in , , ,

7 Μικρές Λεπτομέρειες που θα σας Κάνουν 10 Χρόνια Νεότερες

λεπτομέρειες ομορφιάς,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς
7 Μικρές Λεπτομέρειες που θα σας Κάνουν 10 Χρόνια Νεότερες

Ο χρόνος κυλά, αλλά μπορούμε να τον αντιστρέψουμε αν το κάνουμε με τον σωστό τρόπο. Αποδεικνύεται ότι είναι πολύ εύκολο να δείχνετε νέες ακόμα και χωρίς πλαστική χειρουργική. Εκτός από έναν υγιεινό τρόπο ζωής, υπάρχουν επίσης μερικές μικρές λεπτομέρειες που θα σας κάνουν 10 χρόνια νεότερες. Πώς το Ρυζόνερο Βοηθά τις Γιαπωνέζες να Φαίνονται Τόσο Νέες

Τζιν

© Tamara Bellis / Unsplash

Τα τζιν, ειδικά τα σκισμένα, σας κάνουν να φαίνεστε νέες και μοδάτες αρκεί να τα συνδυάσετε σωστά. Προσφέρουν μια χαλαρή ατμόσφαιρα και σε κάνουν να φαίνεστε λιγότερο επίσημες. Άλλωστε σας κάνουν να φαίνεστε πιο ψηλές και αδύνατες. Είναι καλύτερα να προτιμάτε ένα μοντέρνο κόψιμο και όχι μέχρι τη γάμπα ή βερμούδα.

Αφέλειες

© millajovovich / Instagram

Κρύβουν τέλεια τις ρυτίδες του μετώπου και πλαισιώνουν το πρόσωπό σας. Κάνουν επίσης το πρόσωπό σας να φαίνεται μικρότερο. Οι μακριές ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα προσώπου. Οι γωνιακές διαμορφώνουν το περίγραμμα του προσώπου και οι πλαϊνές μαλακώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Λευκά αθλητικά παπούτσια

© Art Prof from Salt Lake City, UT / Wikimedia Commons, © CC BY 2.0

Τα λευκά αθλητικά παπούτσια είναι τέλεια όταν πρόκειται να δημιουργήσετε μια νεανική εμφάνιση. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι είναι εύκολο να τα συνδυάσετε με ρούχα και ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είστε, θα δείχνετε πάντα υπέροχες. Μπορείτε να τα φορέσετε με τζιν, φορέματα, φούστες, κολάν και ότι άλλο έχετε στην γκαρνταρόμπα σας.

Δείτε ακόμη Μαλλιά: 7 Απλά Κόλπα Κομμωτικής για να Φαίνεστε Τουλάχιστον 5 Χρόνια Νεότερες

Κόκκινο κραγιόν

© Renan Katayama / Wikimedia Commons, © CC BY-SA 2.0

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι η χρήση κόκκινου κραγιόν αυξάνει την αντίθεση μεταξύ των χαρακτηριστικών του προσώπου. Οι συμμετέχοντες με ροδαλά μάγουλα και χείλη θεωρήθηκε ότι φαίνονται πιο νεανικοί. Το θέμα είναι ότι η ερυθρότητα των χειλιών μειώνεται, μαζί με τη φωτεινότητα των ματιών και των φρυδιών μας, καθώς γερνάμε. Αντίθετα, το δέρμα μας σκουραίνει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ευτυχώς, είναι εύκολο να το διορθώσετε μόνο με ένα κόκκινο κραγιόν.

Καρέ κούρεμα

© Fabiane Secches / Wikimedia Commons, © CC BY-SA 4.0

Τα μαλλιά μας αραιώνουν με την πάροδο του χρόνου και απλώς το κόψιμο μερικών εκατοστών προσθέτει ήδη περισσότερο όγκο. Το κλασικό καρέ αναζωογονεί το πρόσωπό σας, ανασηκώνει τα ζυγωματικά σας και κάνει το σαγόνι σας να φαίνεται ψηλότερα. Τα μαλλιά μέχρι το πηγούνι κάνουν το λεπτό πρόσωπο να φαίνεται οβάλ και οι γυναίκες άνω των 50 ετών θα πρέπει να κάνουν πολύ κοντά κουρέματα καρέ.

Γυαλιά με μαύρο σκελετό

© MartaKrakówFoto / Wikimedia Commons, © CC BY-SA 4.0

Γυαλιά με χοντρό μαύρο σκελετό εκσυγχρονίζουν την εμφάνισή σας σε δευτερόλεπτα. Είναι ενδιαφέρον ότι ταιριάζουν τέλεια με γκρίζα μαλλιά. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να φορέσετε μεγάλους σκελετούς για να κρύψετε τις ρυτίδες και να αποσπάσετε όλη την προσοχή στα γυαλιά σας.

Πυκνά φρύδια

© Ali Yılmaz / Unsplash

Τα ανοιχτόχρωμα φρύδια δεν προσφέρουν καμία αντίθεση στο πρόσωπο – σας κάνουν να φαίνεστε κουρασμένες. Τα πυκνά φρύδια κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται φρέσκο και νεανικό. Οπότε αφήστε τα τσιμπιδάκια και εφαρμόστε λίγο λάδι καρύδας. Μπορείτε επίσης να βάλετε μολύβι στα φρύδια σας όσο περιμένετε να μεγαλώσουν.

Δείτε επίσης 7 Λάθη που σας Κάνουν να Φαίνεστε 10 Χρόνια Μεγαλύτερη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 19

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY διακοσμητικά κήπου,DIY κατασκευές κήπου,διακόσμηση κήπου,για τον κήπο,επαναχρησιμοποίηση,ανακύκλωση

25 DIY Διακοσμητικά Ζώα και Έντομα για τον Κήπο

Νερό Καρύδας και 7 Βραζιλιάνικα Μυστικά Ομορφιάς που Αναστρέφουν τη Γήρανση

Νερό Καρύδας και 7 Βραζιλιάνικα Μυστικά Ομορφιάς που Αναστρέφουν τη Γήρανση