in , ,

10 Απλοί Τρόποι για να Δώσετε Περισσότερο Όγκο σε Λεπτά Μαλλιά

όγκος σε λεπτά μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς
10 Απλοί Τρόποι για να Δώσετε Περισσότερο Όγκο σε Λεπτά Μαλλιά

Εάν η φύση σας έδωσε λεπτά μαλλιά, μπορεί να είναι σκληρή η προσπάθεια να τους δώσετε όγκο και να τα διατηρήσετε όπως θέλετε αφού φεύγετε από το σπίτι κάθε πρωί. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλοί εύκολοι τρόποι για να για να δώσετε περισσότερο όγκο σε λεπτά μαλλιά. 10 μοντέρνα χτενίσματα που δίνουν όγκο στα λεπτά μαλλιά

Παίξτε με το μήκος των μαλλιών σας.

brightside

Πολλοί στυλίστες συμφωνούν ότι το βέλτιστο μήκος για λεπτά μαλλιά δεν είναι χαμηλότερο από τους ώμους, αφού τα κοντά κουρέματα δίνουν την εντύπωση μεγαλύτερου όγκου. Μαλλιά τόσο μακριά είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να φροντίσετε. Δεδομένης της επιλογής, ο όγκος έναντι του μήκους μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Επιλέξτε ένα πολυεπίπεδο χτένισμα.

brightside

Ένα άλλο χτένισμα που δίνει την εντύπωση μεγαλύτερου όγκου είναι ένα πολυστρωματικό με ανομοιόμορφη ή ακατάστατη φράντζα. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του είδους κουρέματος είναι ότι ταιριάζει σχεδόν σε κάθε τύπο προσώπου και μαλλιών.

Προσθέστε λίγο χρώμα.

brightside

Μπορείτε να προσθέσετε όγκο στα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας όχι μόνο ψαλίδι αλλά και χρώμα. Αυτό μπορεί να είναι συνηθισμένες ανταύγειες ή η μέθοδος shatush, όπου χρησιμοποιείτε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις ενός χρώματος.

Λούστε τα μαλλιά σας με τον σωστό τρόπο.

© depositphotos

Ακόμη και κάτι τόσο απλό όπως το να λούζετε τα μαλλιά σας με διαφορετικό τρόπο μπορεί να προσθέσει όγκο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε μερικούς βασικούς κανόνες:

Ξεκινήστε ξεπλένοντας τα μαλλιά σας με ζεστό νερό. Θα ανοίξει τα τριχοθυλάκια, κάτι που είναι καλό για την αφαίρεση τυχόν βρωμιάς ή προϊόντος που έχει παγιδευτεί στα μαλλιά. Όταν τα μαλλιά σας ξεπλένονται με ζεστό νερό, χαλαρώνουν τα έλαια μέσω του τριχωτού της κεφαλής και ανοίγουν τα τριχοθυλάκια, ώστε να μπορούν να απορροφήσουν τα έλαια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εφαρμόστε σαμπουάν μόνο στις ρίζες. Στη συνέχεια απλώστε τον αφρό σε όλο το μήκος των μαλλιών. Οι άκρες των μαλλιών είναι πάντα πιο στεγνές και εύθραυστες, επομένως δεν πρέπει να τις τρίβετε.

Εφαρμόστε conditioner ή μάσκα μόνο σε όλο το μήκος των μαλλιών. Τα ενυδατικά σαμπουάν, όταν εφαρμόζονται στις ρίζες, τις κάνουν μόνο πιο βαριές και ισιώνουν τα μαλλιά.

Πλένετε το τριχωτό της κεφαλής σας σε τακτική βάση. Αυτό θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και θα απαλλαγεί από τα νεκρά κύτταρα.

Προσπαθήστε να μην λούζετε τα μαλλιά σας κάθε μέρα. Αυτό μπορεί να αφαιρέσει ένα προστατευτικό στρώμα από τα μαλλιά σας που έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο αδύναμα και με τη σειρά του να τους στερεί τον όγκο. Είναι επίσης καλύτερο να χρησιμοποιείτε ξηρό σαμπουάν.

