in , , ,

12 Κανόνες Ομορφιάς από Κορεάτισσες για Νεανικό Δέρμα

κανόνες ομορφιάς για νεανικό δέρμα,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
12 Κανόνες Ομορφιάς από Κορεάτισσες για Νεανικό Δέρμα

Το μυστικό για το λαμπερό, αιώνια νεανικό δέρμα που έχουν οι Κορεάτισσες έχει γοητεύσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Και παρόλο που η αγορά σήμερα είναι γεμάτη από διάφορα κορεατικά προϊόντα ομορφιάς, ορισμένα από τα κορεατικά μυστικά ομορφιάς παραμένουν άγνωστα. Η καθημερινή περιποίησης δέρματος των Κορεάτισσων περιέχει μερικούς ασυνήθιστους κανόνες ομορφιάς για τέλεια καθαρό, απαλό και νεανικό δέρμα. Τι Προκαλεί το «Δέρμα Κοτόπουλου» και Πως να Απαλλαγείτε

Βάζουν μάσκες ρυζιού.

© Unsplash.com, © Smile In Style / YouTube

Η ανοιχτή επιδερμίδα υπήρξε εδώ και καιρό σημάδι της ανώτερης τάξη των Κορεάτισσων, επειδή εκείνες των κατώτερων τάξεων έπρεπε να εργάζονται κάτω από τον καυτό ήλιο. Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα τους αποκτούσε μια έντονη πιο σκούρα απόχρωση, από την οποία προσπάθησαν να απαλλαγούν με κάθε δυνατό τρόπο. Ίσως γι’ αυτό έφτιαχναν μια μάσκα ρυζιού και λαδιού που εφαρμόζαν όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και σε ολόκληρο το σώμα.

Κάνουν στοματικά τεντώματα.

© Unsplash.com

Οι Κορεάτισσες βρήκαν έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο για να απαλλαγούν από τις ρυτίδες, να βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος ακόμη και να φωτίσουν τον τόνο του δέρματος. Αν πείτε “A-E-I-O-U” με υπερβολικό τρόπο, αρκετές φορές την ημέρα, αυτά τα 3 προβλήματα θα λυθούν σε χρόνο μηδέν.

Χρησιμοποιούν υδρόφιλο λάδι αντί για μικκυλιακό νερό.

© Faiza Inam / YouTube, © Wishtrend TV / YouTube

Τα λάδια καθαρισμού μπορούν να αφαιρέσουν ακαθαρσίες που ακόμη και το μικκυλιακό νερό δεν μπορεί. Ωστόσο, υπάρχει ένας κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρέπει να χρησιμοποιείτε το λάδι 2-3 φορές την εβδομάδα.

Βάζουν τα προϊόντα ομορφιάς στο ψυγείο πριν τα χρησιμοποιήσουν.

© TopNoff / Reddit, © Depositphotos.com

Προκειμένου να αποφευχθεί η εμφάνιση ρυτίδων και να κρυώσει το δέρμα, οι Κορεάτισσες βάζουν μάσκες και κρέμες στο ψυγείο για λίγο. Επιπλέον, όταν χρησιμοποιούν ένα προϊόν περιποίησης δέρματος, προσπαθούν να μην το τρίβουν, αλλά να το εφαρμόσουν στο δέρμα με απαλό ταμπονάρισμα.

Χρησιμοποιούν toner προσώπου με δίσκους ντεμακιγιάζ.

© Niky Macaleen / YouTube

Μερικές φορές οι Κορεάτισσες χρησιμοποιούν απλούς βαμβακερούς δίσκους ντεμακιγιάζ αντί για μάσκες φύλλων. Για να μεγιστοποιήσουν τις ιδιότητες των toner προσώπου, μουλιάζουν τους δίσκους σε αυτα και να τα χρησιμοποιούν ως υποκατάστατο επαγγελματικών προϊόντων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πλένονται με ρυζόνερο.

© Depositphotos.com, © Smile In Style / YouTube

Μερικές φορές ασυνήθιστα προϊόντα βοηθούν στη διατήρηση της ομορφιάς. Οι εφευρετικές Κορεάτισσες βρήκαν έναν τρόπο να χρησιμοποιήσουν το νερό που απομένει μετά το μαγείρεμα του ρυζιού για καλλυντικούς σκοπούς. Το πλύσιμο με ρυζόνερο αναζωογονεί και μαλακώνει το δέρμα καθώς επίσης αυξάνει την αντοχή του στην επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία.

