in , ,

9 Μύθοι για τα Καλλυντικά από τους Ειδικούς!

μύθοι για καλλυντικά,συμβουλές για καλλυντικά,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,χρήσιμα
9 Μύθοι για τα Καλλυντικά

Η διαφήμιση και η λαμπερή συσκευασία είναι συχνά οι παράγοντες που καθορίζουν την επιλογή καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς. Ωστόσο, οι ειδικοί της ομορφιάς συνιστούν να μην πιστεύετε τις εταιρείες που τα παράγουν καθώς συχνά ισχυρίζονται πράγματα που είναι απλά μύθοι. 24 Μύθοι Σχετικά με την Υγιεινή Διατροφή

Μύθος # 1: Όσο πιο διάσημη είναι η επωνυμία, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα

brightside

Η αποτελεσματικότητα ενός καλλυντικού καθορίζεται εξ ολοκλήρου από τη χημική του σύνθεση. Ούτε το εμπορικό σήμα, ούτε το κατάστημα που το πουλάει, ούτε η τιμή του έχουν καμία επίδραση στη χρησιμότητά του.

Μύθος # 2: Υπάρχει αποτελεσματικό αντιγηραντικό προϊόν

brightside

Είτε είστε νέοι είτε μεγάλοι, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι τύπο δέρματος έχετε και να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα προϊόντα για να το φροντίσετε. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κρέμα που αποτρέπει τη γήρανση. Όταν κυκλοφορεί μια κρέμα κατά της γήρανσης, αυτό που πουλάει πραγματικά η εταιρεία είναι κάτι που κρατά το δέρμα ελαστικό, αποτρέπει τη μελάγχρωση και κάνει τις ρυτίδες λιγότερο εμφανείς.

Η κρέμα ματιών σε καμία περίπτωση δεν διαφέρει από την κρέμα προσώπου. Είναι το ίδιο ακριβώς προϊόν, σε μικρότερο βάζο – και σε πολύ υψηλότερη τιμή. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η προειδοποίηση στη συσκευασία για αποφυγή επαφής με τα μάτια είναι αληθινή.

Μύθος # 3: Μπορείτε να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα

© Depositphotos© Depositphotos

Εάν αυτό ήταν αλήθεια, τα μοντέλα δεν θα χρησιμοποιούν το Photoshop. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν απολύτως επιστημονικά δεδομένα ή καλλυντικά προϊόντα που να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα. Η διατροφή και η άσκηση μπορεί να επηρεάσει την ποσότητα λιποκυττάρων που συσσωρεύεται κάτω από το δέρμα, αλλά κανένα καλλυντικό προϊόν δεν πρόκειται να σας απαλλάξει αποτελεσματικά.

Μύθος # 4:Το μαύρισμα είναι ασφαλές

brightside

Αυτό ισχύει για το μαύρισμα είτε στην παραλία είτε σε σολάριουμ. Δεν είναι ποτέ υγιές για το δέρμα. Αν θέλετε μια ελκυστική απόχρωση, απλώς χρησιμοποιήστε ένα σπρέι μαυρίσματος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 8 Μύθοι για τη Γλουτένη

Μύθος # 5: Τα βιολογικά προϊόντα είναι καλύτερα από τα κανονικά

brightside

Τα βιολογικά προϊόντα είναι απλώς μια μέθοδος μάρκετινγκ. Η παρουσία φυσικών προϊόντων στα καλλυντικά δεν έχει καμία επίδραση στο εάν λειτουργεί ή όχι. Τα λεγόμενα «βιολογικά καλλυντικά» μπορεί να είναι απολύτως ασφαλή, καθώς δεν περιέχουν τόσες χημικές ουσίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι κάποιο είδος υπερπροϊόντος. Επιπλέον, δεν θα σας πουν ποτέ ότι τέτοια προϊόντα, στην πραγματικότητα, χρησιμοποιούν άλλες χημικές ουσίες για να συντηρήσουν τα οργανικά συστατικά.

Μύθος # 6: Αφαίρεση μικροσκοπικών ρυτίδων

brightside

Δεν υπάρχουν καλλυντικά ικανά να απαλλάξουν εντελώς από ραγάδες, ρυτίδες ή μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Κανενα δεν συγκρίνεται με πιο εξειδικευμένες θεραπείες όπως το botox. Η επιστήμη απλά δεν έχει φτάσει τόσο μακριά, και θα περάσει πολύς καιρός έως ότου υπάρξουν καλλυντικά ειδικά για τη χαλάρωση του δέρματος ή τις ανεπιθύμητες ζάρες.

Μύθος # 7: Το αντηλιακό είναι μόνο για την παραλία

brightside

Αποδεικνύεται ότι η χρήση αντηλιακού είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποτρέψετε την εμφάνιση ρυτίδων, τον αποχρωματισμό και την απώλεια ελαστικότητας και κολλαγόνου. Μην απορρίπτετε αμέσως την ιδέα να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και το Φθινόπωρο και το Χειμώνα. Μπορεί να είναι ενυδατική κρέμα με SPF, μέικ-απ με SPF ή άλλο είδος, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να περιέχει οξείδιο του ψευδαργύρου, διοξείδιο του τιτανίου ή αβοβενζόνη.

Μύθος # 8: Αντιμετώπιση τριχόπτωσης

brightside

Παρά το τι μπορεί να γράφει η εταιρεία στο μπουκάλι για να σας δελεάσει να το αγοράσετε, το σαμπουάν δεν επηρεάζει την κατάσταση των μαλλιών σας. Η μόνη λειτουργία του είναι να τα καθαρίσει. Ούτε η επωνυμία ούτε η τιμή είναι σημαντική. Το σαμπουάν θα εφαρμοστεί στα μαλλιά σας για μικρό χρονικό διάστημα, οπότε όποια εξωτικά συστατικά φέρεται να περιέχει δεν πρόκειται να απορροφηθούν στο σώμα σας. Το μυστικό για τη φροντίδα των μαλλιών έγκειται στη χρήση μαλακτικών και ειδικών μασκών μαλλιών.

Μύθος # 9: Μπορείτε να βάψετε τα μαλλιά σας χωρίς να τα βλάψετε

brightside

Οι μοντέρνες βαφές μαλλιών αφαιρούν τη φυσική χρωστική ουσία των μαλλιών και την αντικαθιστούν με διαφορετικό χρώμα. Αυτή η νέα χρωστική ουσία μπορεί να παραμείνει στα μαλλιά για τρεις μήνες, ενώ οι πιο αδύναμες βαφές παραμένουν για περίπου μια εβδομάδα. Ποιες λοιπόν δεν βλάπτουν τα μαλλιά σας; Αυτές που δεν καταστρέφουν τη φυσική χρωστική ουσία των μαλλιών … αλλά αυτές δεν έχουν καμία επίδραση στο χρώμα τους. Έτσι η απάντηση είναι απλή: όλες οι βαφές μαλλιών έχουν το ίδιο επιβλαβές αποτέλεσμα και μόνο η φυσική χέννα έχει την πιθανότητα να μην προκαλεί κακό.

Δείτε επίσης Οι Δερματολόγοι Μοιράζονται τους Χειρότερους Μύθους στην Περιποίηση της Επιδερμίδας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ιδέες Σπιτικού Γραφείου Κήπου

Ιδέες Σπιτικού Γραφείου Κήπου

συμβουλές για έντομα,αιτίες εντομών,αντιμετώπιση εντομών,χρήσιμα

ΠΡΟΣΟΧΗ! Γιατί το Σπίτι σας Μπορεί να Γίνει Εστία Εντόμων