Σηκώστε τις ρίζες.

brightside

Σήμερα, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για να δώσετε στις ρίζες σας περισσότερο όγκο, ξεκινώντας με ειδικά σπρέι και λαβίδες μαλλιών και τελειώνοντας με τα ρόλεϊ που χρησιμοποιούσαν οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας. Εάν δεν έχετε τίποτα από αυτά στη διάθεσή σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε συνηθισμένες φουρκέτες. Απλώς τοποθετήστε τις σε βρεγμένα μαλλιά και αφήστε τις να στεγνώσουν πριν τις αφαιρέσετε. Οι ρίζες σας θα είναι ελαφρώς ανασηκωμένες, αλλά χωρίς να σας δίνουν πολύ όγκο που φαίνεται αφύσικο.

Δείτε ακόμη 7 Λάθη να Σταματήσετε εάν Έχετε Λεπτά Μαλλιά

Αποφύγετε τη χρήση πολύ αφρού styling.

brightside

Μια υπερβολική ποσότητα αφρού styling μπορεί να κολλήσει τα μαλλιά μεταξύ τους και να τα βαρύνει, καθιστώντας με τη σειρά του πολύ δύσκολο να επιτύχετε αυτόν τον επιπλέον όγκο. Εφαρμόστε τον ακόλουθο κανόνα: για το styling κοντών μαλλιών, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μπάλα αφρού στο μέγεθος ενός καρυδιού. Για μαλλιά μεσαίου μήκους, θα πρέπει να είναι περίπου στο μέγεθος ενός αυγού κότας και για μακριά μαλλιά στο μέγεθος μιας μπάλας του τένις.

Εφαρμόστε την αρχή του «δημιουργικού χάους».

brightside

Τα προσεκτικά χτενισμένα μαλλιά συχνά φαίνονται πολύ λεία και επίπεδα. Ένα μικρό χάος, από την άλλη πλευρά, μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος σας εάν αναζητάτε περισσότερο όγκο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το styling των μαλλιών σας σε ανοιχτόχρωμους κυματισμούς, να τα κρατάτε πίσω μόνο χαλαρά με λαστιχάκι μαλλιών ή χρησιμοποιώντας αφρό styling.

Χρησιμοποιήστε ξηρό σαμπουάν.

brightside

Το ξηρό σαμπουάν μπορεί να είναι σωτήριο για όσες δεν έχουν χρόνο να λούσουν τα μαλλιά τους ή να περάσουν ώρες για να τα φορμάρουν. Αφαιρεί τη βρωμιά από τις ρίζες και βοηθά στην ανύψωσή τους, δίνοντας όγκο αλλά και καθαριότητα. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση βρεφικής πούδρας.

Στεγνώστε τα μαλλιά σας από κάτω.

brightside

Ένα συνηθισμένο πιστολάκι μαλλιών μπορεί επίσης να σας δώσει επιπλέον όγκο. Απλώς χαμηλώστε το κεφάλι σας έτσι ώστε τα μαλλιά σας να κρέμονται μπροστά από το πρόσωπό σας και κατευθύνετε τον ζεστό αέρα από τις ρίζες σας στις άκρες σας. Εναλλακτικά, απλά σηκώστε το πάνω μέρος των μαλλιών σας και στεγνώστε τα σε κάθετη θέση.

Προσαρμόστε τη χωρίστρα στα μαλλιά σας.

brightside

Αντί να εφαρμόζετε τη συνήθη χωρίστρα στο κέντρο, δοκιμάστε να το κάνετε διαφορετικά. Έχετε πολλές επιλογές: ζιγκ-ζαγκ, πλάγια χωρίστρα, χαμηλή πλάγια χωρίστρα ή ακόμα και καθόλου. Αυτό το απλό κόλπο μπορεί να προσθέσει όγκο στις ρίζες σας.

Δείτε επίσης 9 Έξυπνες Συμβουλές για να Λούζετε τα Μαλλιά σας Λιγότερο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

λάθη σε χειμερινά ρούχα,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας,lifestyle

9 Λάθη σε Χειμερινά Ρούχα και Αξεσουάρ που Κάνουν οι Περισσότερες Γυναίκες

κόκκινα μάτια στις φωτογραφίες,περίεργα,χρήσιμα

Αυτός Είναι ο Λόγος που Έχετε Κόκκινα Μάτια στις Φωτογραφίες