in , ,

Πώς να Καθαρίσετε Coca-Cola από Ξύλινο Πάτωμα

καθαρισμός Coca-Cola από ξύλινο πάτωμα,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα
Πώς να Καθαρίσετε Coca-Cola από Ξύλινο Πάτωμα

Εσείς ή κάποιος επισκέπτης έριξε Coca-Cola στο ξύλινο πάτωμά σας και κολλάει όσο κι αν προσπαθείτε να το καθαρίσετε. Επειδή περιέχει πολύ ζαχαρη και ακόμα κι αν το δάπεδο φαίνεται καθαρό, οι κολλώδεις εναποθέσεις της τείνουν να παραμένουν. Ο καθαρισμός των ξύλινων δαπέδων με πολύ νερό μπορεί να το καταστρέψει. Επομένως για να αφαιρέσετε λεκέδες από αναψυκτικό, πρέπει να χρησιμοποιείτε όσο το δυνατόν λιγότερο νερό. Υπάρχει 2 εύκολοι τρόποι για να καθαρίσετε τυχόν κολλώδη υπολείμματα που αφήνει η χυμένη Coca-Cola σε ξύλινο πάτωμα. ΘΑΜΠΟ ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΤΩΜΑ: ο σωστός τρόπος να το κάνετε σαν καινούργιο

Πώς να Καθαρίσετε Coca-Cola από Ξύλινο Πάτωμα

Ρίξτε ζεστό νερό σε έναν κουβά. Αραιώστε το καθαριστικό δαπέδου στο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του. Εάν δεν έχετε καθαριστικό δαπέδου, χρησιμοποιήστε μερικές σταγόνες υγρό πιάτων.

Βουτήξτε μια σφουγγαρίστρα στο διάλυμα καθαρισμού. Στύψτε την. Σφουγγαρίστε την περιοχή όπου χύθηκε η Coca-Cola. Εάν θέλετε, ξεπλύνετε τη σφουγγαρίστρα και καθαρίστε ξανά το πάτωμα.

Πετάξτε το βρώμικο νερό και προσθέστε φρέσκο νερό στον κουβά. Βρέξτε τη σφουγγαρίστρα. Ξεπλύνετε το πάτωμα με την υγρή σφουγγαρίστρα για να αφαιρέσετε το μεγαλύτερο μέρος της κολλώδους ουσίας.

Ρίξτε 1/2 φλιτζάνι αμμωνία σε έναν κουβά γεμάτο με καθαρό νερό. Εφαρμόστε το διάλυμα αμμωνίας στο πάτωμα με τη σφουγγαρίστρα.

Αδειάστε το διάλυμα αμμωνίας. Γεμίστε ξανά τον κάδο με νερό. Ανακατέψτε 1 φλιτζάνι ξύδι. Σκουπίστε το πάτωμα με το μείγμα ξιδιού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Στεγνώστε γρήγορα το πάτωμα με πετσέτες ή ανεμιστήρα οροφής αν έχετε. Το νερό που αφήνεται σε ορισμένα ξύλινα πατώματα μπορεί να προκαλέσει μόνιμη ζημιά, επομένως πρέπει να το στεγνώσετε το συντομότερο δυνατό.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να Καθαρίσετε Παλιά Παρκέ Δάπεδα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καλοκαιρινά λάθη μόδας,καλοκαιρινό ντύσιμο,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα

9 Λάθη Μόδας που Καταστρέφουν Κάθε Καλοκαιρινό Ντύσιμο

Κατασκευές με Τσιμέντο: Φτιάξτε μοναδικά έργα μόνοι σας

Κατασκευές με Τσιμέντο: Φτιάξτε μοναδικά έργα μόνοι σας