in , , ,

8 λάθη στα μαλλιά που κάνουν τις γυναίκες μετά τα 40 να φαίνονται μεγαλύτερες από την ηλικία τους

8 λάθη στα μαλλιά που κάνουν τις γυναίκες μετά τα 40 να φαίνονται μεγαλύτερες από την ηλικία τους
8 λάθη στα μαλλιά που κάνουν τις γυναίκες μετά τα 40 να φαίνονται μεγαλύτερες από την ηλικία τους

Λάθη στα μαλλιά: Πρόκειται για λάθη που πραγματοποιούν γυναίκες στα μαλλιά τους, τα οποία έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα για τις ίδιες. Αυτό, διότι τις κάνουν να δείχνουν μεγαλύτερες. Οι περισσότερες γυναίκες ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους. Αν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία, δείτε παρακάτω τι πρέπει να προσέξετε. Αναλυτικότερα:

Ακολουθούν οκτώ λάθη στα μαλλιά που σας δείχνουν μεγαλύτερη:

– Τα έχετε καταστρέψει: Όσο και αν προσπαθείτε να κερδίσετε πόντους στην εμφάνιση με μια προσεγμένη κόμμωση, εάν τα μαλλιά έχουν καταστραφεί από την χρήση πολλών χημικών, όπως η λακ ή άλλα προϊόντα styling, και το συχνό βάψιμο, έχετε χάσει το παιχνίδι!

Πετάξτε για κάποιο διάστημα τις χημικές βαφές μαλλιών και αφήστε τα μαλλιά να ξαναβρούν την χαμένη τους λάμψη. Μια επίσκεψη στο κομμωτήριο για κούρεμα- και μόνο- θα τα δυναμώσει κι άλλο. Όταν κρίνετε ότι έχουν επανέλθει στην προηγούμενή τους κατάστασηπροτιμήστε τις φυτικές βαφές που είναι πιο φιλικές στην τρίχα.

Τα 5 Λάθη που κάνουμε όταν φοράμε Κολάν και μας προσθέτουν κιλά!

– Άσπρο μαλλί, ξέξασπρο: Και από τον ήλιο ξεξασπρότερο. Αν και τα τελευταία χρόνια έχει εκλείψει η μόδα του ξανθού πλατινέ, κάποιες γυναίκες επιμένουν ακόμα να τα «ανοίγουν» υπερβολικά. Το αποτέλεσμα; Μαζί με την τρίχα, καταστρέφουν και την ομορφιά τους! Εξάλλου, ειδικοί συνιστούν ότι, όταν αλλάζουμε το χρώμα των μαλλιών μας, πρέπει να επιλέγουμε αποχρώσεις που να είναι δύο με τρεις τόνους πιο ανοιχτές από το φυσικό μας. Διαφορετικά, προσθέτουμε πολλά χρόνια στους ώμους μας, χωρίς λόγο.

Ας μην έχουμε ως πρότυπο την δίμετρες, ξανθές καλλονές από τη Σουηδία. Και η μεσογειακή ομορφιά έχει την χάρη της! Ή… μαύρη είν’ η νύχτα στα βουνά, μαύρη σαν καλιακούδα! Αν το φυσικό σας χρώμα είναι το μαύρο- κατράμι, τότε είστε τυχερή! Διαφορετικά, είναι εξαιρετικά επίφοβο να το τολμήσετε. Το υπερβολικά σκούρο χρώμα τονίζει τις ατέλειες του δέρματος και έτσι τα σπυράκια, οι κοκκινίλες και οι διχρωμίες κάνουν πάρτι στο πρόσωπό σας. Το καστανό είναι σχεδόν πάντα η σίγουρη επιλογή.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κι άλλα λάθη στα μαλλιά που σας δείχνουν μεγαλύτερη:

– Τα μακραίνετε πολύ: Πιθανώς να έχετε ακούσει τη μαμά ή τη γιαγιά σας να σχολιάζει «Μεγάλη γυναίκα και αφήνει μακρύ μαλλί; Δεν βλέπει ότι δεν της πάει;». Ίσως είναι κάπως υπερβολικές αλλά λένε την αλήθεια! Το μακρύ μαλλί δεν κολακεύει τις γυναίκες που ξεπερνούν αρκετά τα πρώτα –άντα. Κι αυτό γιατί αντί να απαλύνει τα χαρακτηριστικά τους τα τονίζει περισσότερο, με αποτέλεσμα ακόμα και οι πιο μικρές ρυτίδες να γίνονται εμφανείς.

