in ,

Τι Είναι το Μπαλκόνι Ιουλιέτα και Τι να Κάνετε σε Αυτό

μπαλκόνι Ιουλιέτα,διακόσμηση μπαλκονιού,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,
Τι Είναι το Μπαλκόνι Ιουλιέτα και Τι να Κάνετε σε Αυτό Τι Είναι το Μπαλκόνι Ιουλιέτα και Τι να Κάνετε σε Αυτό

Αναρωτιέστε τι είναι το μπαλκόνι Ιουλιέτα και αν μπορείτε να το έχετε στο διαμέρισμα ή στο σπίτι σας; Εδώ είναι όλες οι λεπτομέρειες και τι να κάνετε σε αυτό. 33 Ιδέες Boho Διακόσμησης Μπαλκονιού

Τι Είναι το Μπαλκόνι Ιουλιέτα και Τι να Κάνετε σε Αυτό

Τι είναι το μπαλκόνι Ιουλιέτα

Ακόμα κι αν είστε λάτρης του θεάτρου, πρέπει να γνωρίζετε τη δημοφιλή σκηνή στο Ρωμαίος και Ιουλιέτα όπου η Ιουλιέτα στεκόταν σε ένα μικρό μπαλκόνι. Από εδώ προέρχεται το όνομα!

Το μπαλκόνι Ιουλιέτα είναι ένα μικρό κιγκλίδωμα που τοποθετείται πάνω από ένα σύνολο μεγάλων παραθύρων ή γαλλικών πορτών σε υψηλό επίπεδο. Δεν φαίνεται μόνο αισθητικά ευχάριστο, αλλά καταλαμβάνει και μικρό χώρο, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για μικρούς χώρους.

Γιατί να επιλέξετε ένα μπαλκόνι Ιουλιέτα

Εάν έχετε ένα μεγάλο παράθυρο ή πόρτα στην κορυφή του σπιτιού σας, τότε ένα μπαλκόνι Ιουλιέτα είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Αυτά τα μπαλκόνια είναι λιγότερο συνηθισμένα εκτός Ευρώπης, αλλά μπορεί να τα δείτε σε διαμερίσματα.

Το μπαλκόνι Ιουλιέτα είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα με περιορισμένο προϋπολογισμό ή χώρο, καθώς έχει χαμηλό κόστος και είναι ελκυστικό.

Πλεονεκτήματα του μπαλκονιού Ιουλιέτα

Το καλύτερο για μικρούς χώρους

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα μπαλκόνια Juliet είναι κατάλληλα για μικρούς χώρους όπου δεν χωράει ένα πλήρες μπαλκόνι. Μπορείτε να τα δείτε στα στενά δρομάκια των ευρωπαϊκών πόλεων.

Προσφέρει περισσότερο αέρα και φως

Το μπαλκόνι Ιουλιέτα προσφέρει καθαρό αέρα και φυσικό φως. Με την προσθήκη του, όχι μόνο εσείς αλλά και τα φυτά εσωτερικού χώρου σας επωφελούνται από το ελαφρύ και δροσερό αεράκι.

Οικονομικό

Το μπαλκόνι Ιουλιέτα είναι πιο οικονομικό από ένα κανονικό μπαλκόνι. Γενικά δεν χρειάζεστε πολεοδομική άδεια, αρχιτέκτονα ή διακοσμητή.

Φαίνεται εξαίσιο

Ένα μπαλκόνι Ιουλιέτα βελτιώνει την ελκυστικότητα του σπιτιού σας και τραβάει την προσοχή όλων. Αυτή η προσθήκη χαμηλής συντήρησης φαίνεται κομψή με ελάχιστο κόστος.

Δείτε ακόμη 58 Ιδέες για Σκανδιναβικά Μπαλκόνια

Τι μπορεί να κάνετε στο μπαλκόνι Ιουλιέτα

Δημιουργήστε έναν μικροσκοπικό κήπο με λαχανικά ή βότανα

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μικρό κήπο με λαχανικά ή βότανα στο μπαλκόνι Ιουλιέτα. Εάν δεν υπάρχει δάπεδο, τότε καλλιεργήστε λαχανικά σε κάγκελα.

Κρεμάστε φυτά

Ζωντανέψτε το μπαλκόνι Ιουλιέτα με μερικά κρεμαστά φυτά! Μπορείτε επίσης να καλλιεργήσετε ανθοφόρα ή αναρριχόμενα φυτά.

Κρεμάστε κουρτίνες

Κάντε το πιο ελκυστικό κρεμώντας κουρτίνες σε ένα μεγάλο παράθυρο ή πόρτα. Οι διάφανες κουρτίνες φαίνονται αξιολάτρευτες όταν κυματίζουν στο αεράκι.

Απολαύστε το πρωινό ή τον απογευματινό καφέ

Δημιουργήστε ένα καθιστικό κοντά στην πόρτα του μπαλκονιού και απολαύστε το πρωινό σας το πρωί ή πιείτε έναν απογευματινό καφέ. Μπορεί να μην κάθεστε έξω αλλά θα αποκτήσετε την ίδια ευχάριστη εμπειρία κάθε κανονικού μπαλκονιού.

Κάντε ένα σημείο ανάγνωσης

Τοποθετήστε μερικές καρέκλες κοντά στο παράθυρο ή την πόρτα στο μπαλκόνι Ιουλιέτα. Χαλαρώνετε και διαβάζετε μακριά από το χάος της ταραχώδους ζωής.

Κρεμάστε φώτα

Διακοσμήστε με φώτα γιρλάντες και κρυφό φωτισμό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κρεμαστά φανάρια.

Στυλ μπαλκονιού Ιουλιέτα

Μοντέρνο

Μια μοντέρνα πινελιά όπου τα κάγκελα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, δίνοντας μια βιομηχανική ατμόσφαιρα που μπορεί να μην ταιριάζει σε παλιά κτίρια.

Παραδοσιακό

Αυτό το στυλ έχει σφυρηλατημένα σιδερένια κιγκλιδώματα συγκολλημένα που μπορείτε να τα βάψετε για να αποφύγετε τη σκουριά.

Σημείωση: Εάν έχετε κατοικίδια ή παιδιά στο σπίτι, επιλέξτε ένα μπαλκόνι με περίπλοκο σχέδιο χωρίς κενά για να αποφύγετε ατυχήματα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 27 Μοντέρνες Ιδέες Διακόσμησης Μπαλκονιού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY εντομοαπωθητικά σπρέι,σπιτικά εντομοαπωθητικά,φυσικά εντομοαπωθητικά,χρήσιμα,

10 Σπιτικά Σπρέι που θα φτιάξεις μόνος σου για Έντομα και που Είναι Αποτελεσματικά Εξίσου με τα Εμπορικά

έλεγχος ονείρων,συνειδητό όνειρο,αντιμετώπιση στρες,αντιμετώπιση άγχους,συμβουλές υγείας,υγεία,περίεργα,

Οι Επιστήμονες Αποκαλύπτουν πώς να Ελέγξετε τα Όνειρά σας και να Μειώσετε το Στρες και το Άγχος