in , , ,

16 “Αριστοκρατικοί” Κανόνες Μόδας που Πρέπει να Ακολουθήσετε για να Φαίνεστε Πάντα Σικ και Στυλάτες

16 Κανόνες Μόδας που Πρέπει να Ακολουθήσετε για να Φαίνεστε Αριστοκρατικές
16 Κανόνες Μόδας που Πρέπει να Ακολουθήσετε για να Φαίνεστε Αριστοκρατικές

Τα ρούχα δεν έχουν να κάνουν μόνο με το πώς φαίνονται. Λένε πολλά για το ποιοι είμαστε. Αυτό που φοράμε λέει πολλά για την προσωπικότητά μας, για το τι πρεσβεύουμε, ακόμα και για το πώς νιώθουμε. 10 Λεπτομέρειες στην Εμφάνισή σας που Μπορεί να σας Κάνουν Απωθητικούς και να την καταστρέψουν

Φορέστε μίνι φούστα ή δείξτε ντεκολτέ, αλλά όχι και τα δύο μαζί.

16 Κανόνες Μόδας που Πρέπει να Ακολουθήσετε για να Φαίνεστε Αριστοκρατικές

Όταν επιλέγετε το ντύσιμό σας, είναι σημαντικό να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ της μόδας και του κατάλληλου, ειδικά όταν πρόκειται για φούστες και τοπ. Ένας χρυσός κανόνας που πρέπει να θυμάστε είναι είτε να φορέσετε μίνι φούστα είτε να δείξετε ντεκολτέ – το να κάνετε και τα δύο ταυτόχρονα μπορεί να δώσει μια εντύπωση που είναι λίγο τολμηρή ή επικίνδυνη.

Μια μίνι φούστα μπορεί να είναι μια μοντέρνα επιλογή που σας επιτρέπει να αναδείξετε τα πόδια σας και να έχετε μια νεανική εμφάνιση. Αλλά αν το συνδυάσετε με ένα αποκαλυπτικό τοπ που εκθέτει το ντεκολτέ, μπορεί να κάνει τη συνολική σας εμφάνιση να φαίνεται πιο κατάλληλη για μια βραδινή έξοδο σε ένα κλαμπ ή μια πολύ χαλαρή συγκέντρωση. Για να φαίνεστε αριστοκρατικές και κομψές, είναι καλύτερο να εστιάσετε σε ένα χαρακτηριστικό του ντυσίματός σας – είτε τονίστε τα πόδια σας με μια μίνι φούστα είτε τραβήξτε την προσοχή στο ντεκολτέ σας με ένα πιο λιτό τοπ. Με αυτόν τον τρόπο, θα επιτύχετε την τέλεια ισορροπία μεταξύ στυλ και κομψότητας.

Αποφύγετε να το παρακάνετε με εμπριμέ στο ντύσιμό σας.

Όταν πρόκειται για εμπριμέ στο ντύσιμό σας, το να βρείτε τη σωστή ισορροπία είναι το κλειδί. Αποφύγετε τα πάρα πολλά εμπριμέ ταυτόχρονα. Αντίθετα, επιλέξτε 2 που αλληλοσυμπληρώνονται, στο ίδιο χρώμα ή διαφόρων μεγεθών που εναρμονίζονται καλά μεταξύ τους.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πειραματιστείτε με μοτίβα διατηρώντας παράλληλα μια οπτικά ελκυστική εμφάνιση. Τα ταιριαστά μοτίβα στο ίδιο χρώμα μπορούν να δημιουργήσουν μια εκλεπτυσμένη αντίθεση, ενώ ο συνδυασμός μοτίβων διαφορετικών μεγεθών σε συμπληρωματικές αποχρώσεις επιτυγχάνει ένα καλά στρογγυλεμένο στυλ. Η τήρηση αυτής της κατευθυντήριας γραμμής σάς επιτρέπει να φοράτε με σιγουριά εμπριμέ ενώ αποπνέετε αριστοκρατικό στυλ.

Κρατήστε το ντεκολτέ σας σεμνό.