Δείτε ακόμη 9 Μυστικά Ομορφιάς για Άψογο Δέρμα

Χρησιμοποιούν προϊόντα ομορφιάς που περιέχουν βλέννα σαλιγκαριού.

© Unsplash.com

Η βλέννα του σαλιγκαριού, είναι ένα σημαντικό βοήθημα που διατηρεί τη νεότητα στις Κορεάτισσες. Βελτιώνει την επιδερμίδα, καταπολεμά τη μελάγχρωση και αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου. Τα προϊόντα με βάση τη βλέννα είναι επίσης καλά ενυδατικά, και οι αποκαταστατικές τους ιδιότητες είναι γνωστές ακόμη και εκτός Κορέας.

Χρησιμοποιούν χρώμα, όχι κραγιόν.

© Pexels, © Iwasaka Miyuki / YouTube

Πιστεύεται ότι είναι ευκολότερο να εφαρμοστεί και διαρκεί περισσότερο στα χείλη σε σύγκριση με το κραγιόν. Επιπλέον, οι αποχρώσεις σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε διαβαθμίσεις και χρειάζεται λιγότερες φορές φρεσκάρισμα .

Προσθέτουν λάδι στο μέικ-απ τους.

© Richelle Alexandra / YouTube

Οι Κορεάτισσες βρήκαν επίσης μια λύση στο πρόβλημα του ξηρού δέρματος. Αντί να ξοδεύουν χρήματα σε ακριβά επαγγελματικά προϊόντα, απλά προσθέτουν μια σταγόνα από το αγαπημένο τους λάδι προσώπου ή ορό.

Έχουν πάντα αντηλιακό και ένα μπουκάλι θερμικό νερό μαζί τους.

© Unsplash.com, © Soo Beauty 수뷰티 / YouTube

Απαραίτητο σε κάθε τσάντας οποιασδήποτε μοντέρνας Κορεάτισσας είναι το αντηλιακό. Αρχίζουν να χρησιμοποιούν το προϊόν ήδη από την παιδική ηλικία, προσθέτοντας θερμικό νερό στην περιποίηση του δέρματος λίγο αργότερα. Και αν το αντηλιακό βοηθά στη διατήρηση της λευκής επιδερμίδας, το θερμικό νερό το ενυδατώνει και βοηθά στη διατήρηση του μακιγιάζ.

Κάνουν μασάζ προσώπου κάθε μέρα.

© AVA LEE / YouTube

Το μασάζ είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τη διατήρηση νεανικής επιδερμίδας για περισσότερο χρόνο. Ένας από τους απλούστερους τρόπους είναι να τρίψετε το πρόσωπο με μια πετσέτα βρεγμένη με ζεστό νερό. Οι κυκλικές κινήσεις συμβάλλουν στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος μέχρι πολύ μεγάλη ηλικία.

Χρησιμοποιούν το σύστημα 4-2-4.

© Sia Ree 이시아입니다 / YouTube, © Sia Ree 이시아입니다 / YouTube

Οι Κορεάτισσες πλένουν τα πρόσωπά τους για 10 λεπτά σύμφωνα με το σύστημα 4-2-4. Κατά τη διάρκεια των πρώτων 4 λεπτών, αφαιρούν τα υπολείμματα μακιγιάζ με λάδι, πλένουν τα πρόσωπά τους με αφρό για 2 λεπτά και κάνουν ένα μικρό ντους με εναλλαγή ζεστού κρύου στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού για άλλα 4 λεπτά.

Συνιστάται επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ενυδατικό toner ή toner προσώπου για να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα. Υπάρχει επίσης ένα μικρό κόλπο εδώ: θα πρέπει να εφαρμόζεται το αργότερο 4 δευτερόλεπτα μετά το ντους.

Δείτε επίσης 12 Φυσικές Θεραπείες για Νεανικό Δέρμα – Φυσικά καλλυντικά καλύτερα και από Φαρμακοποιούς!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.6 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σπιτικά λιπάσματα,λιπάσματα για φυτά εσωτερικού χώρου,φροντίδα φυτών,χρήσιμα

10 ΣΠΙΤΙΚΑ Λιπάσματα για ΦΥΤΑ Εσωτερικού Χώρου

Ο Ευκολότερος Τρόπος να Καθαρίσετε Σίτες Παραθύρων

Ο Ευκολότερος Τρόπος να Καθαρίσετε Σίτες Παραθύρων