in ,

10 Αξεσουάρ Μόδας που Πρέπει να Σκεφτείτε Δύο Φορές πριν τα Αγοράσετε

αξεσουάρ μόδας,συμβουλές μόδας,μόδα,
10 Αξεσουάρ Μόδας που Πρέπει να Σκεφτείτε Δύο Φορές πριν τα Αγοράσετε

Σίγουρα, οι περισσότεροι έχουν αγοράσει ένα αξεσουάρ μόδας πιστεύοντας ότι θα το χρησιμοποιούν για τα επόμενα χρόνια. Εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν πώς, αλλά αυτό που κάποτε φαινόταν μοντέρνο, κατέληξε στο πίσω μέρος της ντουλάπας. Υπάρχουν μερικές μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά μεταξύ των αξεσουάρ μόδας που παραμένουν στο συρτάρι και εκείνων που χρησιμοποιούμε καθημερινά. 9 Λάθη Μόδας που οι Άντρες Συνεχίζουν να Κάνουν Ασυναίσθητα

Καθημερινές τσάντες

© orianasabatini / Instagram, © orianasabatini / Instagram

Τις τελευταίες σεζόν, μια έκρηξη χρωμάτων σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της και μάλλον θα συνεχίσει να το κάνει. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε καθώς αγοράζετε μια πορτοκαλί τσάντα και ξαφνικά τη χρησιμοποιείτε μόνο δύο φορές. Το κλειδί στις τσάντες είναι να έχετε πάντα μια λιτή και κομψή, ούτε πολύ μικρή ούτε πολύ μεγάλη.

Γυαλιά ηλίου

© orianasabatini / Instagram, © rayban / Instagram

Ίσως θέλετε να αγοράσετε πολύ εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου στην αρχή , αλλά πρέπει να αντισταθείτε στην παρόρμηση, καθώς είναι πιθανό να μην τα χρησιμοποιείτε πολύ συχνά. Αν επιλέξετε κλασικά, από την άλλη πλευρά, δεν θα χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε μήπως φαινόσαστε υπερφορτωμένοι και θα μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε πολύ περισσότερο.

Ζώνες

© beyonce / Instagram, © hoskelsa / Instagram

Για τα φορέματα ή τα ρούχα που δεν τονίζουν τη φιγούρα, μερικές φορές αγοράζετε μια ζώνη. Ορισμένες χρησιμοποιήθηκαν μόνο μία φορά και μερικές που μπορούν να συνδυαστούν ξανά και ξανά. Η διαφορά μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ομάδας είναι στο πάχος — μια πολύ φανταχτερή ζώνη θα παραμείνει στη ντουλάπα, ενώ μια λεπτή θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας.

Κρίκοι για καθημερινή χρήση

© gigihadid / Instagram, © gigihadid / Instagram

Όταν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τα σκουλαρίκια κρίκοι, όλοι πιστέψαν ότι θα ήρθαν για να μείνουν. Η πραγματικότητα είναι ότι είναι κλασικά και πιθανότατα θα συνεχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε για πολλά ακόμη χρόνια. Αλλά όταν πρόκειται για σκουλαρίκια, πρέπει να επιλεγουμε και την άνεση. Τα απλά που δεν είναι πολύ μεγάλα, αλλά στο σωστό μέγεθος, θα είναι οι καλύτεροι φίλοι σας.

Ασορτί κολιέ και βραχιόλια

© orianasabatini / Instagram, © chiaraferragni / Instagram

Παρόλο που τα κολιέ και τα βραχιόλια πωλούνται μερικές φορές ως ασορτί σετ, πρέπει να είμαστε υπερκριτικοί όταν τα επιλέγουμε. Εδώ το πάχος παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο, που σημαίνει ότι μπορούμε να παίξουμε με τα μεγέθη, αλλά πάντα προσέχοντας τους συνδυασμούς.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Απαραίτητα Είδη και Αξεσουάρ Μόδας για τα Οποία Πρέπει να Ξοδέψετε Περισσότερα

Μπότες

© antonelaroccuzzo / Instagram, © drmartensofficial / Instagram

Οι ψηλές μπότες ήταν στη μόδα κάποια στιγμή, αλλά οι ψηλές ως τα γόνατα δεν φοριούνται πια τόσο συχνά. Το να χαμηλώσετε λίγο το ύψος θα κάνει τεράστια διαφορά.

