in , , ,

Πώς το Ρυζόνερο Βοηθά τις Γιαπωνέζες να Φαίνονται Τόσο Νέες

ρυζόνερο και ομορφιά,οφέλη ρυζόνερου,ρυζόνερο και δέρμα,φροντίδα δέρματος,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς
ρυζόνερο και ομορφιά,οφέλη ρυζόνερου,ρυζόνερο και δέρμα,φροντίδα δέρματος,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

Οι Γιαπωνέζες είναι γνωστές για το ημιδιαφανές, αψεγάδιαστο, πορσελάνινο δέρμα τους. Και παρόλο που η Ιαπωνία είναι η πιο καινοτόμος χώρα στον κόσμο, οι Γιαπωνέζες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τεχνικές ομορφιάς αιώνων για να φαίνονται πολύ νεότερες από την ηλικία τους. Η χρήση του νερού που έχει απομείνει μετά το μαγείρεμα του ρυζιού έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Γιατί το Ρυζόνερο Μπορεί να Σώσει Κατεστραμμένα Μαλλιά

Αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

© Shutterstock.com

Η χρήση ρυζόνερου ως καθαριστικό προσώπου μπορεί να αντιμετωπίσει τις ρυτίδες. Επειδή έχει υποστεί ζύμωση ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα και το βοηθά να παραμείνει σφριγηλό και νεανικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι επίσης πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, γεγονός που το καθιστά ένα ισχυρό και φυσικό όπλο κατά των πρώτων ρυτίδων.

Λειτουργεί ως φυσικό αντηλιακό.

© Depositphotos.com

Το ρυζόνερο έχει φυσική δροσιστική επίδραση και η εφαρμογή του στο δέρμα μπορεί να καταπραΰνει τα ηλιακά εγκαύματα και να ανακουφίσει τον ερεθισμό. Τα συστατικά που βρίσκονται στο ρύζι έχουν αποδειχθεί ότι προστατεύουν το δέρμα από τις ηλιακές βλάβες. Η έκθεση στον ήλιο είναι μία από τις πιο κοινές αιτίες βλάβης του δέρματος και η χρήση ρυζόνερου είναι ένας εύκολος και προσιτός τρόπος για να προστατέψετε το πρόσωπό σας.

Επιδιορθώνει βλάβες στο δέρμα.

© Sina Schuldt/DPA/East News, © Depositphotos.com

Το ρυζόνερο είναι ένα φυσικό και οικονομικό συστατικό περιποίησης της επιδερμίδας που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη στο ντουλάπι τους. Εκτός από την ικανότητά του να μειώνει τις ρυτίδες, επιδιορθώνει βλάβες του δέρματος και μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ορισμένων δερματικών παθήσεων, όπως η ατοπική δερματίτιδα.

Δείτε ακόμη 12 Κανόνες Ομορφιάς από Κορεάτισσες για Νεανικό Δέρμα

Μειώνει τη χρώση του δέρματος.

© Depositphotos.com

Αν και η υπερχρωματισμός είναι συνήθως ακίνδυνος, μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικός και ντροπιαστικός για μερικούς ανθρώπους. Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, οι σκούρες κηλίδες μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε ανομοιόμορφο τόνο δέρματος, το οποίο μπορεί να κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται με μπαλώματα. Το ρυζόνερο έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει την παραγωγή μελανίνης και μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά την υπερχρωματισμό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ελέγχει τη λιπαρότητα του δέρματος.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα φυσικά λιπαρά είναι απαραίτητα για την υγεία του δέρματος επειδή εγκλωβίζουν την υγρασία και λειτουργούν ως προστατευτικό φράγμα έναντι εξωτερικών παραγόντων. Αλλά το να έχετε ένα λιπαρό, λαμπερό πρόσωπο δεν είναι πολύ ελκυστικό και συχνά χρησιμοποιείτε τόνερ ή καθαριστικά. Στην πραγματικότητα, πολλά προϊόντα περιποίησης δέρματος για λιπαρό δέρμα περιέχουν οινόπνευμα που μπορεί να διαταράξει τη δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων και να προκαλέσει υπερπαραγωγή σμήγματος, το οποίο, με τη σειρά του, θα κάνει το δέρμα ακόμη πιο λιπαρό. Η χρήση ρυζόνερου είναι ένας ασφαλής τρόπος εξισορρόπησης του λιπαρού δέρματος, καθώς εξαλείφει την υπερβολική λιπαρότητα και δεν ξηραίνει το δέρμα.

Βελτιώνει το δέρμα από μέσα προς τα έξω.

© Shutterstock.com

Ενώ η τοπική εφαρμογή ρυζόνερου μπορεί να ωφελήσει το δέρμα με πολλούς τρόπους, η κατανάλωσή του μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε το δέρμα από μέσα προς τα έξω. Το ρυζόνερο είναι εξαιρετικό για την πέψη, περιέχει πρεβιοτικά και είναι γνωστό ότι βοηθάει στην τροφική δηλητηρίαση και τη δυσπεψία. Επειδή η υγεία του εντέρου είναι απαραίτητη για όμορφο δέρμα, το ρυζόνερο είναι ένα πραγματικά μαγικό φίλτρο που θα κρατήσει το δέρμα λαμπερό.

Δείτε επίσης Όπως οι Γιαπωνέζες: 10 Καθημερινές Συνήθειες από Γιαπωνέζες ώστε να Φαίνεστε και να Νιώθετε Νεότερες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

νυχτερινές αφυπνίσεις,λόγοι νυχτερινών αφυπνίσεων,ξύπνημα ίδια ώρα κάθε νύχτα,χρήσιμα,περίεργα

Γιατί Ξυπνάτε την Ίδια Ώρα Κάθε Νύχτα

Τι θα συμβεί αν δεν καθαρίσετε το μακιγιάζ από το πρόσωπο σας image: laurenlovesblog

Τι γίνεται όταν δεν βγάζετε το μακιγιάζ πριν τον ύπνο, από το πρόσωπό σας