in , ,

11 Επαγγελματικές Συμβουλές Μακιγιάζ

επαγγελματικές συμβουλές μακιγιάζ,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
11 Επαγγελματικές Συμβουλές Μακιγιάζ

Κάθε μέρα βρίσκουμε πολλές συμβουλές από επαγγελματίες μακιγιέρ και μπλόγκερ. Όμως μόνο μερικές από αυτές αξίζουν την προσοχή σας. Τι γίνεται όταν δεν βγάζετε το μακιγιάζ πριν τον ύπνο, από το πρόσωπό σας

Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση μέικ-απ

11 Επαγγελματικές Συμβουλές Μακιγιάζ

Επιλέξτε μέικ-απ ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σας – μπορεί να διαφέρει από πιο ψυχρές σε πιο θέρμες αποχρώσεις. Για να επιλέξετε το ιδανικό, εφαρμόστε διαφορετικά μέικ-απ κατά μήκος της γραμμής του σαγονιού σας για να λάβετε υπόψη το χρώμα του λαιμού σας.

Ανακατεύετε πάντα καλά το bronzer σας

Το σύγχρονο contouring βασίζεται σε απαλές καμπύλες. Δεν πρέπει να υπάρχουν τρίγωνα ή ρίγες στο πρόσωπό σας. Επιλέξτε ένα bronzer με ελαφριά υφή σε γκρι-καφέ απόχρωση. Εφαρμόστε το ακριβώς πάνω από τη φυσική σκιά του ζυγωματικού σας, για να δημιουργήσετε μια ανασηκωμένη όψη.

Επιλέξτε το τέλειο σχήμα φρυδιών

Τα φρύδια καθορίζουν ολόκληρο το μακιγιάζ, οπότε είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα απαλό σχήμα για την καθημερινή σας εμφάνιση. Διαλέξτε το χρώμα των φρυδιών σας σύμφωνα με το χρώμα των μαλλιών σας: μία ή δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό θα είναι εξαιρετικο για μελαχρινές και η ίδια απόχρωση ή μια πιο σκούρα θα ταιριάζει απόλυτα σε ξανθιές.

Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα

Μαύρο eyeliner στη βάση των άνω βλεφαρίδων σας θα δημιουργήσει μια έντονη και ανοιχτή εμφάνιση και θα τονίσει τις βλεφαρίδες σας. Ταυτόχρονα, αν το χρησιμοποιήσετε στις κάτω βλεφαρίδες σας χωρίς να σβήνει προσεκτικά, θα δημιουργήσει περισσότερο «αμυγδαλωτά» μάτια και θα τα κάνει οπτικά μικρότερα.

Το eyeliner πρέπει να ταιριάζει στο σχήμα των ματιών σας

Όλες μπορούν να φορούν eyeliner! Το πιο σημαντικό πράγμα εδώ είναι να βρείτε το τέλειο σχήμα. Μην τραβάτε τις άκρες πολύ ψηλά, καθώς μπορεί να αλλάξει δραματικά το σχήμα του ματιού σας. Η εξωτερική γωνία πρέπει να ακολουθεί το σχήμα του κάτω βλεφάρου σας. Σχεδιάστε τις άκρες όταν τα μάτια σας είναι ανοιχτά. Αυτή η τεχνική σας επιτρέπει να δείτε τη γραμμή που δημιουργείτε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιήστε πολλές σκιές για τα μάτια σας

Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από δύο αποχρώσεις σκιάς ματιών όταν εφαρμόζετε το μακιγιάζ σας. Θα χρειαστείτε ένα φουντωτό πινέλο και σκιές ματιών στο χρώμα του δέρματος για απαλοί ανάμειξη.

Δείτε ακόμη 11 Λάθη Μακιγιάζ που σας Δείχνουν Ατημέλητες

Απλώστε μόνο μία στρώση μάσκαρα

Η υπερβολική μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες και πιο ατημέλητες. Οι καλά καθορισμένες φουντωτές βλεφαρίδες είναι η καλύτερη επιλογή για καθημερινό μακιγιάζ.

Εφαρμόστε σωστά το ρουζ

Κάντε ελαφρές πινελιές με το πινέλο και εντείνετε το χρώμα εάν είναι απαραίτητο. Εφαρμόστε το ρουζ στο κέντρο του μήλου, σβήνοντας το χρώμα κατά μήκος του ζυγωματικού σας.

Επιλέξτε μολύβι χειλιών στην απόχρωση του κραγιόν

Το πιο σημαντικό κόλπο στο μακιγιάζ των χειλιών είναι ότι το μολύβι χειλιών πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα του κραγιόν που πρόκειται να φορέσετε. Εφαρμόστε πρώτα το μολύβι χειλιών και μετά το κραγιόν σας.

Κρύψιμο μαύρων κύκλων

Για να κρύψετε πιο αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας, εφαρμόστε κονσίλερ σε σχήμα τριγώνου.

Τονίστε τα σημεία που ο ήλιος φωτίζει

Χρησιμοποιήστε highlighter μόνο για μη λιπαρές περιοχές και προσπαθήστε να αποφύγετε τη ζώνη Τ. Εφαρμόστε το στις περιοχές που τονίζονται από το ηλιακό φως: τα ζυγωματικά, το κόκαλο των φρυδιών, τις εσωτερικές γωνίες των ματιών, τη γέφυρα της μύτης και πάνω από το τόξο του έρωτα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Οι 9 Καλύτερες Συμβουλές Μακιγιάζ για Τέλεια Φυσική Εμφάνιση

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πράσινος τοίχος έμφασης,ιδέες για πράσινους τοίχους έμφασης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

33 Ιδέες για Πράσινους Τοίχους Έμφασης

κόλπα καθαρισμού,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,σπιτικά κόλπα

7 Εύχρηστα Κόλπα Καθαρισμού