in , ,

7 Λάθη να Σταματήσετε εάν Έχετε Λεπτά Μαλλιά

7 Λάθη να Σταματήσετε εάν Έχετε Λεπτά Μαλλιά
7 Λάθη να Σταματήσετε εάν Έχετε Λεπτά Μαλλιά

Η φροντίδα των λεπτών μαλλιών είναι δύσκολη και ίσως σκέφτεστε ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ να έχετε τον όγκο που επιθυμείτε. Πολλοί παράγοντες, όπως το άγχος και η κακή διατροφή αλλά ο τρόπος με τον οποίο φροντίζετε τα μαλλιά σας είναι καθοριστικοί. Τα λεπτά μαλλιά θα παραμείνουν χωρίς όγκο ανεξάρτητα από το πόσο προϊόν χρησιμοποιείτε. ΥΓΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ: Φριζαρισμένα μαλλιά, άτονα ή Λεπτά; ΟΧΙ με αυτές τις ΜΑΣΚΕΣ!

Κάνετε τα μαλλιά αλογοουρά όταν είναι βρεγμένα.

© Unsplash.com, © Shutterstock.com

Το να τα κάνετε τα βρεγμένα μαλλιά σας μια αλογοουρά μπορεί να φαίνεται δελεαστικό όταν βιάζεστε, αλλά μπορεί να είναι επιβλαβές για τα λεπτά μαλλιά. Επειδή είναι βρεγμένα τεντώνουν εύκολα και προκαλούν τη θραύση τους. Οι επαγγελματίες συνιστούν να πιέζετε απαλά το νερό και να αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν με τον αέρα.

Χρησιμοποιείτε λάδι μαλλιών.

© Depositphotos.com

Αν και τα λαδιά είναι θρεπτικά και ενυδατικά, δεν είναι η καλύτερη επιλογή για λεπτά μαλλιά. Τα λάδια είναι συνήθως πολύ βαριά και μπορούν να τραβήξουν εύκολα τα λεπτά μαλλιά προς τα κάτω. Έτσι, θα φαίνονται χωρίς όγκο, λιπαρά και κολλημένα στο τριχωτό της κεφαλής σας.

Δεν χρησιμοποιείτε προϊόντα styling.

© batiste_hair / Instagram, © Shutterstock.com

Αν θέλετε την όψη πυκνών μαλλιών, επιλέξτε προϊόντα styling που προσφέρουν κράτημα όπως ξηρό σαμπουάν ή σπρέι θαλασσινού αλατιού. Δεν είναι πολύ βαριά για τα λεπτά μαλλιά και μπορούν να τα κάνουν να φαίνονται πιο πυκνά. Είναι καλύτερο να προσθέσετε προϊόντα όγκου στις ρίζες των μαλλιών όταν είναι ακόμα βρεγμένα και στη συνέχεια να τα απλώσετε σε όλο το μήκος των μαλλιών.

Αποφεύγετε τη βαφή.

© jessicabiel / Instagram, © margotrobbie / Instagram

Η προσθήκη λίγη βαφής μπορεί να κάνει θαύματα στα λεπτά μαλλιά. Η δημιουργία αντίθεσης μεταξύ φωτεινών και σκούρων χρωμάτων θα δώσει την ψευδαίσθηση μαλλιών με όγκο.

Δείτε ακόμη 10 Καθημερινές Συνήθειες που Αδυνατίζουν τα Μαλλιά σας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Παραλείπετε το μαλακτικό μαλλιών.

© Depositphotos.com

Εάν έχετε λεπτά μαλλιά, αποφύγετε την εφαρμογή μαλακτικού στο τριχωτό της κεφαλής καθώς μπορεί να τα τραβήξει προς τα κάτω. Αντ’ αυτού, καλύψτε τα μαλλιά σας με μαλακτικό από τη χωρίστρα προς τα κάτω για θρεμμένα και φρέσκα μαλλιά.

Χρησιμοποιείτε σκόνη πύκνωσης.

© Shutterstock.com, © Depositphotos.com

Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν σκόνη πύκνωσης μαλλιών για να καλύψουν φαλακρά σημεία αλλά αν το κάνετε αυτό τακτικά μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη τριχόπτωση. Η σκόνη θα μπει στους πόρους και θα τους φράξει, μειώνοντας τη διάρκεια ζωής των τριχοθυλάκιων.

Αφήνετε τα μαλλιά σας να μακρύνουν πολύ.

© Shutterstock.com

Αν έχετε λεπτά μαλλιά, είναι καλύτερο να κόβετε τα άκρα κάθε 2 μήνες. Όταν τα λεπτά μαλλιά μακραίνουν, τείνουν να φαίνεται ακόμη πιο λεπτά προς τα άκρα.

Δείτε επίσης 4 Σπιτικές συνταγές για πιο πυκνά Μαλλιά!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

45 Ιδέες Ανοιξιάτικης Διακόσμησης Υπνοδωματίου

45 Ιδέες Ανοιξιάτικης Διακόσμησης Υπνοδωματίου

Πότε Πρέπει να Αντικαταστήσετε 20 Πράγματα στο Σπίτι

Πότε Πρέπει να Αντικαταστήσετε 20 Πράγματα στο Σπίτι