in ,

14 πολύτιμα μυστικά ομορφιάς που δεν ξέρατε μέχρι σήμερα!

Για να γίνει μία γυναίκα πιο γοητευτική σε χρόνο μηδέν, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια -λίγα έξυπνα τρικ ομορφιάς αρκούν. Πολλά απ’ αυτά μας τα έχουν πει οι γιαγιάδες μας, άλλα οι φίλες μας και κάποια ίσως τα έχουμε ανακαλύψει ακόμα και μόνες μας. Ακολουθούν δεκατέσσερις απλές συμβουλές ομορφιάς που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπη, χωρίς να σας επιβαρύνουν οικονομικά!

1. Σελοτέιπ για να βάλετε τέλεια το μολύβι ματιών

Δεν έχετε σταθερό χέρι όταν βάζετε μολύβι ματιών; Το σελοτέιπ είναι η ιδανική λύση. Κόψτε ένα μικρό κομμάτι και κολλήστε το στο πρόσωπό σας στο τέλος των κάτω βλεφάρων. Έπειτα, ζωγραφίστε πάνω από το σελοτέιπ τη γραμμή με το μολύβι για ένα τέλειο cat-eye look. Έτσι, θα πετύχετε μία ολόισια γραμμή, χωρίς να μουτζουρωθείτε.

2. Λευκότερα δόντια με σόδα
 

Για ένα λαμπερό και όμορφο χαμόγελο, μπορείτε να δοκιμάσετε την κλασική λύση της σόδας που εφάρμοζαν οι γιαγιάδες μας. Πολύ απλά, προσθέστε λίγη μαγειρική σόδα πάνω από την οδοντόκρεμα και βουρτσίστε τα δόντια σας για ένα με δύο λεπτά. Η σόδα, λόγω των συστατικών της, καθαρίζει αποτελεσματικά και απομακρύνει τους επιφανειακούς λεκέδες από τον καφέ, τον τσάι και τα τσιγάρα.

3. Ξεφορτωθείτε τους μαύρους κύκλους με δύο κρύα κουτάλια.

Βάλτε δύο κουτάλια στο ψυγείο από το βράδυ και βγάλτε τα το επόμενο πρωί. Έπειτα, ακουμπήστε τα στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας από την εξωτερική τους μεριά και κάντε κυκλικές κινήσεις, ασκώντας μικρή πίεση. Η κίνηση θα βοηθήσει το υγρό που έχει συσσωρευτεί κάτω από τα μάτια να φύγει ενώ το κουτάλι θα μειώσει αισθητά τους μαύρους κύκλους.

4. Κάντε το κραγιόν σας να κρατήσει περισσότερο

Απλώστε κανονικά το κραγιόν στα χείλη σας και μετά καλύψτε τα με ένα χαρτομάντηλο. Έπειτα, βάλτε λίγη πούδρα από πάνω. Η πούδρα θα διαπεράσει το χαρτί και θα κάνει το κραγιόν να διαρκέσει πιο πολλές ώρες.

5. Σιδερώστε το γιακά σας με το ισιωτικό των μαλλιών

Αν έχετε ήδη καθυστερήσει στο ραντεβού σας και ξαφνικά δείτε ότι ο γιακάς του πουκαμίσου σας είναι τσαλακωμένος, δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε! Θα κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα και εύκολα με το ισιωτικό μαλλιών. Απλώς, βάλτε το να ζεσταθεί και έπειτα περάστε στις ενδιάμεσες πλάκες του, τον γιακά. Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένες!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
6. Χρησιμοποιήστε conditioner για το ξύρισμα

Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, η μαλακτική κρέμα μαλλιών κάνει την ίδια δουλειά με το gel ή τον αφρό ξυρίσματος. Σε περίπτωση που ξεμείνετε από κάποιο απ’ αυτά τα προϊόντα, μην διστάσετε ν’ απλώσετε το conditioner στα πόδια σας και να ξυριστείτε κανονικά. Το μαλακτικό περιέχει ενυδατικές ουσίες που θ’ αφήσουν το δέρμα σας απαλό.