Στο χώρο εργασίας, είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια επαγγελματική εμφάνιση, και αυτό περιλαμβάνει να προσέχετε το ντεκολτέ του πουκάμισου. Ένας γενικός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε είναι να αποφύγετε τα πουκάμισα γραφείου με ντεκολτέ που είναι πολύ βαθιά, συνήθως περισσότερο από 10 εκατοστά από την κλείδα σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Η τήρηση αυτού του κανόνα διασφαλίζει ότι η ενδυμασία σας ευθυγραμμίζεται με τα επαγγελματικά πρότυπα που αναμένονται σε ένα περιβάλλον εργασίας. Ένα ντεκολτέ που είναι πολύ ανοιχτό μπορεί να αποσπά την προσοχή και να μην εκφράζει τη σοβαρότητα και το σεβασμό που απαιτείται για το εργασιακό περιβάλλον. Είναι σημαντικό να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ της έκφρασης του προσωπικού σας στυλ, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες των ενδυματολογικών κωδίκων στο χώρο εργασίας.

Όποια αμάνικη μπλούζα επιλέξτε να καλύπτει τους ώμους σας.

Όταν εργάζεστε σε ένα γραφείο, είναι σημαντικό να ντύνεστε κατάλληλα. Για τις αμάνικες μπλούζες, είναι καλύτερο να φροντίσετε να καλύπτουν τους ώμους σας. Οι λωρίδες ή εντελώς στράπλες δεν είναι συνήθως η σωστή επιλογή για έναν επίσημο χώρο εργασίας. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια επαγγελματική εμφάνιση και δείχνετε σεβασμό για το περιβάλλον εργασίας.

Το να έχετε 3 ή 4 διαφορετικά αξεσουάρ σε ένα ντύσιμο μπορεί να είναι υπερβολικό.

Η προσθήκη αξεσουάρ στο ντύσιμό σας μπορεί να ενισχύσει την ελκυστικότητά του, ειδικά αν τα ρούχα σας είναι απλά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην υπερβάλετε. Περιοριστείτε σε όχι περισσότερα από 2 αξεσουάρ τη φορά. Αυτό είναι συνήθως αρκετό για να προσθέσει κάποιο οπτικό ενδιαφέρον στο ντύσιμό σας, ειδικά αν συμπληρώνουν το ένα το άλλο. Για παράδειγμα, ο συνδυασμός ενός κολιέ με ένα δαχτυλίδι ή σκουλαρίκια με ένα βραχιόλι μπορεί να δημιουργήσει ισορροπημένη εμφάνιση, δίνοντας στο ντύσιμό σας μια συνεκτική και ολοκληρωμένη όψη.

Προσθέσετε nude μπαλαρίνες στο ντύσιμό σας.

Δοκιμάστε να φορέσετε nude μπαλαρίνες. Είναι ένα έξυπνο κόλπο, επειδή μπορούν να κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά, αναμειγνύοντας άψογα με τον τόνο του δέρματός σας. Όχι μόνο αυτό, το nude είναι ένα ευέλικτο χρώμα που λειτουργεί καλά για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για πάρτι είτε για εκδήλωση εργασίας. Σε αντίθεση με τα έντονα χρώματα ή τα μαύρα παπούτσια, τα nude μπορούν εύκολα να συμπληρώσουν σχεδόν κάθε ντύσιμο.

Βεβαιωθείτε ότι δεν φαίνεται το δέρμα ανάμεσα στη ζακέτα και το τζιν σας.

Βεβαιωθείτε ότι δεν φαίνεται γυμνό δέρμα ανάμεσα στη ζακέτα και το τζιν σας. Εάν υπάρχει κάποιο ορατό κενό, σκεφτείτε να φορέσετε ένα τοπ κάτω από τη ζακέτα σας. Αυτό βοηθά στη δημιουργία μιας πιο κλασικής και συνδυασμένης εμφάνισης.

Μην ξεκουμπώνονται περισσότερα από δύο κουμπιά.

