφο φυτό με λευκά λουλούδια έχει ένα ωραίο γλυκό άρωμα, το οποίο είναι επίσης χαλαρωτικό και μειώνει το άγχος, βοηθώντας σας να ξεκουραστείτε τη νύχτα. Προτιμά δροσερές θερμοκρασίες, πολύ ηλιακό φως και καλή κυκλοφορία του αέρα.

Χρυσός πόθος

© magicmrshrimp / Reddit

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για να καθαρίσετε τις τοξίνες στο υπνοδωμάτιό σας. Επιπλέον, μπορεί ακόμη και να ανεχθεί περιστασιακή έλλειψη νερού.

Γαρδένια

© bobab**t / Reddit

Οι ιδιότητες αυτού του φυτού που βοηθουν τον ύπνο έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές κατόπιν έρευνας. Όσον αφορά τη φροντίδα της, είναι σημαντικό να διατηρήσετε το χώμα υγρό και να έχει πολύ ηλιακό φως.

Φτέρη της Βοστώνης

© zucchini_toucher / Reddit

Αυτό το φυτό εσωτερικού χώρου καθαρίζει τις πτητικές οργανικές ενώσεις προκαλούνται από απορρυπαντικά και καθαριστικά. Ευδοκιμούν σε ζεστές και υγρές συνθήκες.

Δενδρολίβανο

© pixy.org

Το να έχετε δενδρολίβανο ως φυτό εσωτερικού χώρου έχει πολλά οφέλη και δεν είναι μόνο η ευκαιρία να το προσθέσετε στα πιάτα σας. Η μυρωδιά του βελτιώνει τη μνήμη και ενισχύει τη διάθεσή σας, η οποία είναι υπέροχη για να την αναπνέετε όλη την ημέρα, αλλά ακόμη περισσότερο όταν πηγαίνετε για ύπνο. Το δεντρολίβανο ευδοκιμεί σε έντονο φως, οπότε τοποθετήστε το δίπλα σε ένα παράθυρο με νότιο προσανατολισμό.

Δείτε επίσης Τα 15 Καλύτερα Φυτά για Κάθε Δωμάτιο στο Σπίτι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός δύσοσμης αποχέτευσης,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Καθαρίστε με Φυσικό Τρόπο μια Δύσοσμη Αποχέτευση

επιστροφή παρελθοντικών τάσεων μόδας,τάσεις μόδας,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,ομορφιά

8 Τάσεις Μόδας του Παρελθόντος που Επέστρεψαν Απροσδόκητα