Οι πατάτες είναι ένα αγαπημένο συστατικό στις κουζίνες παγκοσμίως, αλλά υπάρχει ένα νέο κόλπο με ένα άδειο μπουκάλι που αλλάζει τον τρόπο που οι άνθρωποι τις μαγειρεύουν. Velveting: Το Κινέζικο Μυστικό Μαγειρικής για να Μαλακώσετε το πιο Σκληρό Μοσχαρίσιο Κρέας
Οδηγίες
Ξεκινήστε ξεφλουδίζοντας τις πατάτες. Για καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε μεσαίου μεγέθους πατάτες που έχουν σχετικά ομοιόμορφο σχήμα.
Κόψτε την πατάτα σε λεπτές φέτες και ομοιόμορφα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν κόφτη λαχανικών για να έχετε σταθερό πάχος.
Περάστε τις φέτες πατάτας σε μια λεπτή βέργα για σουβλάκι ή ένα τσόπστικ.
Δείτε ακόμη 9 Συμβουλές για να Φτιάξετε τον Καλύτερο Πουρέ Πατάτας
Τοποθετήστε τις σουβλιστές πατάτες μέσα σε ένα άδειο και καθαρό πλαστικό μπουκάλι, κομμένο στη μέση, χρησιμοποιώντας τον πάτο ως δοχείο.
Κόψτε προσεκτικά την πατάτα χρησιμοποιώντας την άκρη του μπουκαλιού ως οδηγό για να δημιουργήσετε μια τέλεια σπείρα.
Τώρα που οι πατάτες είναι όμορφα σπειροειδείς, μπορείτε είτε να τις τηγανίσετε είτε να τις ψήσετε. Καρυκεύστε τις με τα αγαπημένα σας μπαχαρικά και βότανα πριν τις μαγειρέψετε για να προσθέσετε επιπλέον γεύση.
Αυτό το κόλπο όχι μόνο κάνει το μαγείρεμα διασκεδαστικό, αλλά προσθέτει αισθητική στα πιάτα σας. Οι πατάτες σπιράλ είναι μια συναρπαστική αλλαγή από τις συνηθισμένες πατάτες και είναι τέλειες ως σνακ, συνοδευτικό ή ακόμα και ως κύριο πιάτο όταν συμπληρώνονται με τα αγαπημένα σας υλικά.
Δείτε επίσης Έξυπνο Κόλπο σας Λέει αν το Λάδι σας Είναι Έτοιμο