7. Κρύο νερό για τέλεια νύχια

Αφού βάψετε τα νύχια σας, αφήστε τα να στεγνώσουν μόνα τους για τρία λεπτά και μετά βυθίστε σε μία λεκάνη με νερό για τρία λεπτά ακόμα. Το νερό θα βοηθήσει το χρώμα του μανό να σταθεροποιηθεί καλύτερα.

8. Κονσίλερ για πιο «γεμάτα» χείλη

Με ένα απλό τρικ, μπορείτε να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο μεγάλα. Απλώς, θα βάλετε λίγο κονσίλερ στo τόξο που κάνει το πάνω χείλος, στη μέση του κάτω χείλους και στη γραμμή που σχηματίζεται ανάμεσα σ’ αυτό και στο πηγούνι. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

9. Μπρόνζερ για έντονα ζυγωματικά

Τα έντονα ζυγωματικά είναι sexy! Για να τα τονίσετε, εφαρμόστε λίγο μπρόνζερ ακριβώς κάτω από αυτά και κονσίλερ πάνω από αυτά. Έπειτα, ανακατέψτε τα με το πινέλο του ρουζ. Το περίγραμμα που θα σχηματιστεί, θα δώσει έξτρα πόντους στη γοητεία σας!

10. Άσπρο μολύβι για να «φωτίσετε» τα μάτια σας

Μετά από μία απαιτητική μέρα ή μία νύχτα αϋπνίας, είναι πολύ πιθανό τα μάτια σας να έχουν κοκκινίσει και να φαίνονται κουρασμένα. Για να τα κάνετε να λάμψουν, εφαρμόστε άσπρο μολύβι ματιών στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Σε περίπτωση που σας φαίνεται πολύ έντονο το αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι σε μπεζ απόχρωση.

11. Κρέμα χεριών για τις τούφες που πετάνε

Αφού βάλετε κρέμα χεριών, περάστε τις παλάμες σας από τα τουφάκια που είναι ατίθασα. Αμέσως, η κρέμα θα τα ενυδατώσει και θα τα «τιθασεύσει». Μην χρησιμοποιήσετε μεγάλη ποσότητα, γιατί μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας πιο λιπαρά.

12. Αναπτήρας για να φτιάξετε υγρό eyeliner

Θερμάνετε την άκρη του απλού μολυβιού ματιών με έναν αναπτήρα. Φροντίστε, όμως, να το κρατάτε λίγο πιο μακρυά από τον αναπτήρα για να μην υπερθερμανθεί η μύτη του και λιώσει. Πριν εφαρμόσετε στο μάτι, δοκιμάστε το στο χέρι για να ελέγξετε την θερμοκρασία του. Έτσι, θα πετύχετε το τέλειο υγρό αποτέλεσμα που θέλετε!

13. Σακουλάκια πράσινου τσαγιού για πρησμένα μάτια
 

Αν ξυπνήσατε με πρησμένα μάτια, το πράσινο τσάι θα σας σώσει. Βάλτε δύο κρύα σακουλάκια από πράσινο τσάι στην περιοχή κάτω από τα μάτια και αφήστε τα για πέντε λεπτά. Η καφεΐνη θ’ απομακρύνει το πρήξιμο και θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται ξεκούραστα!

14. Λάδι για καθαρισμό προσώπου

Το λάδι είναι η τέλεια λύση για τις λιπαρές επιδερμίδες. Καθαρίστε το πρόσωπό σας μ’ αυτό και ξεπλύνετε με νερό. Το ελαιόλαδο θ’ απορροφήσει την λιπαρότητα του δέρματος και θ’ αναδείξει την καθαρή και φρέσκια επιδερμίδα σας.
via mama365

Δείτε επίσης – Κάντε τα μαλλιά σας μπούκλες μόνο με κάλτσες! Φοβερό κόλπο. – {BINTEO}

Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξετε βήμα βήμα παντόφλες απο ένα παλιό πουλόβερ + 15 φανταστικές ιδέες!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε μοναδικά χειροποίητα κολιέ απο κλαδάκια!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.1 / 5. Αξιολογήσεις: 16

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να φτιάξουμε πανέμορφες χριστουγεννιάτικες μπάλες απο ρολά χαρτιού υγείας! {ΒΙΝΤΕΟ}

Φτιάξε σπιτικό τυρί GOUDA και τυρί κρέμα cream cheese