in , , , , ,

Οι Επιστήμονες Αποκαλύπτουν πώς να Ελέγξετε τα Όνειρά σας και να Μειώσετε το Στρες και το Άγχος

έλεγχος ονείρων,συνειδητό όνειρο,αντιμετώπιση στρες,αντιμετώπιση άγχους,συμβουλές υγείας,υγεία,περίεργα,
έλεγχος ονείρων,συνειδητό όνειρο,αντιμετώπιση στρες,αντιμετώπιση άγχους,συμβουλές υγείας,υγεία,περίεργα,

Αν έχετε δει ποτέ την ταινία Inception, πιθανότατα είστε εξοικειωμένοι με το συνειδητό όνειρο. Το όνειρο αυτό είναι όταν ένα άτομο γνωρίζει ότι ονειρεύεται. Είναι ένα είδος υβριδικής κατάστασης μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Και φαίνεται ότι η επιστήμη βρήκε έναν τρόπο ώστε ο συνειδητός ύπνος να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε το στρες, το άγχος και κάποια άλλα ψυχολογικά προβλήματα. Ύπνος στο Πάτωμα: Γιατί οι Άνθρωποι στην Ιαπωνία Κοιμούνται στο Πάτωμα και 5 Λόγοι για να το Δοκιμάσετε

brightside

Υπάρχουν ομοιότητες στην εγκεφαλική δραστηριότητα μεταξύ συνειδητών ονείρων και ψύχωσης. Οπότε ουσιαστικά όταν βλέπετε ένα όνειρο, νιώθετε το ίδιο με ένα άτομο που έχει ψυχολογική διαταραχή. Ακούγεται περίεργο, σωστά; Αυτή η γνώση οδήγησε τους επιστήμονες στο συμπέρασμα ότι ο έλεγχος των ονείρων μπορεί να είναι πολύ θεραπευτικός.

© Maniac / Paramount Television and co-producer

Σε γενικές γραμμές, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι:

  • Οι άνθρωποι που υποφέρουν από εφιάλτες μπορούν μερικές φορές να εκπαιδευτούν να ονειρεύονται συνειδητά, ώστε να μπορούν να ξυπνήσουν συνειδητά.
  • Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας όνειρα για να είναι αυτά που θέλετε να είναι. Φανταστείτε πώς θα ήταν να ζήσετε όμορφες στιγμές σαν να είναι αληθινές! Το σώμα επηρεάζεται από τις ενέργειες του συνειδητού ονείρου και λαμβάνει θετικά συναισθήματα που βοηθούν στην αντιμετώπιση του στρες και του άγχους.
  • Επιπλέον, οι καλλιτέχνες μπορούν να εμπνέονται από τα όνειρά τους. Όλοι θυμόμαστε τον Mendeleev και τον πίνακα των χημικών στοιχείων του που είδε όταν κοιμόταν.
© Alice in Wonderland / Walt Disney Pictures and co-producers

Μπορείτε να μεταφερθείτε σε ένα όμορφο νησί με μονόκερους, να πετάξετε ή να γίνετε σούπερ σταρ. Είστε το αφεντικό των ονείρων σας. Το να έχετε επίγνωση ενώ κοιμάστε βοηθά να νιώθετε πιο ευτυχισμένοι και μπορεί να μειώσει το στρες και το άγχος.

Δείτε ακόμη Τρίβεις τα Πόδια σου στον Ύπνο; Αυτός είναι ο λόγος για να μας πάρει ο ύπνος

Ίσως να είστε περίεργοι για το πώς να ξεκινήσετε να έχετε συνειδητά όνειρα. Η διαδικασία ονομάζεται επώαση ονείρου. Πρέπει να επαναλαμβάνετε μια σκηνή στο μυαλό σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε το βράδυ να εμφανίζεται στα όνειρά σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

© Slumber / Goldcrest Films and co-producers

Εάν θέλετε να λύσετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα σε ένα όνειρο, θα πρέπει να το σκεφτείτε πριν πάτε για ύπνο. Αφήστε το να είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σας πριν πέσετε στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, εάν πρόκειται για προσωπικό πρόβλημα, θα πρέπει να σκεφτείτε το άτομο με το οποίο έχετε σύγκρουση. Εάν είστε καλλιτέχνης που έχασε την έμπνευσή του, φανταστείτε έναν κενό καμβά. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, το ασυνείδητό σας θα προσπαθήσει να βρει μια λύση.

Επίσης, καλό είναι να κρατάτε ένα ημερολόγιο ονείρων. Γράψτε τα όνειρά σας αμέσως αφού ξυπνήσετε, για να μην τα ξεχάσετε αργότερα. Σιγά σιγά, θα βρείτε κοινά σημάδια μεταξύ όλων των ονείρων σας.

Κάθε βράδυ, ακριβώς πριν κοιμηθείτε, επαναλάβετε: «Θα έχω επίγνωση ότι ονειρεύομαι». Θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τις αισθήσεις σας.

Οι τεχνολογίες λειτουργούν πολύ γρήγορα και οι επιστήμονες έχουν δημιουργήσει ακόμη και μια συσκευή συνειδητού ονείρου. Βασίζεται στην ηλεκτρική διέγερση στο κεφάλι και λένε ότι είναι 100% ασφαλές.

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα όνειρα μας βοηθούν να επεξεργαστούμε τα συναισθήματα και τους φόβους μας. Μόλις ανοίξετε το ασυνείδητο, μπορείτε να βρείτε ειρήνη μέσα σας, να θεραπεύσετε ψυχολογικά τραύματα και ως αποτέλεσμα, να μειώσετε το στρες και το άγχος.

Δείτε επίσης Γιατί ο Ύπνος στον Καναπέ Μπορεί να Είναι Βλαβερός

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μπαλκόνι Ιουλιέτα,διακόσμηση μπαλκονιού,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

Τι Είναι το Μπαλκόνι Ιουλιέτα και Τι να Κάνετε σε Αυτό

κανόνες μόδας,συμβουλές μόδας,μόδα,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,

11 Βασικοί Κανόνες Μόδας για να Ντύνεστε Πάντα με Στυλ