in , ,

12 Έξυπνα Κόλπα Μαγειρικής

Το μαγείρεμα είναι μία από τις βασικές δεξιότητες που πρέπει να γνωρίζετε. Ενώ μπορεί να είναι παιχνίδι για κάποιους, για άλλους, μπορεί να είναι το πιο περίπλοκο πράγμα στη γη. Λοιπόν, ειλικρινά, δεν είναι καμία περιπλοκή επιστήμη και μόλις μάθετε τα σωστά κόλπα θα μετατραπείτε σε αρχιμάγειρα.

Για λεπτές, ομοιόμορφες φέτες κρεμμυδιού, χρησιμοποιήστε αποφλοιωτή λαχανικών.

Για να τριπλασιάσετε τη ζωή των πράσινων κρεμμυδιών, φυλάξτε τα σε ένα βάζο με νερό.

Η προσθήκη λίγης μαύρης σοκολάτας στον καφέ φίλτρου θα τον κάνει πιο εύγεστο.

© pixabay.com© pixabay.com© pixabay.com

Για να απαλλαγείτε από επιπλέον λίπος στο φαγητό σας, τυλίξτε μερικά παγάκια σε μια χάρτινη πετσέτα και ξαφρίστε την κατσαρόλα. Το λίπος θα στερεοποιηθεί και θα απορροφηθεί στην χαρτοπετσέτα.

Για να μην μαυρίσουν οι φέτες μήλου, βάλτε τις σε ένα μπολ με νερό μαζί με μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού.

View this post on Instagram

Sliced Up Apple Hack 🍎 Add water to sliced up apples Add 3-5 drops of Lemon essential oil Mix the apples well in the water & oil Drain the water Store the apples in the fridge for all eternity Just kiiiiiiiiiidding 😁 but they will last a really long time! You could also do this if you're putting apples out on a fruit tray 🤷 . . . #applehack #doterra #essentialoils #essentialsolutions #essentialbadass #solidfoodeatingbaby #easysnacking #snackhardplayhard

A post shared by Misty Benoit (@misty_essentialdoula) on

Για να μην μπαγιατέψει το ψωμί, απλά βάλτε φρέσκο σέλινο στην συσκευασία.

https://www.instagram.com/p/ByJXU33h10x/?utm_source=ig_embed

Επιβραδύνετε το σάπισμα των ντοματών, βάζοντας τις με τα κοτσάνια κάτω σε θερμοκρασία δωματίου.

© pexels.com© unsplash.com

Για να αποφύγετε τα δάκρυα από το κόψιμο κρεμμυδιών, φυλάξτε τα στο ψυγείο για 15 λεπτά πριν τα κόψετε.

© pixabay.com© pixabay.com

Η προσθήκη λίγου αλατιού στο τηγάνι πριν το τηγάνισμα εμποδίζει τα τρόφιμα να απορροφούν πάρα πολύ λάδι.

© pixabay.com© pixabay.com

Εάν μια συνταγή απαιτεί κάποια μορφή λαδιού και μελιού, αγαύης, μελάσας ή οποιασδήποτε άλλης παχύρευστης ουσίας, μετρήστε πάντα το λάδι πρώτα ώστε η παχύτερη ουσία να γλιστρήσει εύκολα από τη μεζούρα μέτρησης.

Αποφύγετε τη δυσάρεστη μυρωδιά του τηγανισμένου φαγητού βάζοντας λίγες φλούδες και ένα κομμάτι του μήλου στο λάδι πριν το τηγανίσετε.

© pixabay.com© pixabay.com

Για να αποφύγετε να ζούληγμα των ρολών κανέλας, κόψτε τα χρησιμοποιώντας οδοντικό νήμα.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Written by Jimmy Taylor

Αφήστε μια απάντηση

Γιατί Δεν Πρέπει να Περιμένετε να Πεινάσετε για να Φάτε

17 Κόλπα για να Αστράφτει το Σπίτι σας από Καθαριότητα!