Ή τα κονταίνετε πολύ! Σε κάποιες γυναίκες, το αγορίστικο κούρεμα ταιριάζει «γάντι»… μέχρι κάποια ηλικία όμως. Ο λόγος; Όπως και τα μακριά μαλλιά, το πρόσωπο και αγριεύει την εμφάνισή μας. Επομένως, αν θέλετε να κρύψετε κάποια ατέλεια ή να μην τονίσετε κάποιο χαρακτηριστικό του προσώπου σας, προτιμήστε ένα μακρύ καρέ ή τα κλασικά «μυτάκια».

– Καλύπτετε όλο το πρόσωπο: Οι περισσότερες γυναίκες έχουμε τις ανασφάλειες μας. Κάποιες επιλέγουμε να κρυφτούμε από τα ρούχα μας και κάποιες άλλες από τα μαλλιά μας! Όταν αφήνουμε όλα μας τα μαλλιά μπροστά ή κάνουμε μεγάλες αφέλειες, που εμποδίζουν ακόμα και την όρασή μας, κάτι πρέπει ν’ αλλάξουμε.

«Ανοίξτε» το πρόσωπό σας, δοκιμάστε ένα καινούριο κούρεμα και, προς Θεού, κόψτε τις αφέλειες που κοντεύουν να γίνουν ένα με τα μάτια σας. Σας εγγυόμαστε ότι έτσι, εκτός από τα χαρακτηριστικά σας, θ’ ανοίξει και η διάθεσή σας!

Τα υπόλοιπα:

– Υιοθετείτε πολύ νεανικό στυλ: Κάθε πράγμα στον καιρό του, και τα πειράματα στα μαλλιά το ίδιο! Ξεχάστε τα εκκεντρικά κουρέματα, τα «έξαλλα» χτενίσματα και τις απότομες αλλαγές στο χρώμα. Όλα αυτά, απλώς τονίζουν το ότι πλέον δεν πάτε στο Λύκειο.

– Μαλλί στην πρέσα: Όλες αγαπάμε το ίσιο μαλλί, αλλά όταν αυτό μοιάζει περισσότερο με μια τέλεια σιδερωμένη κουρτίνα, το σίγουρο είναι ότι δεν θα ενισχύσει την γοητεία σας! Ενδείκνυται μόνο για όσες γυναίκες έχουν baby face. Αντίθετα, είναι απαγορευτικό για τα πρόσωπα με γωνίες γιατί τις τονίζει υπερβολικά.

– Είστε πάντα στην… τρίχα: Πώς γίνεται κάποιες γυναίκες να είναι συνεχώς λες και βγήκαν από το κομμωτήριο; Την απάντηση μάλλον δεν θα τη μάθουμε ποτέ, ωστόσο μην ζηλεύετε, γιατί δεν αποτελούν πρότυπο! Το υπερβολικά στιλιζαρισμένο ή φριζαρισμένο μαλλί που θυμίζει αυτό που έλεγαν οι μαμάδες μας, «λάχανο», δεν κολακεύει καμία γυναίκα και, αντίθετα, την γερνάει!

– Δεν κουρεύεστε συχνά: Θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγατε στο κομμωτήριο, όχι για βαφή, αλλά για ένα κούρεμα, έστω και για τον «καθαρισμό» από την ψαλίδα; Αν όχι, πρέπει οπωσδήποτε να το βάλετε στο πρόγραμμά σας τουλάχιστον μια φορά το δίμηνο. Ακόμα και ένας απλός καθαρισμός θα βοηθήσει τα μαλλιά να… ξανανιώσουν!

Τέλος, προσπαθήστε να προσέχετε τη διατροφή σας και να πίνετε πολύ νερό. Όσο κοινότοπο και αν ακούγεται, η σωστή διατροφή και ενυδάτωση είναι απαραίτητες για να διατηρήσετε ή να βελτιώσετε την υγεία και την εμφάνιση των μαλλιών σας.

12 Ρούχα που Δεν Πρέπει να Φορά Καμία Γυναίκα

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 8

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa Team

Μας αρέσει να γράφουμε για καλά νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον Κόσμο. Ψάχνουμε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης και ο,τι μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη!

πράγματα που προκαλούν ακαταστασία,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης

12 Πράγματα που Κάνουν ένα Σπίτι Ακατάστατο και Άβολο

λαθεμένη χρήση προϊόντων ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,χρήσιμα

11 Προϊόντα Ομορφιάς που Χρησιμοποιούνται με Λάθος Τρόπο