Όταν επιλέγετε τα πουκάμισα και τις μπλούζες σας, είναι σημαντικό να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ του στυλ και της καταλληλότητας. Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να αποφεύγετε να ξεκουμπώνετε περισσότερα από δύο κουμπιά. Αυτό δεν είναι απλώς μια συμβουλή μόδας. Έχει επίσης να κάνει με το να δείχνετε σεμνότητα και να διατηρείτε την αίσθηση της ευπρέπειας. Το να αποκαλύπτετε πολύ δέρμα ξεκουμπώνοντας πολλά κουμπιά μπορεί να μην είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση. Το παν είναι να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ άνεσης και σεμνότητας στο ντύσιμό σας.

Δείτε ακόμη 9 Λάθη Μόδας που Καταστρέφουν Κάθε Καλοκαιρινό Ντύσιμο

Δώστε μεγάλη προσοχή σε κάθε μικρή λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένων των καλσόν που φοράτε.

Ταιριάξτε το χρώμα του καλσόν με το ντύσιμό σας. Αυτό το μικρό κόλπο μπορεί να αναβαθμίσει το ντύσιμό σας και να σας δώσει την ελευθερία να δοκιμάσετε μερικές μοναδικές ιδέες στυλ που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί διαφορετικά.

Εάν φοράτε πουκάμισο χωρίς σακάκι, δεν χρειάζεστε γραβάτα.

Το να ντύνεστε έξυπνα σημαίνει να γνωριζετε πότε ορισμένα ρούχα είναι απαραίτητα. Για παράδειγμα, εάν φοράτε πουκάμισο χωρίς σακάκι, συνήθως δεν είναι απαραίτητο να φοράτε γραβάτα καθώς μπορεί να κάνει το ντύσιμό σας υπερβολικά επίσημο και αταίριαστο.

Κλείνετε πάντα το μεσαίο κουμπί στο σακάκι, αλλά το κάτω κουμπί δεν πρέπει ποτέ να είναι κλειστό.

Όταν πρόκειται να κουμπώσετε το σακάκι σας, υπάρχουν μερικοί σημαντικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε. Αρχικά, πάντα να κουμπώνετε το μεσαίο κουμπί. Αυτό το βοηθά να εφαρμόζει όμορφα γύρω από το σώμα σας, δίνοντάς σας μια προσεγμένη εμφάνιση. Είναι ένας βασικός κανόνας που θέτει τα θεμέλια για ένα άρτιο ντύσιμο.

Τώρα, όταν πρόκειται για το επάνω κουμπί, είναι λίγο πιο ευέλικτο. Μπορείτε να επιλέξετε να το κουμπώσετε ανάλογα με το πώς νιώθετε ή το στυλ που θα έχετε. Αλλά εδώ είναι το κλειδί: ποτέ, μα ποτέ το κάτω κουμπί. Αυτός είναι ένας χρυσός κανόνας στην ανδρική μόδα. Η διατήρηση του κάτω κουμπιού ξεκουμπωμένο όχι μόνο σας επιτρέπει να μετακινείστε άνετα, αλλά επίσης εμποδίζει το σακάκι σας να φαίνεται άβολο και μαζεμένο. Έχει να κάνει με τη διατήρηση μιας κομψής και αριστοκρατικής εμφάνισης από πάνω προς τα κάτω.

Όσον αφορά τις κάλτσες, φροντίστε να είναι αρκετά μακριές ώστε να καλύπτουν τα πόδια σας, ειδικά όταν κάθεστε.

Η επιλογή του σωστού μήκους κάλτσες μπορεί να μην φαίνεται μεγάλη υπόθεση, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντική για τη συνολική εμφάνισή σας. Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να προτιμάτε κάλτσες που καλύπτουν πλήρως τα πόδια σας, ακόμα και όταν κάθεστε. Αυτό δεν αφορά μόνο τη ζεστασιά ή την άνεση. Όταν έχετε γυμνό δέρμα να φαίνεται ανάμεσα στο παντελόνι και τα παπούτσια σας, μπορεί να χαλάσει όλη την εμφάνιση. Έτσι, επιλέγοντας το σωστό μήκος κάλτσας, δείχνετε ότι σας ενδιαφέρει να φαίνεστε προσεγμένοι και κομψοί.

Αν βγαίνουν ετικέτες από τα ρούχα σας, καλό είναι να τις κόψετε.

