in , ,

7 Επαγγελματικά Κόλπα Μακιγιάζ για να Φαίνεστε Νεότερες

επαγγελματικά κόλπα μακιγιάζ για νεανική όψη,συμβουλές μακιγιάζ,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
επαγγελματικά κόλπα μακιγιάζ για νεανική όψη,συμβουλές μακιγιάζ,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Δύσκολα μπορείτε να βρείτε μια γυναίκα που δεν θέλει να παραμείνει νέα και ελκυστική όσο το δυνατόν περισσότερο. Αλλά οι ρυτίδες και άλλες αλλαγές δεν σημαίνουν ότι η ομορφιά ανήκει στο παρελθόν. Οι γυναίκες μπορούν να φαίνονται υπέροχες σε οποιαδήποτε ηλικία και υπάρχουν μερικά επαγγελματικά κόλπα μακιγιάζ που θα τονίσουν τη φυσική σας ομορφιά και θα φαίνεστε νεότερες. 11 Λάθη Μακιγιάζ που σας Δείχνουν Ατημέλητες

Βάση

Για ώριμες γυναίκες, είναι επιθυμητό να χρησιμοποιείτε μια λεπτή βάση που αντανακλά το φως. Γεμίζει τις ρυτίδες με λεπτά γυαλιστερά σωματίδια και λειαίνει οπτικά την υφή του δέρματος.

Μέικ-απ

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα μέικ-απ μέσης πυκνότητας για να εξομαλύνετε τον τόνο, να δώσουμε στο δέρμα βελούδινη υφή και περιποιημένη εμφάνιση και να κρύψετε μικρές ατέλειες.

Φρύδια

Ένα όμορφο και ακριβές σχήμα φρυδιών είναι σημαντικό γιατί δίνει στο πρόσωπο μια προσεγμένη εμφάνιση. Ένα όμορφο τόξο των φρυδιών και ένα σωστά επιλεγμένο χρώμα ανοίγει οπτικά τα μάτια και κάνει το πρόσωπο να φαίνεται φρέσκο. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα μαύρα και γκρι χρώματα – είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε θέρμες και ψυχρές-θερμές αποχρώσεις καθώς δίνουν μια νεότερη εμφάνιση.

Δείτε ακόμη 16 Συμβουλές Μακιγιάζ που Αποδείχθηκαν Μύθοι

Η γραμμή των βλεφαρίδων

Πάρτε ένα έντονο μολύβι και σχεδιάστε μια λεπτή μαύρη γραμμή ακριβώς στην επάνω σειρά των βλεφαρίδων. Μην ξεχνάτε ότι δεν είναι eyeliner – είναι μια λεπτή γραμμή στις βλεφαρίδες. Προσθέτει βάθος στο βλέμμα, καθώς και έκφραση και πυκνότητα στις βλεφαρίδες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σκιές

Εφαρμόστε σκιές στα βλέφαρα. Στην εσωτερική γωνία του ματιού βάλτε μια ανοιχτή σκιά και στη συνέχεια μια πιο έντονη – για παράδειγμα, ανοιχτό ροδακινί ή λιλά. Δώστε έμφαση στην εξωτερική γωνία με σκούρες σκιές: οι σοκολατί αποχρώσεις, το γκρι-καφέ ή το καφέ με ένα μωβ μεσαίο τόνο είναι απόλυτα κατάλληλες. Είναι καλύτερα να εφαρμόζετε σκούρες σκιές στο κάτω τρίτο του βλεφάρου για να μην φαίνεται πιο βαρύ και να μην προσθέτει ηλικία στο πρόσωπό σας. Μην ξεχνάτε τη σκίαση του προσώπου. Δωστε έμφαση στα ζυγωματικά ώστε να φαίνονται οπτικά μικρότερα.

Μακιγιάζ χειλιών

Για να διαρκέσει περισσότερο το μακιγιάζ των χειλιών, χρησιμοποιήστε ένα επαγγελματικό μολύβι χειλιών. Είναι προτιμότερο όχι μόνο να περιγράψετε τα χείλη αλλά και να γεμίσετε ολόκληρη την επιφάνεια με χρώμα. Αν σας αρέσει το εφέ ombré καλύψτε τις εσωτερικές γωνίες με ένα πιο σκούρο μολύβι. Αν σας αρέσουν τα ματ χείλη, μπορείτε να τα αφήσετε ως έχουν.

Τελικές πινελιές

Για να δημιουργήσετε μια γυαλιστερή όψη, εφαρμόστε κραγιόν πάνω από το μολύβι: καλύψτε τη μέση των χειλιών με μια πιο ανοιχτή απόχρωση και τις εσωτερικές γωνίες με μια πιο σκούρα. Έτσι διατηρείτε τον όγκο των χειλιών και το εφέ ombré. Αν θέλετε εφέ βρεγμένων χειλιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σταγόνα διάφανο lip gloss στη μέση.

Το αποτέλεσμα

Σημειώστε ότι ο σκοπός του μακιγιάζ δεν είναι να «αναζωογονήσει» ή να «μπερδέψει» τους θαυμαστές – ο στόχος του είναι να βοηθήσει τις γυναίκες κάθε ηλικίας να τονίσουν τα πλεονεκτήματά τους και να αισθάνονται πιο σίγουρες.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 11 Επαγγελματικές Συμβουλές Μακιγιάζ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 σημεία στο σπίτι που χρειάζονται καθάρισμα μόνο 1 φορά τον χρόνο

7 σημεία στο σπίτι που χρειάζονται καθάρισμα μόνο 1 φορά τον χρόνο

εσωτερικές γυάλινες πόρτες,ιδέες για εσωτερικές γυάλινες πόρτες,εσωτερικές γυάλινες πόρτες πλεονεκτήματα,εσωτερικές γυάλινες πόρτες μειονεκτήματα,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

28 Ιδέες για Εσωτερικές Γυάλινες Πόρτες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα