in ,

16 Συμβουλές Μακιγιάζ που Αποδείχθηκαν Μύθοι

συμβουλές μακιγιάζ που είναι μύθοι,συμβουλές μακιγιάζ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς
16 Συμβουλές Μακιγιάζ που Αποδείχθηκαν Μύθοι

Οι μοντέρνες γυναίκες διαβάζουν για εκατομμύρια συμβουλές σχετικά με τον τρόπο επιλογής και εφαρμογής καλλυντικών προϊόντων. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι συμβουλές μακιγιάζ πραγματικά χρήσιμες και ασφαλείς και έχουν αποδειχθεί μύθοι που έχουν καταρριφθεί. 9 Μύθοι για τα Καλλυντικά από τους Ειδικούς!

Μύθος #1: Το κόκκινο κραγιόν δεν είναι για όλες

16 Συμβουλές Μακιγιάζ που Αποδείχθηκαν Μύθοι

Αλήθεια: Αυτό είναι 110% ψευδές. Το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει σε όλες και το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση.

Μύθος #2: Πρέπει να πετάτε τη μάσκαρα όταν στεγνώσει

Αλήθεια: Η διάρκεια ζωής της μάσκαρα είναι 3 μήνες μετά την πρώτη χρήση, επειδή αυτό το καλλυντικό προϊόν είναι ο ευκολότερος τρόπος για να πάθετε μια λοίμωξη των ματιών. Με την πάροδο του χρόνου, η μάσκαρα γίνεται το τέλειο έδαφος αναπαραγωγής βακτηρίων, τα οποία μπορούν να μπουν στα μάτια.

Μύθος #3: Εάν βάλετε τη μάσκαρα στο σωληνάριο αρκετές φορές, μπορείτε να απαλλαγείτε από σβώλους

Αλήθεια: Έτσι οι φυσαλίδες αέρα μπαίνουν στον σωλήνα και μειώνουν τη διάρκεια ζωής της μάσκαρα σας. Απλώς βάλτε την στο σωληνάριο και στρίψτε την.

Μύθος #4: Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε το μακιγιάζ πριν πάτε για ύπνο

Αλήθεια: Το δέρμα αναγεννάται, ενυδατώνεται και γίνεται πιο φρέσκο ενώ κοιμάστε. Εάν αφήσετε το μακιγιάζ όλη τη νύχτα, οι πόροι θα φράξουν και μπορεί να προκληθεί αφυδάτωση του δέρματος και λοιμώξεις.

Μύθος #5: Τα καλλυντικά δεν έχουν ημερομηνία λήξης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι να τελειώσουν

Αλήθεια: Όχι, και πάλι όχι! Η πλειοψηφία των καλλυντικών έχει χρόνο διατήρησης και οι κατασκευαστές το τυπώνουν πάντα σε ετικέτες χρησιμοποιώντας μια ειδική σήμανση. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά μόλις ανοίξετε το προϊόν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μύθος #6: Μπορείτε να αποφύγετε το πλύσιμο των πινέλων μακιγιάζ αν είστε το μόνο άτομο που τα χρησιμοποιεί

Αλήθεια: Τα πινέλα μακιγιάζ έρχονται σε επαφή με μεγάλο αριθμό προϊόντων και επιφανειών. Όσο περισσότερο αποφεύγετε να τα πλένετε, τόσο περισσότερα βακτήρια συσσωρεύονται στις ίνες τους. Αυτό μπορεί όχι μόνο να οδηγήσει σε δερματικές παθήσεις, αλλά μπορεί επίσης να μειώσει τη διάρκεια ζωής τους.

Μύθος #7: Τα καλλυντικά δεν χαλάνε

Αλήθεια: Εάν δεν αποθηκεύσετε σωστά τα καλλυντικά, θα χαλάσουν πριν φτάσει η ημερομηνία λήξης. Για παράδειγμα, δεν συνιστάται να αφήνετε μερικά προϊόντα ομορφιάς σε σκοτεινά και ζεστά μέρη.

Μύθος #8: Μπορείτε να εφαρμόσετε αδιάβροχη μάσκαρα κάθε μέρα

Αλήθεια: Εάν δεν πιστεύετε ότι θα βραχείτε και δεν έχετε άλλο λόγο να χρησιμοποιήσετε αδιάβροχη μάσκαρα, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε μια συνηθισμένη. Στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να αφαιρέσετε την αδιάβροχη μάσκαρα και το υπερβολικό τρίψιμο των ματιών θα κάνει τις βλεφαρίδες πιο αδύναμες.