Το κόψιμο των ενοχλητικών ετικετών των ρούχων μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή λεπτομέρεια, αλλά μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο πώς φαίνεστε. Αυτές οι ετικέτες, αν και είναι ενημερωτικές για το μέγεθος ή τις οδηγίες φροντίδας, μερικές φορές μπορεί να ξεκολλήσουν και να κρέμονται χαλώντας το ντύσιμο σας. Αφιερώνοντας χρόνο για να τις αφαιρέσετε, εξασφαλίζετε μια πιο κομψή εμφάνιση συνολικά.

Αλλά δεν είναι μόνο η εμφάνιση. Η αφαίρεση των ετικετών των ρούχων έχει επίσης πρακτικά οφέλη. Βοηθά στην πρόληψη οποιουδήποτε ερεθισμού ή ενόχλησης που μπορεί να προκύψει από τις ετικέτες που τρίβονται στο δέρμα σας, ειδικά σε ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα σας στενά.

Όταν βάζετε το πουκάμισο μέσα στο παντελόνι, είναι καλή ιδέα να ολοκληρώσετε το ντύσιμο με μια ζώνη.

Όταν επιλέγετε βάζετε το πουκάμισο μέσα στο παντελόνι, συνήθως υποδηλώνει ότι θέλετε μια πιο επίσημη ή προσεγμένη εμφάνιση, είτε ντύνεστε για δουλειά είτε στοχεύετε σε ένα έξυπνο-casual στυλ.

Το σημαντικό είναι να φοράτε ζώνη καθώς δεν είναι μόνο στυλ αλλά και πρακτικό. Βοηθά να κρατάτε το παντελόνι σας στη θέση του όλη την ημέρα, εμποδίζοντάς το να πέφτει προς τα κάτω και εξασφαλίζοντας άνετη εφαρμογή. Επιπλέον, μια ζώνη προσθέτει μια τελευταία πινελιά στο ντύσιμό σας, δίνοντάς του μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Ταιριάξτε το χρώμα της ζώνης με τα παπούτσια.

Το να ταιριάξετε τη ζώνη σας με τα παπούτσια σας είναι μια κλασική συμβουλή που μπορεί να βελτιώσει το ντύσιμό σας. Έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας συνεκτικής εμφάνισης από πάνω προς τα κάτω. Όταν η ζώνη και τα παπούτσια έχουν το ίδιο χρώμα, προσθέτει μια πινελιά κομψότητας και φινέτσας στο ντύσιμό. Επιπλέον, δείχνει ότι προσέχετε τη λεπτομέρεια.

Το σωστό μήκος της γραβάτας είναι το κλειδί για μια αριστοκρατική εμφάνιση.

Όταν φοράτε γραβάτα, το σωστό μήκος είναι ζωτικής σημασίας. Η άκρη της γραβάτας θα πρέπει να φτάνει στη μέση, με ένα ελαφρύ σταύρωμα πάνω της. Αυτό όχι μόνο διασφαλίζει ότι η γραβάτα φαίνεται ανάλογη με το σώμα, αλλά προσθέτει και μια φινέτσα στο ντύσιμό σας. Επιπλέον, συμβάλλει σε μια περιποιημένη εμφάνιση, υποδεικνύοντας ότι έχετε φροντίσει τις πιο απλές λεπτομέρειες.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 10 Πράγματα που σας Κάνουν να Φαίνεστε Παλιομοδίτικες και Κακόγουστες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 44

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ψαράκια υγρασίας, μυρμήγκια, φρουτόμυγες και άλλα 8 Μικροσκοπικά Έντομα στο Μπάνιο και πώς να τα Εξαλείψετε

Ψαράκια υγρασίας, μυρμήγκια, φρουτόμυγες και άλλα 8 Μικροσκοπικά Έντομα στο Μπάνιο και πώς να τα Εξαλείψετε

Πώς να Μειώσετε το Λογαριασμό Ρεύματος Όταν Χρησιμοποιείτε Κλιματιστικό

Πώς να Μειώσετε το Λογαριασμό Ρεύματος Όταν Χρησιμοποιείτε Κλιματιστικό