in , , ,

9 Κόλπα για να Δώσετε Όγκο στα Μαλλιά σας

κόλπα για ογκώδη μαλλιά,συμβουλές για ογκώδη μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς
9 Κόλπα για να Δώσετε Όγκο στα Μαλλιά σας

Κάθε κορίτσι ονειρεύεται να έχει πυκνά και ογκώδη μαλλιά. Αλλά ακόμα κι αν οι τούφες σας δεν είναι εκ φύσεως πλούσιες, δεν χρειάζεται να απελπίζεστε. Μπορείτε να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας με τη βοήθεια μερικών συνηθισμένων, καθημερινών αντικειμένων καθώς και μερικών πονηρών κόλπων. 10 μοντέρνα χτενίσματα που δίνουν όγκο στα λεπτά μαλλιά

Βουρτσίστε τα μαλλιά σας μόνο αφού στεγνώσουν τελείως.

9 Κόλπα για να Δώσετε Όγκο στα Μαλλιά σας

Για να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας δεν φθείρονται κατά τη διαδικασία του στεγνώματος, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας αντί για τη βούρτσα. Στεγνώστε κάθε τούφα με τη σειρά της, σηκώνοντάς την από τις ρίζες – αυτό θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε όγκο. Όταν τα μαλλιά σας είναι αρκετά στεγνά, μπορείτε να ολοκληρώσετε το styling χρησιμοποιώντας μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα.

Για να δώσετε όγκο στην αλογοουρά σας, χρησιμοποιήστε μια συνηθισμένη φουρκέτα.

Για να ξεκινήσετε, μαζέψτε τα μαλλιά σας σε μια κανονική αλογοουρά. Στη συνέχεια, χωρίστε το ένα πάνω σκέλος (περίπου το ένα τέταρτο της συνολικής ποσότητας μαλλιών) από την αλογοουρά και στερεώστε το με μια φουρκέτα. Χαμηλώστε το σκέλος ξανά στη θέση του ώστε να κρύψει τη φουρκέτα. Αυτό το απλό κόλπο είναι βέβαιο ότι θα διπλασιάσει τον όγκο της αλογοουράς σας.

Άλλος ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε την αλογοουρά σας να φαίνεται εντυπωσιακή.

Αναζητάτε περισσότερους τρόπους για να κάνετε την αλογοουρά σας να φαίνεται ογκώδης; Εδώ είναι ένα άλλο χρήσιμο κόλπο: αντί να στερεώσετε όλες τις τούφες μαζί, χωρίστε την αλογοουρά σε δύο σκέλη και στερεώστε το καθένα με ένα λαστιχάκι μαλλιών.

Ένας τρόπος που εξοικονομεί χρόνο για να αυξήσετε τον όγκο των μαλλιών σας.

Αν δεν έχετε χρόνο για σωστό styling, χρησιμοποιήστε την ακόλουθη τεχνική για να δώσετε όγκο στις τούφες σας: μετά το μπάνιο, μαζέψτε τα βρεγμένα μαλλιά σας σε δύο μάτσα, αφού τα ψεκάσετε με λακ. Στεγνώστε τα μάτσα με πιστολάκι, αφήστε τα να κρυώσουν και μετά αφήστε τα μαλλιά σας λυτά.

Δείτε ακόμη Γιατί οι Ινδές Κοιμούνται με Πλεξούδες και πώς Μπορούν να Μεταμορφώσουν τα Μαλλιά σας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα ξηρά σαμπουάν μπορούν επίσης να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Εφαρμόστε ξηρό σαμπουάν στις ρίζες των μαλλιών σας. Ξεχωρίστε μια μικρή τούφα και βρέξτε την στις ρίζες. Μετά αφήστε το και πιάστε την επόμενη. Μόλις το σαμπουάν απορροφηθεί καλά, σταθεροποιήστε τον όγκο χτενίζοντας τα μαλλιά στις ρίζες. Για αποτέλεσμα μεγαλύτερης διάρκειας, ψεκάστε με σπρέι μαλλιών.

Τραβώντας τούφες από μια πλεξούδα δίνει ένα εφέ όγκου.

Αφού φτιάξετε την πλεξούδα σας, δοκιμάστε να τραβήξετε τούφες από αυτήν ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω (από την άκρη της πλεξούδας μέχρι τη ρίζα της). Οι ογκώδεις πλεξούδες είναι πιο πιθανό να ξετυλιχτούν παρά οι σφιχτές, γι’ αυτό στερεώστε με λακ.

Για να προσθέσετε πάχος στα μαλλιά σας, στεγνώστε τα ξανά μετά το styling.

Όταν τελειώσετε το styling των μαλλιών σας, μη διστάσετε να τα στεγνώσετε με το πιστολάκι για άλλη μια φορά. Αφήστε το κεφάλι σας κάτω και στεγνώστε κάθε τούφα με τη σειρά για μερικά λεπτά. Αυτό θα σας επιτρέψει να διορθώσετε τα αποτελέσματα και να επιτύχετε επιπλέον όγκο.

Μην φοβάστε να αλλάξετε και να πειραματιστείτε με τα μαλλιά σας!

Μια χωρίστρα μαλλιών μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή λεπτομέρεια, αλλά αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο της εικόνας σας. Η αλλαγή της χωρίστρας είναι πάντα πιο εύκολη με βρεγμένα μαλλιά. Μετά το λούσιμο, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να δημιουργήσετε μια νέα χωρίστρα και μετά στεγνώστε τα μαλλιά σας με πιστολάκι. Αν έχετε συνηθίσει σε μεσαία χωρίστρα, δοκιμάστε να βάλετε τα μαλλιά σας στη μία πλευρά.

Αν δεν υπάρχει χρόνος για styling, χρησιμοποιήστε σπρέι μαλλιών για όγκο.

Όταν δεν έχετε χρόνο να λούσετε, να στεγνώσετε και να φορμάρετε τα μαλλιά σας, απλώστε απλώς σπρέι ή αφρό styling σε στεγνές ρίζες, ανακατέψτε τα μαλλιά σας με τα δάχτυλά σας και κρεπάρετε προς τα πίσω. Αυτό θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα γρήγορα και αποτελεσματικά!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 8 λάθη στα μαλλιά που κάνουν τις γυναίκες μετά τα 40 να φαίνονται μεγαλύτερες από την ηλικία τους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός μυρωδιάς βρομούσας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Πώς να Απαλλαγείτε από τη Μυρωδιά της Βρομούσας

lifestyle,κακόγουστες επιλογές μόδας,συμβουλές μόδας,μόδα,συμβουλές για ρούχα,ρούχα

12 Επιλογές Μόδας που σας Κάνουν να Φαίνεστε Κακόγουστες