in , , , ,

10 Λεπτομέρειες στην Εμφάνισή σας που Μπορεί να σας Κάνουν Απωθητικούς και να την καταστρέψουν

λεπτομέρειες εμφάνισης,λάθη μόδας,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,
λεπτομέρειες εμφάνισης,λάθη μόδας,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,

Ο Christian Dior είπε κάποτε: «Η απλότητα, το καλό γούστο και η περιποίηση είναι τα τρία βασικά στοιχεία του καλού ντυσίματος και αυτά δεν κοστίζουν χρήματα». Μερικοί από εμάς τείνουν να ξεχνάμε το τρίτο, το οποίο υπονομεύει την αξία των δύο πρώτων. Υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες στην εμφάνισή σας που μπορούν να κάνουν κακή εντύπωση και να απωθήσουν τους άλλους. 7 Μικρές Λεπτομέρειες που θα σας Κάνουν 10 Χρόνια Νεότερες

Ξεθωριασμένα ρούχα

© xusenru/pixabay

Ένα μαύρο φόρεμα μπορεί να σας κάνει να μοιάζετε με βασίλισσα. Αλλά αν το ύφασμα φαίνεται σαν να έχει πλυθεί δεκάδες φορές και το χρώμα του απέχει πλέον πολύ από το τέλειο μαύρο που ήταν, θα σας κάνει να φαίνεστε απεριποίητες. Αυτό δεν ισχύει μόνο για μαύρα ρούχα, αλλά για οποιαδήποτε κορεσμένα χρώματα.

Πλύνετε τα φωτεινά και μαύρα ρούχα σε κρύο νερό και μην τα στεγνώνετε. Για περαιτέρω διατήρηση του χρώματος, μπορείτε να προσθέσετε ξύδι, μαύρο καφέ ή τσάι κατά το πλύσιμο. Τα πιο επιρρεπή στο ξεθώριασμα είναι τα ρούχα από λινάρι ή οξικό ύφασμα, ενώ το μαλλί και το νάιλον μπορούν να διατηρήσουν το χρώμα τους για περισσότερο.

Όχι τέλεια λευκά ρούχα

© katyalison/pixabay

Το λευκό, όπως και το μαύρο, μπορεί να έχει θετική επίδραση στην εμφάνισή σας, αλλά μόνο αν είναι τέλειο. Οι κίτρινες ή γκρι αποχρώσεις ενός άλλοτε λευκού ρούχου θα σας κάνουν να φαίνεστε ατημέλητες. Πιθανώς οι πιο έντονοι από όλους είναι οι λεκέδες από τον ιδρώτα στα λευκά ρούχα.

Πάρτε ένα νέο λευκό ρούχο και συγκρίνετε το με όλα τα λευκά ρούχα που έχετε. Τα ελαφρά σημάδια κιτρινίσματος μπορούν να αφαιρεθούν προσθέτοντας υπεροξείδιο του υδρογόνου, μαγειρική σόδα ή χυμό λεμονιού όταν πλένετε τα λευκά. Ωστόσο, εάν η κιτρινάδα δεν φεύγει, ίσως είναι καλύτερο να απαλλαγείτε από αυτό το ρούχο.

Αμελώς σηκωμένα μανίκια

© depositphotos, © depositphotos

Τα καλά τυλιγμένα μανίκια στα ρούχα θα κάνουν την εικόνα σας πιο νεανική και δυναμική. Αλλά τα μανίκια που σηκώνονται σαν ακορντεόν θα σας μετατρέψουν στον άντρα που δεν έχει φορέσει ποτέ πουκάμισο με κουμπιά στη ζωή του.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ξεκουμπώστε τα κουμπιά στο μανίκι, ισιώστε και στη συνέχεια γυρίστε τη μανσέτα προς τα έξω, κάνοντας 1-2 στροφές για όλο το πλάτος της μανσέτας. Εάν το ύφασμα στις μανσέτες στη λάθος πλευρά διαφέρει ως προς το χρώμα από το κύριο, μπορείτε να κάνετε μια ιταλική πιέτα μανικιών.

Παντελόνι Harem

© depositphotos, © depositphotos

Τα παντελόνια harem είναι εντάξει αν φοριούνται από έναν καλλιτέχνη χιπ-χοπ ή έναν χαρακτήρα από παραμύθι. Σε κάθε άλλη περίπτωση, αυτά τα παντελόνια μοιάζουν απλώς με μια ανεπιτυχή προσπάθεια να εμφανιστειτε νεότερες ή πιο μοδάτες.

Αν δεν μπορείτε απλά να εγκαταλείψετε αυτό το παντελόνι, τότε θα ήταν καλύτερα να το φορέσετε τουλάχιστον με αθλητικά παπούτσια ή σανδάλια. Ως το κορυφαίο στοιχείο του ντυσίματος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό μπλουζάκι ή αμάνικο.

Πιτυρίδα στα ρούχα

© Schanin/pixabay

Τα ίχνη πιτυρίδας στα ρούχα φαίνονται απολύτως απελπιστικά. Όταν οι άνθρωποι το βλέπουν αυτό, το μόνο πράγμα που θέλουν να κάνουν είναι να κάνουν πίσω.