Πασμίνα για καθημερινή χρήση

PacificCoastNews / EAST NEWS, Castro, PacificCoastNews.com / EAST NEWS

Εμπιστευτήκαμε τις πασμίνες για να κάνουμε τα ρούχα μας πιο εντυπωσιακά αλλά, δυστυχώς, δεν είναι τόσο εύκολο να συνδυαστούν με τα υπόλοιπα ρούχα μας. Η τέλεια επιλογή θα ήταν μια απόχρωση που τονίζει τα χρώματα που φορούμε συχνά ή που φωτίζει το πρόσωπό μας.

Ασημένια ή χρυσά αξεσουάρ

© parishilton / Instagram, © hoskelsa / Instagram

Όταν πρόκειται για κοσμήματα, υπάρχει πάντα αυτή η αμφιβολία — ασήμι ή χρυσός; Πρέπει πρώτα να δίνουμε προσοχή στη χρωματομετρία του δέρματός μας. Εάν έχουμε ψυχρή απόχρωση δέρματος, θα πρέπει να επιλέξουμε το ασήμι. Αν είναι θερμή, χρυσό. Πρέπει να παρατηρήσουμε μόνο το πίσω μέρος του αντιβραχίου και να καθορίσουμε εάν ο τόνος μας είναι ψυχρός (μπλε φλέβες) ή θερμός (πράσινες φλέβες).

Μεγάλα κοσμήματα

© gigihadid / Instagram, © gigihadid / Instagram

Ο μαξιμαλισμός είναι μοντέρνος, αλλά αν έχουμε κοντά δάχτυλα και θέλουμε να φοράμε κοσμήματα για πολλά χρόνια, πρέπει να αντισταθούμε στον πειρασμό και να αποφύγουμε να φοράμε μεγάλα δαχτυλίδια. Το θέμα είναι ότι μονοπωλούν τα χέρια μας και αυτό δεν φαίνεται καλό. Αντίθετα, τα λεπτά δαχτυλίδια θα αυξήσουν οπτικά το μήκος των δακτύλων.

Αξεσουάρ και ρούχα της ίδιας υφής

© chiaraferragni / Instagram, © hoskelsa / Instagram

Είναι πολύ σημαντικό να δίνετε προσοχή στις υφές, καθώς, μαζί με τα παπούτσια ή τις τσάντες, αποτελούν την καρδιά και την ψυχή των αξεσουάρ. Αν και δεν συνιστάται να φοράτε ταυτόχρονα μεγάλα αξεσουάρ, θα είστε μοδάτες αν καταφέρετε να συνδυάσετε τις ίδιες υφές για τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας. Ωστόσο, καλύτερα να προσέχετε να μην υπερφορτώνετε ένα ντύσιμο.

Δείτε επίσης Οι Λεπτομέρειες Που Θα Σας Απογειώσουν:10 Χρήσιμα Κόλπα Μόδας για να Φαίνεστε Πάντα στα Καλύτερα σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

παχύφυτα για Φενγκ Σούι,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,

Τα 14 Καλύτερα Παχύφυτα για καλό Φενγκ Σούι. Ο Μαγνήτης για να προσελκύσει Υγεία, Αγάπη και Χρήματα στον Ιδιοκτήτη

Θα εκπλαγείτε με αυτά τα 9 Σπιτικά Λιπάσματα Γκαζόν Χωρίς Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες

Θα εκπλαγείτε με αυτά τα 9 Σπιτικά Λιπάσματα Γκαζόν Χωρίς Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες