in , , , ,

Νερό Καρύδας και 7 Βραζιλιάνικα Μυστικά Ομορφιάς που Αναστρέφουν τη Γήρανση

Νερό Καρύδας και 7 Βραζιλιάνικα Μυστικά Ομορφιάς που Αναστρέφουν τη Γήρανση
Νερό Καρύδας και 7 Βραζιλιάνικα Μυστικά Ομορφιάς που Αναστρέφουν τη Γήρανση

Οι Βραζιλιάνες φημίζονται για την ομορφιά τους. Τους αρέσουν τα απαλά, υγιή μαλλιά, νοιάζονται πολύ για τα νύχια τους και κυρίως πιστεύουν στη δύναμη της φυσικής ομορφιάς. Επειδή δεν χρησιμοποιούν πραγματικά πολύ μακιγιάζ ή φορούν κοσμήματα, βασίζονται κυρίως στα μυστικά ομορφιάς που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. 7 Μυστικά Ομορφιάς των Ινδονήσιων Γυναικών για να Επιβραδύνετε τη Γήρανση

Πιείτε νερό καρύδας.

© Evan Agostini / Getty Images Entertainment / Getty Images, © adrianalima / instagram

Το νερό καρύδας είναι γνωστό ότι λάμπει και ενυδατώνει το δέρμα καθώς έχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα. Εάν έχετε ξηρό δέρμα, ακμή ή εάν θέλετε να αποτρέψετε τη γήρανση του δέρματος, εφαρμόστε το απευθείας στο δέρμα. Ωστόσο, οι ειδικοί προτείνουν ότι η κατανάλωση νερού καρύδας μπορεί στην πραγματικότητα να είναι πιο αποτελεσματική για τη μείωση των ρυτίδων, την ενυδάτωση και τη λάμψη του δέρματος. Συνιστάται να το πίνετε χωρίς πρόσθετα σάκχαρα ή συντηρητικά.

Τρίψτε άμμο στο δέρμα σας.

© Vrabelpeter1 / depositphotos.com

Για να αποτρέψετε τους φραγμένους πόρους και τα ξεσπάσματα ακμής, είναι σημαντικό να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υγρή άμμο ως φυσική θεραπεία για να αφαιρέσετε όλα τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από τα πόδια και τα χέρια σας. Ωστόσο, η άμμος μπορεί να είναι ένα σκληρό απολεπιστικό, οπότε αν τρίψετε απαλά το δέρμα σας μπορεί πραγματικά να σας ωφελήσει. Προσπαθήστε να αποφύγετε τη χρήση του στο πρόσωπό σας, καθώς μερικοί άνθρωποι έχουν ευαίσθητο δέρμα.

Πιείτε χυμό καρότου.

© Kean G / shutterstock.com

Ο χυμός καρότου έχει πολλά οφέλη για την υγεία, από τη βελτίωση της υγείας των ματιών έως την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Και μπορεί να είναι ιδιαίτερα καλό για το δέρμα σας — έχει άφθονη βιταμίνη C που είναι καλή για την παραγωγή κολλαγόνου. Όχι μόνο μπορεί να ενισχύσει και να προσθέσει ελαστικότητα στο δέρμα αλλά μπορεί επίσης να προστατεύσει από τις βλάβες από τον ήλιο.

Κάντε ένα λεμφικό μασάζ.

© amandawellsh / instagram, © amandawellsh / instagram

Το λεμφικό μασάζ βοηθά στην ανακούφιση από τον πόνο από το πρήξιμο στα χέρια και τα πόδια σας. Μπορεί να απομακρύνει τα απόβλητα από το σώμα σας και να καθαρίσει φυσικά το λεμφικό σας σύστημα. Ωστόσο, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν κάνετε αυτό το είδος μασάζ.

Δείτε ακόμη Μακιγιάζ μετά τα 50: Μακιγιέρ διάσημων γυναικών αποκαλύπτει μυστικά ομορφιάς για να φαίνεστε 10 χρόνια νεότερη

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Απλώστε θαλασσινό νερό στα μαλλιά και το δέρμα σας.

© Alexeysun / shutterstock.com

Αν γενικά φροντίζετε τα μαλλιά σας και τα ενυδατώνετε, μπορείτε να φορμάρετε τα μαλλιά σας χωρίς θερμότητα βάζοντας αλατόνερο κάθε τόσο. Έχει κρυστάλλους αλατιού που δίνουν όγκο και σχήμα στα μαλλιά σας.

Δεν είναι μόνο καλό για τα μαλλιά σας, αλλά και για το δέρμα σας. Το αλμυρό νερό μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία του εκζέματος, στη μείωση των αλλεργικών δερματικών αντιδράσεων και στην απολέπιση του δέρματος.

Προσθέστε φύκια στη διατροφή σας.

© Sruilk / shutterstock.com, © boommaval / shutterstock.com

Τα φύκια είναι γνωστό ότι είναι πολύ υγιεινά καθώς βοηθούν στην απώλεια βάρους και προστατεύουν την καρδιά αλλά είναι επίσης πολύ ευεργετικά για το δέρμα.

Έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μπορούν να βελτιώσουν την υγεία του δέρματος. Επίσης, περιέχει ενυδατικές ιδιότητες που μπορούν να αποτρέψουν την ακμή. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματος και να είναι ένα πολυδύναμο θρεπτικό στοιχείο για να κάνει τη διαδικασία της γήρανσης λιγότερο αισθητή. Μπορείτε απλά να το προσθέσετε στη διατροφή σας ως επικάλυψη ή στην αγαπημένη σας σούπα λαχανικών.

Χρησιμοποιήστε προϊόντα περιποίησης που περιλαμβάνουν λάδι açaí.

© laisribeiro / instagram, © laisribeiro / instagram

Τα μούρα Açaí είναι γνωστά ως το βραζιλιάνικο «υπερφρούτο» και έχουν ακόμη περισσότερα αντιοξειδωτικά από τις φράουλες, τα βατόμουρα και τα σμέουρα. Είναι γνωστά ως θρεπτικό στοιχείο που κάνει τη διαδικασία γήρανσης λιγότερο αισθητή, καθώς και ως αναζωογονητικός τρόπος για να βελτιώσετε τη συνολική σας ευεξία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα περιποίησης δέρματος που περιλαμβάνουν λάδι açaí που θα βοηθήσουν επίσης το δέρμα σας να φαίνεται σφιχτό και θα εξαλείψουν τις ουλές, τις ραγάδες και το ξηρό δέρμα.

Χρησιμοποιήστε καστανή ζάχαρη ως scrub προσώπου και σώματος.

© emanueladepaula / instagram, © emanueladepaula / instagram

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συστατικό στο σπίτι, όπως η καστανή ζάχαρη, για να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας. Δεν είναι τόσο τραχύ και ακόμα κι αν έχετε ευαίσθητο δέρμα. Επειδή μπορεί να αισθάνεστε λίγο κολλώδες στο σώμα σας στην αρχή, είναι καλή ιδέα να το ξεπλύνετε προσεκτικά μετά την απολέπιση.

Δείτε επίσης 14 πολύτιμα μυστικά ομορφιάς που δεν ξέρατε μέχρι σήμερα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

λεπτομέρειες ομορφιάς,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

7 Μικρές Λεπτομέρειες που θα σας Κάνουν 10 Χρόνια Νεότερες

Γιατί τα Παιδιά Κάτω των 4 Ετών Δεν Πρέπει να Τρώνε Ποπ Κορν

Γιατί τα Παιδιά Κάτω των 4 Ετών Δεν Πρέπει να Τρώνε Ποπ Κορν