in ,

8 Κόλπα που θα Αλλάξουν τον Τρόπο που Μαγειρεύετε

κόλπα μαγειρικής,κόλπα κουζίνας,χρήσιμα κόλπα,χρήσιμα
κόλπα μαγειρικής,κόλπα κουζίνας,χρήσιμα κόλπα,χρήσιμα

Εάν ξοδεύετε πολύ χρόνο στην κουζίνα, αργά ή γρήγορα κάποια από τα εργαλεία και τις τεχνικές σας θα αρχίσουν να σας νευριάζουν. Τα ενοχλητικά μικρά προβλήματα φαίνεται πάντα να εμφανίζονται στην κουζίνα – τα πάντα γίνονται τόσο ακατάστατα, στα συρτάρια επικρατεί χάος και τα εργαλεία και οι συσκευές σταματούν να λειτουργούν όπως πρέπει. Ευτυχώς, υπάρχει μια λύση για όλα αυτά τα ενοχλητικά προβλήματα κουζίνας, και αυτά τα 8 απίστευτα κόλπα κουζίνας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να τα λύσετε! 12 Έξυπνα Κόλπα Μαγειρικής

Αντιολισθητική επιφάνεια κοπής

8 Κόλπα που θα Αλλάξουν τον Τρόπο που Μαγειρεύετε

Η επιφάνεια κοπής γλιστρά κάθε φορά που προσπαθείτε να κόψετε κάτι; Μπορείτε να λύσετε αυτό το ενοχλητικό μικρό πρόβλημα με ένα εξαιρετικά απλό κόλπο. Περάστε λαστιχακια σε κάθε πλευρά της και θα παραμείνει ακριβώς εκεί που θέλετε!

Μαγειρέψτε τέλεια το ρύζι

Το ρύζι είναι πολύ απλό να μαγειρευτεί αρκεί να έχετε τη σωστή αναλογία νερού προς ρύζι. Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν προσθέτετε πολύ νερό χωρίς να χρειάζεται δοσομετρητής. Βάλτε το ωμο ρύζι στην κατσαρόλα, φροντίζοντας να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένο. Στηρίξτε ελαφρά το δείκτη σας στην επιφάνεια του ρυζιού και ρίξτε αρκετό νερό έτσι ώστε να φτάσει στην πρώτη άρθρωση του δακτύλου σας. Ανοίξτε το μάτι της κουζίνας και το ρύζι θα μαγειρευτεί στην τέλεια ποσότητα νερού!

Διαχωρίστε τον κροκό από το ασπράδι

Ο διαχωρισμός του κροκού από το ασπράδι μπορεί να είναι ένας από τις πιο ενοχλητικες εργασίες στην κουζίνα. Τις περισσότερες φορές, σπάει ο κρόκος στο ασπράδι αυγού ή γεμίζουν μικροσκοπικά κομμάτια τσοφλιού παντού. Αλλά υπάρχει ένας ευκολότερος τρόπος! Σπάστε τα αυγά σε μια τρυπητή κουτάλα με σχισμή τοποθετημένο πάνω από ένα μπολ και ανακινήστε την απαλά μερικές φορές. Τα αυγά θα διαχωριστούν τέλεια χωρίς ταλαιπωρία!

Κάντε το ταψί σας μικρότερο

Μερικές φορές δεν έχετε το σωστό μέγεθος ταψιού για αυτό που θέλετε να ψήσετε. Εάν είναι πολύ μεγάλο, το μόνο που χρειάζεται είναι να στρώσετε αλουμινόχαρτο και να το διπλώσετε στο μέγεθος που χρειάζεστε. Ρίξτε το μείγμα και ψήστε το μικροσκοπικό κέικ στο φούρνο!

Δείτε ακόμη 20 κόλπα και συμβουλές μαγειρικής που θα απογειώσουν τα φαγητά σας!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Αφαιρέστε εύκολα κέικ από φόρμα

Άλλη μια πρόκληση στην κουζίνα είναι ένα κέικ που δεν βγαίνει από τη φόρμα που το ψήσατε. Αντί να καταστρέψετε το σχήμα του κέικ, γεμίστε ένα μεγάλο μπολ με παγωμένο νερό και βυθίστε τη φόρμα. Μετά από μόλις ένα ή δύο λεπτά, το κέικ θα βγει εύκολα, απλώς προσέξτε να μην μπει νερό.

Αποθηκεύστε με ασφάλεια τα μαχαίρια

Για να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα μαχαίρια και να αποφύγετε τραυματισμούς, κόψετε μερικά καλαμάκια κατά μήκος και περάστε τα στις αιχμηρές άκρες των μαχαιριών. Τώρα τα δάχτυλά σας θα είναι ασφαλή και τα μαχαίρια σας ακονισμένα!

Ακονίστε τον τρίφτη σας

Εάν ο τρίφτης σας έχει στομώσει, αναποδογυρίστε μια κούπα καφέ και πιέστε απαλά τον τρίφτη στη βάση της. Ο τρίφτης σας θα είναι και πάλι αιχμηρός!

Γρήγορα & εύκολα τσιπ γλυκοπατάτας

Οι γλυκοπατάτες είναι νόστιμες, αλλά μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να μαγειρευτούν. Αντί να περιμένετε να ψηθούν, κόψτε τις σε λεπτές φέτες και βάλτε τις στη φρυγανιέρα για γρήγορα και εύκολα τσιπ γλυκοπατάτας!

Δείτε επίσης Αυτά τα κολπάκια μαγειρικής τα γνωρίζατε;

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επιστροφή παρελθοντικών τάσεων μόδας,τάσεις μόδας,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,ομορφιά

8 Τάσεις Μόδας του Παρελθόντος που Επέστρεψαν Απροσδόκητα

διακόσμηση εξωτερικού χώρου, για τον κήπο,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου

Πως να Κάνετε τον Εξωτερικό Χώρο σας Φιλόξενο – 27 Ιδέες