in , , ,

9 Λάθη σε Χειμερινά Ρούχα και Αξεσουάρ που Κάνουν οι Περισσότερες Γυναίκες

λάθη σε χειμερινά ρούχα,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας,lifestyle
9 Λάθη σε Χειμερινά Ρούχα και Αξεσουάρ που Κάνουν οι Περισσότερες Γυναίκες

Όταν η θερμοκρασία έξω είναι κάτω από το μηδέν, πολλοί θέλουν απλώς να τυλιχτούν σε μια κουβέρτα. Ταυτόχρονα, κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει κομψή και τολμηρή το χειμώνα. Για να το καταφέρετε υπάρχουν μερικά λάθη σε χειμερινά ρούχα και αξεσουάρ που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες που πρέπει να αποφύγετε. Μόδα: Τα 12 πιο Κοινά Στυλιστικά Λάθη που σας Γερνούν

Δεν φοράτε κασκόλ με μπουφάν ή το δένετε πολύ σφιχτά

© Pacific Press / Sipa USA / East News, © face to face / FaceToFace / REPORTER / East News

Ο συνδυασμός ενός παλτό ή ενός πουπουλένιου μπουφάν με γυμνό λαιμό πολλές φορές χαλάει την εμφάνιση γιατί αυτό το κενό δείχνει όλες τις στρώσεις ρούχων από κάτω και δημιουργεί την εντύπωση της ατέλειας. Οι ειδικοί της μόδας συνιστούν να συμπληρώνετε τα εξωτερικά ρούχα με ένα ασορτί κασκόλ. Θα προσθέσει κομψότητα και θηλυκότητα στην εμφάνισή σας. Είναι καλύτερο να μην δένετε πολύ σφιχτά το κασκόλ, ώστε να μην διαχωρίζετε οπτικά το κεφάλι από το σώμα. Αυτό θα δώσει στην εμφάνιση μια ελαφρότητα και φρεσκάδα.

Δημιουργώντας μια ανισορροπημένη εμφάνιση με παλτό από ψεύτικη γούνα

© Szymon Brzoska / East News

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να λάβετε υπόψη για να φαίνεστε κομψές σε ένα παλτό από ψεύτικη γούνα. Η Chloée Ohayon-Crosby, σχεδιάστρια κοστουμιών και ειδική γκαρνταρόμπας, συνιστά:

Λάβετε υπόψη το μήκος ενός παλτού. Ένα μεσαίου μήκους ή μάξι τείνει να δείχνει πιο επίσημο, ενώ ένα κοντό είναι πιο casual. Αλλά αν θέλετε να φορέσετε ένα κοντό παλτό σε επίσημη περίσταση, απλώς συνδυάστε το με ένα μεσαίου μήκους φόρεμα ή με παντελόνι και γόβες.

© SharpShooter / Depositphotos.com

Φορέστε μίνιμαλ αξεσουάρ για να δημιουργήσετε μια επίσημη εμφάνιση. Αντί να φοράτε τεράστια αξεσουάρ, είναι καλύτερα να επιλέξετε αρκετά λεπτά και μινιμαλιστικά ή μόνο ένα μεγάλο κόσμημα. Για παράδειγμα, μπορείτε να φορέσετε πολλά μικρά βραχιόλια, ένα δαχτυλίδι και σκουλαρίκια με καρφιά.
Εάν δεν θέλετε ένα καθημερινό ντύσιμο, τότε φορώντας ένα τεράστιο ρολόι χειρός και σκουλαρίκια με κρίκο θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε κομψή. Για ακόμα πιο τολμηρή εμφάνιση, μπορείτε να συμπληρώσετε το ντύσιμο με ένα σκούρο καπέλο και γυαλιά ηλίου.

© AGCreativeLab / Depositphotos.com

Φορέστε ουδέτερες αποχρώσεις ή ένα έντονο χρώμα με ένα μονόχρωμο παλτό. Για παράδειγμα, για μια καθημερινή εμφάνιση, μπορείτε να φορέσετε ένα παλτό από ψεύτικη γούνα σε πιο σιωπηλό χρώμα με λευκό πουλόβερ, σκούρο τζιν και ασπρόμαυρα παπούτσια. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια λαμπερή εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε ένα παλτό σε έντονο χρώμα και μονόχρωμα ρούχα ή, αντίθετα, να συμπληρώσετε ένα ανοιχτόχρωμο παλτό με ένα έντονο κόκκινο φόρεμα και σκούρες-καφέ μπότες με χαμηλά τακούνια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Επιλογή τσάντας εκτός εποχής