Η πιτυρίδα υποδηλώνει ότι κάνετε κάτι λάθος όσον αφορά την περιποίησή σας. Ίσως το δέρμα του κεφαλιού σας να είναι πολύ ξηρό ή να μην λαμβάνετε αρκετή ποσότητα από μια συγκεκριμένη βιταμίνη. Ένας τριχολόγος θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τα πάντα, μέχρι τότε προσπαθήστε να μην φοράτε σκούρο τοπ.

Δείτε ακόμη 9 Λάθη και Μικρές Λεπτομέρειες που Μπορεί να Χαλάσουν την Εμφάνισή σας

Πάρα πολλά αξεσουάρ

© depositphotos, © depositphotos

Η υπερβολή με κοσμήματα, ειδικά σε συνδυασμό με λαμπερό μακιγιάζ, μπορεί να μετατρέψει ακόμη και ένα προσεκτικά μελετημένο ντύσιμο σε ατσούμπαλο.

Η Coco Chanel συμβούλεψε να αφαιρέσουμε τελευταίο το αξεσουάρ που βάλαμε, πριν φύγουμε από το σπίτι. Εξάλλου, αυτό είναι συνήθως αυτό που αποδεικνύεται περιττό.

Απεριποίητη γενειάδα

© eastnews, © eastnews

Η γενειάδα ενός άνδρα, όπως και τα γυναικεία καλλυντικά, μπορεί να τονίσει τα θετικά και ακόμη και να συγκαλύψει τα ελαττώματα της εμφάνισής σας. Ωστόσο, αυτό λειτουργεί μόνο εάν είναι περιποιημένη. Μια γενειάδα, η οποία δεν φροντίζεται σωστά, θα σας κάνει να φαίνεστε άστεγος. Για να μην αναφέρουμε, μερικές φορές το φαγητό που κολλάει σε αυτήν.

Δώστε στη γενειάδα ένα σωστό σχήμα που πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας. Αυτό θα πρέπει κατά προτίμηση την πρώτη φορά να γίνεται σε κουρείο. Μετά, μπορείτε να διατηρήσετε το σχήμα μόνοι σας χρησιμοποιώντας ένα τρίμερ.

Τζιν που σακουλιάζει

brightside

Οι φωτογραφίες εξηγούν πολύ καλύτερα γιατί δεν πρέπει να φοράτε τζιν ή παντελόνι με αυτόν τον τρόπο. Φαίνεται ιδιαίτερα άσχημο σε συνδυασμό με κακή στάση του σώματος.

Αγοράστε τζιν που ταιριάζουν στο μέγεθός σας, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείτε να αποφύγετε τα στυλ με σημαντικά χαμηλή μέση. Για να ελέγξετε τη θέση της σπονδυλικής στήλης, προσπαθήστε να φανταστείτε την πρώτη φορά που κάποιος έριξε ένα ποτήρι κρύο νερό στην πλάτη σας.

Παλιό μακιγιάζ

© depositphotos

Σπασμένη μάσκαρα, σκασμένο κραγιόν, άσχημα τραβηγμένα φρύδια — αυτά και τα άλλα αποτελέσματα του μακιγιάζ για πολύ καιρό μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε μη ελκυστική. Επιπλέον, το παλιό μακιγιάζ θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται κουρασμένο.

Αν το μέικ-απ έχει χάσει τη φρεσκάδα του σε σημείο που γίνεται εύκολα αντιληπτό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να το πετάξετε. Για να κάνετε τα καλλυντικά να διαρκούν περισσότερο, ειδικά στα μάτια, χρησιμοποιήστε μια βάση μέικ-απ Εάν δεν έχετε, τότε μια κανονική κρέμα θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τους μαύρους κύκλους.

Τα μικροπράγματα

© depositphotos

Κραγιόν στα δόντια σας, μια μικρή τρύπα στο φόρεμά σας, ένα κομμάτι μαϊντανού κολλημένο στα δόντια σας — αυτά τα μικρά πράγματα γίνονται γρήγορα και εύκολα αντιληπτά από άτομα που μόλις γνωρίσατε.

Πριν φύγετε από το σπίτι, αφιερώστε λίγα λεπτά για να ελέγχετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Το ίδιο πρέπει να κάνετε αφού πιείτε καφέ ή φάτε μια μπουκιά φαγητό.

Δείτε επίσης 12 Μικρές Λεπτομέρειες που Καταστρέφουν και την Ποιο Τέλεια Εμφάνιση

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 84

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY φθινοπωρινά μπάνερ,DIY φθινοπωρινές γιρλάντες,DIY φθινοπωρινά διακοσμητικά,φθινοπωρινή διακόσμηση,ιδέες φθινοπωρινής διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,

45 Απλά DIY Φθινοπωρινά Μπάνερ και Γιρλάντες

Πώς να Καθαρίσετε τις Ευαίσθητες Ταπετσαρίες Επίπλων

Πώς να Καθαρίσετε τις Ευαίσθητες Ταπετσαρίες Επίπλων