in , , , ,

12 Φυσικές Θεραπείες για Νεανικό Δέρμα – Φυσικά καλλυντικά καλύτερα και από Φαρμακοποιούς!

φυσικές θεραπείες για νεανικό δέρμα,φυσικές θεραπείες,νεανικό δέρμα,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
12 Φυσικές Θεραπείες για Νεανικό Δέρμα

12 Φυσικές Θεραπείες για Νεανικό Δέρμα – Φυσικά καλλυντικά καλύτερα και από Φαρμακοποιούς!

Μπορείτε να διατηρήσετε το δέρμα σας νεανικό και σφριγηλό με απλά φυσικά συστατικά που μπορείτε να έχετε σπίτι σας. Δοκιμάστε να τα χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα! 8 Φυσικές Θεραπείες για την Ανάπτυξη των Μαλλιών

Ντομάτα

12 Φυσικές Θεραπείες για Νεανικό Δέρμα

Απλώστε φέτες ντομάτας για 20 λεπτά μία φορά την εβδομάδα για απαλό, ενυδατωμένο και νεανικό δέρμα. Εάν έχετε δερματικό ερεθισμό, τρίψτε το χυμό ντομάτας στο πρόσωπό σας. Για να βελτιώσετε τον τόνο του δέρματός σας, φτιάξτε μια φυσική μάσκα χρησιμοποιώντας πολτό ντομάτας και ελαιόλαδο.

Πατάτα

Η πατάτα είναι μια εξαιρετική θεραπεία για νεανικό δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το άνοιγμα του τόνου του δέρματος και έχει επίσης αντιρυτιδική επίδραση.

Απλώστε μια μάσκα από πατάτα κάθε μέρα για 15 λεπτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ακατέργαστο πολτό πατάτας ή χυμό. Για ελαστικό δέρμα και καθαρά περιγράμματα του προσώπου, δοκιμάστε να προσθέσετε λίγο χυμό λεμονιού στη μάσκα πατάτας.

Λεμόνι

Το λεμόνι λευκαίνει το δέρμα και σας απαλλάσσει από τα σημάδια γήρανσης και ακμής. Το λεμόνι κάνει τον τόνο του δέρματος απαλό και θα παρατηρήσετε μια πιο φωτεινή, πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε το χυμό λεμονιού ως τονωτικό λοσιόν, τρίβοντάς το στο πρόσωπό σας καθημερινά.

Αλόη

Χρησιμοποιήστε τακτικά χυμό αλόης ή τον πολτό από τα φύλλα για λαμπερό και λείο δέρμα. Η αλόη βοηθά στο ξεθώριασμα των σκούρων κηλίδων και των ουλών της ακμής, και αντιμετωπίζει ακόμη και μικρά εγκαύματα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιήστε χυμό αλόης ως τονωτικη λοσιόν και απλώστε το δέρμα σας κάθε μέρα. Απλώστε τον πολτό ως μάσκα για 10 λεπτά μία φορά την εβδομάδα.

Αγγούρι

Μια μάσκα αγγουριού είναι μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση της ακμής. Το αγγούρι υποστηρίζει επίσης τη ζωτικότητα και τη νεανικότητα του δέρματος.

Κόψτε το αγγούρι και απλώστε τις στρογγυλές φέτες στο πρόσωπό σας για τουλάχιστον 15 λεπτά. Επαναλάβετε αρκετές φορές την εβδομάδα.

Μαγειρική σόδα

Μια μάσκα αγγουριού είναι μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση της ακμής. Το αγγούρι υποστηρίζει επίσης τη ζωτικότητα και τη νεανικότητα του δέρματος.

Κόψτε το αγγούρι και απλώστε τις στρογγυλές φέτες στο πρόσωπό σας για τουλάχιστον 15 λεπτά. Επαναλάβετε αρκετές φορές την εβδομάδα.

Δείτε ακόμη Ρυτίδες και σακούλες στα μάτια: 10 φυσικές θεραπείες για να μειώσετε τα σημάδια της γήρανσης

Μαγειρική σόδα

Το μέλι είναι γνωστό ως ένα από τα καλύτερα ενυδατικά δέρματος. Όντας πλούσιο σε μέταλλα και άλλα οργανικά μικροστοιχεία, αναζωογονεί το δέρμα και επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων. Εάν χρησιμοποιείται τακτικά, το μέλι μπορεί να αφαιρέσει ακόμη και τις βαθιές ρυτίδες. Θυμηθείτε ότι το μέλι δεν ενδείκνυται για όσους έχουν αλλεργίες.