Δείτε ακόμη Οι Δερματολόγοι Μοιράζονται τους Χειρότερους Μύθους στην Περιποίηση της Επιδερμίδας

Μύθος #9: Η ενυδατική κρέμα μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει το primer

Αλήθεια: Εκτός από την ενυδάτωση, το primer λειαίνει το δέρμα. Επιπλέον, το μακιγιάζ που εφαρμόζεται πάνω από το primer θα διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Μύθος #10: Το κονσίλερ εφαρμόζετε πριν από το μέικ-απ

Αλήθεια: Αντίθετα, συνιστάται να εφαρμόζετε πρώτα μέικ-απ και μετά να κρύβετε τις άλλες ατέλειες του δέρματος με κονσίλερ. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρησιμοποιήσετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε και το μακιγιάζ σας θα φαίνεται πιο φυσικό.

Μύθος #11: Το μέικ-απ έχει κακή επίδραση στο δέρμα

Αλήθεια: Το μοντέρνο μέικ-απ περιέχει πολλά χρήσιμα συστατικά για την περιποίηση του δέρματος, προστασία με SPF και συστατικά που προστατεύουν το δέρμα από δυσμενείς συνθήκες, ενυδατώνοντάς το κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να επιλέξετε ένα προϊόν ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας.

Μύθος #12: Τα φρύδια πρέπει να είναι 2 τόνους πιο σκούρα από τα μαλλιά

Αλήθεια: Ακολουθήστε αυτόν τον κανόνα μόνο εάν έχετε ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Οι μελαχρινές πρέπει να αποφεύγουν τα σκούρα φρύδια – κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται τραχύ.

Μύθος #13: Για να κάνετε τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα, πρέπει να τα υπεργραμμίσετε

Αλήθεια: Αυτό το κόλπο λειτουργεί καλά σε φωτογραφησεις, αλλά στην πραγματική ζωή τα υπερβολικά περιγραμμένα χείλη φαίνονται ψεύτικα. Δοκιμάστε να εφαρμόσετε ελαφριά λαμπερή σκιά ματιών ή πούδρα προσώπου πάνω από το τόξο του έρωτα και λίγο γυαλιστερή lip gloss στη μέση του κάτω χείλους. Όπως θα πέφτει το φως τα χείλη σας θα φαίνονται πιο γεμάτα.

Μύθος #14: Το σκούρο eyeliner κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα

Αλήθεια: Το σκούρο eyeliner σε στυλ smokey eyes κάνει τα μάτια πιο εκφραστικά, αλλά τα χοντρά μαύρα φτερά κάνουν τα μάτια φαίνονται μικρότερα. Για να φαίνονται μεγαλύτερα είναι καλύτερα να εφαρμόζετε ανοιχτές σκιές ματιών και eyeliner στο εσωτερικό βλέφαρο.

Μύθος #15: Το μέικ-απ δεν επιτρέπεται γύρω από τα μάτια

Αλήθεια: Τα προϊόντα μέικ-απ νέας γενιάς είναι χωρίς οινόπνευμα που σημαίνει ότι δεν ξηραίνουν το δέρμα. Μπορείτε να τα εφαρμόσετε γύρω από τα μάτια χωρίς να φοβάστε ότι θα τονίσετε τις μικρές ρυτίδες.

Μύθος #16: Η μπλε σκιά ματιών είναι παλιομοδίτικη

Αλήθεια: Οι πρόσφατες τάσεις στο μακιγιάζ λένε μια διαφορετική ιστορία: οι μπλε, οι τιρκουάζ και οι γαλάζιες σκιές είναι πλέον της μόδας. Μια πινελιά μπλε με μπεζ (ή απλώς μπλε) είναι αρκετό για καθημερινό μακιγιάζ, αλλά αν προτιμάτε μπλε σκιές ματιών σε ολόκληρο το βλέφαρο, χρησιμοποιήστε μαύρο eyeliner για να σχεδιάσετε ένα φτερό πάνω από τις σκιές των ματιών – θα προσθέσει γοητεία στην όψη σας.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 11 Επαγγελματικές Συμβουλές Μακιγιάζ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

diy θήκη περιοδικών,θήκη περιοδικών από κουτί δημητριακών,diy κατασκευές,επαναχρησιμοποίηση,ανακύκλωση

DIY Θήκη Περιοδικών από Κουτί Δημητριακών

Το απόλυτο πρόγραμμα καθαριότητας του σπιτιού σου ανά Ημέρα, Εβδομάδα, Μήνα, Εξάμηνο και Χρόνο

Το απόλυτο πρόγραμμα καθαριότητας του σπιτιού σου ανά Ημέρα, Εβδομάδα, Μήνα, Εξάμηνο και Χρόνο