in , , ,

7 Λάθη που σας Κάνουν να Φαίνεστε 10 Χρόνια Μεγαλύτερη

λαθή ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
λαθή ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Ακόμη και το χρώμα των φρυδιών σας μπορεί να κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται μεγαλύτερο. Μερικές φορές κάνετε λάθη στο στυλ που μπορεί να μετατρέψουν ένα 17χρονο κορίτσι σε γυναίκα 33 ετών. Αλλά τα καλά νέα; Είναι εύκολο να διορθωθεί. Εμείς στο Toftiaxa φροντίζουμε για την ομορφιά και τη νεότητά σας και μοιραζόμαστε ποια λάθη στην εμφάνισή σας μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες. 10 Μυστικά για Νεανική Επιδερμίδα που Χρησιμοποιούν οι Ινδές για Αιώνες

Λεπτά και ανοιχτόχρωμα φρύδια

© ROBYN BECK/AFP/East News

Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν κάποια πράγματα σχετικά με τα φρύδια σου που μπορούν να σε κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερη.

  • Το παρακάνετε με τα καλλυντικά, κάνοντάς τα να φαίνονται τεχνητά.
  • Ανοίγετε τα φρύδια σας. Υπάρχει μια σχέση μεταξύ της γήρανσης και του ανοίγματος των μαλλιών και των φρυδιών σας. Όσο περισσότερη αντίθεση υπάρχει στο πρόσωπό σας, τόσο πιο νέες φαίνεστε.
  • Δεν γεμίζετε την ουρά των φρυδιών σας.
  • Λεπταίνετε τα φρύδια σας. Υπάρχει επίσης συσχέτιση μεταξύ της γήρανσης και της αραίωσης των τριχών.

Μεγάλα ψεύτικα χείλη

© Gilbert Flores /Broadimage/Broad Image/East News

Τα παιδιά ουσιαστικά δεν έχουν ποτέ τεράστια χείλη, έτσι τα μεγάλα, ψεύτικα χείλη δεν συνδέονται ποτέ με τη νεότητα. Τα χείλη δοσμένα από τη φύση, εναρμονίζονται τέλεια με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Τα σαρκώδη χείλη σας κάνουν να φαίνεστε νεότερες, αλλά το πολύ filler μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Χρώμα μαλλιών αντίθετο από το χρώμα του δέρματός σας

© Charles Sykes/Invision/AP/East News, © Gilbert Flores /Broadimage/Broad Image/East News, © AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA/Mega Agency/East News

Εάν έχετε θερμό τόνο δέρματος και βάφετε τα μαλλιά σας μαύρα, τότε το νέο σας χρώμα μαλλιών βρίσκεται σε ασυμφωνία με τον τόνο του δέρματός σας και φαίνεστε μεγαλύτερες. Ως αποτέλεσμα, οι κύκλοι κάτω από τα μάτια σας γίνονται πιο ορατοί και το δέρμα μπορεί να κοκκινίσει.

Δείτε ακόμη 7 Επαγγελματικά Κόλπα Μακιγιάζ για να Φαίνεστε Νεότερες

Πολύ μακιγιάζ

© Invision/Invision/East News, © Marechal Aurore/ABACA/Abaca/East News

Μερικές φορές το λιγότερο είναι περισσότερο. Για παράδειγμα, αν εφαρμόσετε ένα πολύ παχύ μέικ-απ μπορεί πραγματικά να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες. Αποτυπώνεται σε γραμμές και ρυτίδες και τις κάνει να φαίνονται ακόμα πιο τραχιές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πολύ αδύνατο πρόσωπο

© Access Hollywood/Ferrari Press/East News, © FaceToFace/ REPORTER/ East News

Οι γυναίκες με λεπτό, γωνιώδες πρόσωπο μπορεί να χρειάζονται 20% έως 25% τοις εκατό σωματικό λίπος, ώστε το πρόσωπό τους να παραμένει νεανικό. Επίσης, αν γυμνάζονται πολύ και δεν τρώνε αρκετά, αυτή η αραίωση χτυπά και το πρόσωπό τους. Και μερικές φορές, αυτή η εμφάνιση μπορεί να τις κάνει να φαίνονται μεγαλύτερες.

Κίτρινα δόντια

© Evan Agostini/Invision/AP/East News

Με την ηλικία, τα δόντια μπορεί να κιτρινίσουν ή να αποχρωματιστούν. Μπορείτε να αποκαταστήσετε το σμάλτο σας με ασφάλεια και να αποκτήσετε ένα υγιές, νεανικό χαμόγελο.

Πολύπλοκα, ξεπερασμένα χτενίσματα

© mileycyrus/instagram

Σκεφτείτε σωστά το χτένισμά σας. Ακόμη και μικρές λεπτομέρειες μπορούν να σας γεράσουν. Ένα παλιομοδίτικο χτένισμα μπορεί πραγματικά να γεράσει μια γυναίκα. Για παράδειγμα, οι αφέλειες από τη δεκαετία του ’80 μπορούν να προσθέσουν μερικά χρόνια στην εμφάνισή σας.

Δείτε επίσης 8 λάθη στα μαλλιά που κάνουν τις γυναίκες μετά τα 40 να φαίνονται μεγαλύτερες από την ηλικία τους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

οφέλη καθημερινής κατανάλωσης σκόρδου,οφέλη σκόρδου,διατροφή,συμβουλές διατροφής

Τι θα Συμβει αν Τρώτε Σκόρδο Καθημερινά

σπιτικά αφαιρετικά χρώματος,diy αφαιρετικά χρώματος,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα

Πώς να καθαρίσεις Χρώμα! Σπιτικά Αφαιρετικά Χρώματος