Απλώστε το μέλι στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού και ξεπλύνετε με ζεστό νερό μετά από 20 λεπτά. Για να φτιάξετε μια αντιγηραντική μάσκα, χρησιμοποιήστε μέλι και κανέλα σε ίσες αναλογίες.

Λάδι καρύδας

Το ανεπεξέργαστο λάδι καρύδας τρέφει, ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα. Αφαιρεί επίσης τα νεκρά κύτταρα και κάνει το δέρμα μεταξένιο και απαλό. Αυτή η φυσική θεραπεία εμφανίζει ορατά αποτελέσματα σχεδόν αμέσως, δίνοντας στο δέρμα σας μια φρέσκια και νεανική εμφάνιση.

Απλώστε απαλά ένα λεπτό στρώμα λάδι καρύδας στο πρόσωπο και αφαιρέστε με ένα χαρτομάντηλο μετά από 5 λεπτά.

Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να διατηρήσετε το δέρμα σας νέο και υγιές. Μια σταγόνα ελαιόλαδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία φυσικών σπιτικών προϊόντων ομορφιάς. Έχει αντιρυτιδική δράση, ενυδατώνει και χαρίζει απαλότητα στο δέρμα. Το ελαιόλαδο δεν προκαλεί ποτέ αλλεργίες.

Χρησιμοποιήστε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο το πρωί και το βράδυ αντί για τονωτική λοσιόν. Ένα λεπτό στρώμα ελαιολάδου μπορεί να εφαρμοστεί κάτω από τα μάτια αντί για κρέμα για να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες των ματιών. Προσπαθήστε να προσθέσετε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο στην κανονική μάσκα προσώπου ή την κρέμα που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Βιταμίνη Е

Γνωρίζατε ότι οι συνηθισμένες κάψουλες βιταμίνης Ε που μπορείτε να αγοράσετε στο πλησιέστερο φαρμακείο μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προϊόν ομορφιάς; Βοηθά στη διαδικασία αναγέννησης του δέρματος, βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, συσφίγγει το περίγραμμα του προσώπου και μειώνει τις ρυτίδες.

Μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή ποσότητα σε οποιαδήποτε προϊόντα περιποίησης προσώπου. Προσπαθήστε να τη χρησιμοποιήσετε με την κρέμα προσώπου ή για να ενυδατώσετε το δέρμα στα χείλη σας.

Λάδι αγριοτριανταφυλλιάς

Το λάδι αγριοτριανταφυλλιάς είναι ένα θαυματουργό ελιξίριο της νεότητας. Εάν χρησιμοποιείται σε τακτική βάση, μπορεί να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια και οποιαδήποτε άλλα σημάδια γήρανσης από το πρόσωπό σας.

Σκουπίστε το πρόσωπό σας με μια σταγόνα λάδι αγριοτριανταφυλλιάς. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να προσθέσετε μερικές σταγόνες λάδι στην κρέμα ή τη μάσκα δέρματος.

Ζάχαρη

Η ζάχαρη είναι μια φυσική θεραπεία καθαρισμού που είναι πάντα στη διάθεσή σας. Καθαρίζει απαλά και θρέφει το δέρμα. Αφαιρεί αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, κάνοντας το δέρμα απαλό, λείο και λαμπερό.

Βρέξτε το πρόσωπό σας και τρίψτε το με λίγη ζάχαρη μία φορά την εβδομάδα. Απολαύστε απαλό δέρμα σαν μωρού!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 9 Φυσικές Θεραπείες για να Απαλλαγείτε από την Τριχοφυΐα στο Πρόσωπο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ιδέες για πέργκολες,κατασκευές κήπου,διακόσμηση κήπου,ιδεές διακόσμησης κήπου

26 Μοναδικές Ιδέες για Πέργκολες

αυτοκόλλητη ταπετσαρία,τάση διακόσμησης,διακόσμηση τοίχου,διακόσμηση σπιτιού

Γιατί η Αυτοκόλλητη Ταπετσαρία Είναι η Επόμενη Καυτή ΤΑΣΗ Διακόσμησης