in , , , ,

11 Λάθη Μόδας που σας Δείχνουν Μεγαλύτερες από την ηλικία σας

λάθη μόδας,συμβουλές μόδας,μόδα,συμβουλές για ρούχα,ρούχα
11 Λάθη Μόδας που σας Δείχνουν Μεγαλύτερες

Λάθη Μόδας που σας Δείχνουν Μεγαλύτερες από την ηλικία σας: Γνωρίζατε ότι το στυλ σας και τα ρούχα που φοράτε επηρεάζουν την αυτοαντίληψη, τη διάθεσή σας, ακόμα και την υγεία σας; Οι επιστήμονες το χαρακτηρίζουν αυτό ως «εγκλεισμένη γνώση».

Όταν επιλέγετε το ντύσιμό σας για την ημέρα, υιοθετείτε υποσυνείδητα ορισμένα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με αυτό. Έτσι, αν επιλέξετε ρούχα ή αξεσουάρ που μοιάζουν με το ντύσιμο μιας ηλικιωμένης κυρίας, αρχίζετε άθελά σας να αισθάνεστε κι εσείς. Υπάρχουν μερικά λάθη μόδας που σας κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερες και πως να τα αποφύγετε. 11 Λάθη Μόδας που Κάνουν την Εμφάνισή σας Άκομψη

Λάθη Μόδας που σας Δείχνουν Μεγαλύτερες: Κρατήστε το λαιμό σας ανοιχτό.

© shutterstock, © shutterstock

Αν θέλετε να φαίνεστε νεότερες, φροντίστε να μην κρύβετε το λαιμό σας. Επιλέξτε μια κατάλληλη λαιμόκοψη αντί για ζιβάγκο.

Λάθη Μόδας που σας Δείχνουν Μεγαλύτερες: Όχι μακριές φούστες.

© shutterstock, © shutterstock

Οι μακριές φούστες δεν σας κάνουν να φαίνεστε νέες, φρέσκιες ή σέξι. Οι μίνι φούστες δεν είναι πάντα μια επιλογή, καθώς μπορούν να σε κάνουν να φαίνεστε κακοντυμένες ή ακόμα και χυδαίες. Αποφύγετε να τις φοράτε και επιλέξτε μια φούστα μέχρι το γόνατο.

Λάθη Μόδας που σας Δείχνουν Μεγαλύτερες: Αφήστε τη ζακέτα σας στο σπίτι.

© eastnews, © eastnews

Ακόμα κι αν αγαπάτε την άνετη ζακέτα σας, αφήστε την σπίτι. Ειδικά αν έχει θαμπό ή σκούρο χρώμα. Επιλέξτε ένα σακάκι ή ένα μπλέιζερ.

Όχι κασκόλ, εκτός αν κάνει κρύο.

© shutterstock, © shutterstock

Φορώντας ένα κασκόλ σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες, γι’ αυτό προσπαθήστε να το αποφύγετε εκτός κι αν κάνει κρύο. Ανοίξτε το λαιμό σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αποφύγετε να φοράτε πολύ μαύρο.

© eastnews, © eastnews

Το μαύρο είναι ένα πολύ κομψό χρώμα, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε τα ολόμαυρα σύνολα. Έχει τον κίνδυνο να τονίσει το χρώμα του δέρματός σας και όλες τις ρυτίδες σας. Τα πιο ανοιχτά ρούχα θα φωτίσουν το πρόσωπό σας.

Επιλέξτε ελαφρύ μακιγιάζ.

© shutterstock, © shutterstock

Το υπερβολικό μακιγιάζ και το πολύ φωτεινό ή σκούρο κραγιόν είναι πράγματα που τραβούν την προσοχή στις ρυτίδες γύρω από το στόμα ενώ οι σκούρες σκιές ματιών κάνουν τα μάτια να φαίνονται πιο βαριά. Οι ουδέτερες αποχρώσεις και ένα lip gloss θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε φυσικές και νεανικές.

Δείτε ακόμη 7 Λάθη Μόδας που Πρέπει να Σταματήσετε να Κάνετε

Μην φοράτε υπερμεγέθη ρούχα.

© eastnews, © eastnews

Τα υπερμεγέθη ρούχα σας κάνουν να φαίνεστε πιο παχιές και μεγαλύτερες, γι’ αυτό φορέστε τα μόνο στο γυμναστήριο. Επιλέξτε ρούχα που ταιριάζουν στο μέγεθός σας και αναδείξτε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας.

Αποφύγετε να φοράτε γυαλιά, αν είναι δυνατόν.

© depositphotos, © depositphotos

Μερικοί άνθρωποι φορούν γυαλιά μόνο και μόνο για να δείχνουν ιδιοφυΐες, αλλά στην πραγματικότητα προσθέτουν μερικά χρόνια στην εμφάνισή τους.

Μείνετε μακριά από φλοράλ prints.

© shutterstock, © shutterstock

Φορέματα και μπλούζες με φλοράλ prints σας κάνουν να φαίνεστε ντεμοντέ. Επιλέξτε ένα ρούχο σε παστέλ χρώματα και αφήστε το φλοράλ φόρεμα για ένα ρετρό πάρτι.

Μην κόβετε κοντά τα μαλλιά σας.

© eastnews, © eastnews

Τα κοντά μαλλιά μπορεί να φαίνονται κομψά, αλλά προσθέτουν μερικά χρόνια στην πραγματική σας ηλικία. Επιλέξτε καρέ ή μακριά μαλλιά, αν είναι πυκνά και υγιή.

Μην κάνετε τεχνητό μαύρισμα.

© eastnews, © eastnews

Ένα τεχνητό μαύρισμα δεν φαίνεται ποτέ αληθινό και αναδεικνύει όλα τα σημεία στο πρόσωπό σας που θα προτιμούσατε να κρύψετε. Επιλέξτε μια κρέμα με SPF και αποκτήστε φυσικό, ομοιόμορφο μαύρισμα.

Δείτε επίσης 10 Μικρά Κόλπα και λάθη να αποφύγετε για να Βελτιώσετε το Ντύσιμό σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 12

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ασπρόμαυροι εξωτερικοί χώροι,διακόσμηση εξωτερικών χώρων,ιδέες διακόσμησης εξωτερικών χώρων

52 Ιδέες για Ασπρόμαυρους Εξωτερικούς Χώρους

Νύχια Άνοιξη 2022: Το μπλε Μανικιούρ είναι το κορυφαίο χρώμα που θα σας εντυπωσιάσει

Νύχια Άνοιξη 2022: Το μπλε Μανικιούρ είναι το κορυφαίο χρώμα που θα σας εντυπωσιάσει