© Depositphotos.com, © ChinaImages / Depositphotos.com

Τα φουσκωτά μπουφάν είναι ιδιαίτερα καλά σε κρύο καιρό. Ωστόσο, είναι αρκετά προβληματικό να φοράτε χιαστί τσάντες με λεπτές τιράντες με αυτά. Επιπλέον, οι μικρές τσάντες με φόντο ένα ογκώδες πουπουλένιο μπουφάν μπορούν να κάνουν οπτικά τη σιλουέτα σας τεράστια. Γι’ αυτό σε αυτές τις περιπτώσεις, η Marianne Theodorsen, ειδική στις τσάντες της Vogue Scandinavia, συνιστά να επιλέξετε μια πιο ογκώδη εκδοχή της κλασικής τσάντας tote.

Συνδυάζοντας λανθασμένα εξωτερικά ρούχα και μίνι φούστα

© Depositphotos.com, © Sebastien Courdji / KCS / East News

Συχνά, οι γυναίκες επιλέγουν μίνι φούστες σε συνδυασμό με μπουφάν ή παλτό από ψεύτικη γούνα που αναδεικνύει τα λεπτά πόδια τους το χειμώνα. Δεν φαίνεται αισθητικά ευχάριστο, επειδή η φούστα δεν φαίνεται ούτως ή άλλως και η συνολική εμφάνιση μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση ότι δεν υπάρχει τίποτα κάτω από τα εξωτερικά ρούχα. Γι’ αυτό ο στυλίστας Aloïs Guinut πιστεύει ότι το καλύτερο συμπλήρωμα σε μια μίνι φούστα είναι τα μακρύτερα εξωτερικά ρούχα — midi ή maxi.

Δείτε ακόμη 9 Λάθη και Μικρές Λεπτομέρειες που Μπορεί να Χαλάσουν την Εμφάνισή σας

Ασυνέπεια σε μια εμφάνιση με ακατάλληλα καλύμματα κεφαλής

© face to face / FaceToFace / REPORTER / East News, © Szymon Brzoska / East News

Δεν φαίνεται καλό οποιοδήποτε καπέλο με ένα χειμωνιάτικο μπουφάν. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ορισμένα καπέλα, όπως οι μπερέδες, φαίνονται παράταιρα με ένα πουπουλένιο μπουφάν. Αυτά τα αξεσουάρ φοριούνται καλύτερα με παλτό ή καμπαρντίνα.

Κοντό μπουφάν με ένα μακρύ πουλόβερ

© Depositphotos.com

Η στυλίστρια Sally McGraw υπογραμμίζει ότι το μήκος ενός χειμερινού μπουφάν ή παλτού πρέπει να είναι αρκετό για να καλύψει τα από μέσα ρούχα. Τα μακριά πουλόβερ ή οι ζακέτες συνδυάζονται καλύτερα με μπουφάν μέχρι το γόνατο. Αυτό συμβαίνει επειδή ένα πουλόβερ που μισοφαίνεται κάτω από ένα κοντό μπουφάν φαίνεται μάλλον παράξενο και κόβει οπτικά το σώμα σε πολλά μέρη, γεγονός που μπορεί να κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται δυσαρμονική: τα πόδια θα φαίνονται πιο κοντά και το σώμα θα φαίνεται πιο φαρδύ από ό,τι πραγματικά είναι.

Επιλέγοντας μια παλιομοδίτικη ζώνη για ένα πουπουλένιο μπουφάν

© Depositphotos.com, © Szymon Brzoska / East News

Τα πουπουλένια μπουφάν δεν πρέπει να είναι απαραίτητα φουσκωτά. Οι ειδικοί της μόδας συνιστούν να δημιουργήσετε μια πιο κομψή εμφάνιση με τη βοήθεια μιας ζώνης. Αλλά όχι για παλιομοδίτικα πουπουλένια μπουφάν με ζώνη ραμμένη πάνω τους. Το δέσιμο της μέσης με μια δερμάτινη ζώνη που έχει αγκράφα μπορεί να είναι μια κομψή λύση.

Δείτε επίσης 12 Λάθη στην εμφάνιση μιας γυναίκας που την κάνουν να δείχνει “φθηνά” ντυμένη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φροντίδα δοντιών,συμβουλές για δόντια,συμβουλές υγείας,υγεία

9 Συμβουλές για τη Φροντίδα των Δοντιών από Οδοντιάτρους που Δεν Πρέπει να Αγνοηθούν

όγκος σε λεπτά μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

10 Απλοί Τρόποι για να Δώσετε Περισσότερο Όγκο σε Λεπτά Μαλλιά