in ,

Αυτά τα κολπάκια μαγειρικής τα γνωρίζατε;

Υπάρχουν κολπάκια για την κουζίνα αλλά και για την καθημερινότητα μας τα οποία μπορούν να μας λύσουν τα χέρια και να μας βγάλουν ασπροπρόσωπους! Δείτε μερικά παρακάτω.

Για να διαχωρίσετε το κάθε κόκκo ρυζιού, προσθέστε μερικές σταγόνες λεμόνι και ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι πριν το βρασμό του.

Αν βάλετε τις πατάτες  σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά, θα ψηθούν πιο γρήγορα.

Για να αποθηκεύσετε τα ψάρια για περισσότερο από μία ημέρα και να διατηρηθούν φρέσκα, πρώτα τα καθαρίζετε, στη συνέχεια τρίψτε τα με αλάτι, προσθέστε κουρκούμη και ξύδι, και στη συνέχεια παγώστε τα στην κατάψυξη.

Για να μην μαυρίσουν τα κομμένα μήλα, περιχύστε τα με λίγο λάιμ ή λίγη μουστάρδα σε σκόνη.

Για να βοηθήσετε το σκληρό κρέας όπως το αρνί ή το βοδινό κρέας, μαρινάρετε το σε ξύδι, πηγμένο γάλα για τυρί, μουστάρδα ή πουρέ παπάγιας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σκουπίστε τη μαρινάδα και στη συνέχεια μαγειρέψτε τα.
via neadiatrofis

Δείτε επίσης – 15 super Κολπάκια για την κουζίνα – {Μέρος 2ο}

Δείτε επίσης- 25 έξυπνες ιδέες για να χρησιμοποιήσετε καθημερινά αντικείμενα στην κουζίνα!

Επίσης

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Φτιάξτε μόνοι σας ένα γραφείο! { Βίντεο }

Συγκλονιστική τούρτα μπανόφι