in , ,

Οι 9 Καλύτερες Συμβουλές Μακιγιάζ για Τέλεια Φυσική Εμφάνιση

Πρέπει να βάλω σκιά ματιών; Ποιο κραγιόν πρέπει να χρησιμοποιήσω: κλασικό κόκκινο ή ροζ στο χρώμα του δέρματος; Το βαρύ μακιγιάζ δεν είναι κατάλληλο για εργασία, αλλά αρκεί να απλώς η μάσκαρα; Αυτά αναρωτιούνται οι γυναίκες κάθε μέρα πριν βγουν έξω. Για να βγείτε από τα διλλήματα, δείτε παρακάτω πώς να χρησιμοποιήσετε το μακιγιάζ για να αποκτήσετε αυτήν την απόλυτα φυσική εμφάνιση.

8 Πράγματα που θα Συμβούν αν Σταματήσετε να Φοράτε Μακιγιάζ

Ο τέλειος τόνος του δέρματος

Για να εξομαλύνετε τον τόνο του δέρματός σας, χρησιμοποιήστε μέικαπ, πούδρα και κονσίλερ. Απλώς θυμηθείτε έναν κανόνα: μην εφαρμόσετε ένα πιο σκοτεινό μέικαπ για να φαίνεστε μαυρισμένες. Επίσης, επιλέξτε ένα κονσίλερ που δεν είναι περισσότερο από ένα τόνο ανοιχτότερο από το μέικαπ.

Πυκνά φρύδια

Κάντε τα φρύδια σας να φαίνονται πιο καθορισμένα και γεμάτα χρησιμοποιώντας σκιά ματιών, μολύβι eyeliner ή μάσκαρα. Μην ξεχνάτε ότι το χρώμα των φρυδιών σας πρέπει να αντικατοπτρίζει το χρώμα των μαλλιών σας. Οι ξανθές πρέπει να επιλέξουν ανοιχτή καφέ απόχρωση, ενώ οι μελαχρινές πλούσιες σκούρες αποχρώσεις.

Εστίαση στα μάτια

Βελτιώστε τα μάτια σας με ανοιχτό καφέ eyeliner ή εφαρμόστε λίγη καφέ σκιά ματιών ακριβώς στις ρίζες των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια, αναμίξτε τις γραμμές χρησιμοποιώντας πινέλο μακιγιάζ. Εφαρμόστε μια ελαφριά ουδέτερη σκιά στα βλέφαρα και χρησιμοποιήστε μια καφέ ή μαύρη μάσκαρα για να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας.

Διακριτικό ρουζ

Τα μπεζ-ροζ ρουζ γενικά θεωρούνται ως πιο φυσικά. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο μαλακό πινέλο μακιγιάζ για να το εφαρμόσετε. Μπορείτε επίσης να βάλετε ρουζ στο πλάι του λαιμού σας. Απλώς θυμηθείτε: θα πρέπει να το βάζετε στα σημεία που ξεχωρίζουν όταν χαμογελάτε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

6 Βλαβερά Πράγματα που Μπορούν να Κάνουν στο Δέρμα τα Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ

Φωτεινά χείλη

Ακόμα κι αν πρόκειται για μια φυσική εμφάνιση, μην ξεχνάτε τα χείλη σας. Επιλέξτε θέρμες αποχρώσεις κραγιόν ή λιπ γκλος και εφαρμόστε το με τα δάχτυλά σας για να κάνετε το μακιγιάζ σας πιο φυσικό.

Τέλειο μακιγιάζ για μελαχρινές

Χρησιμοποιήστε μαύρο eyeliner για ένα φυσικό μακιγιάζ. Το ημιδιαφανές κραγιόν κεράσι θα φαίνεται υπέροχο στα χείλη σας.

Φυσικό μακιγιάζ για ξανθιές

Επιλέξτε ανοιχτές αποχρώσεις μακιγιάζ, όπως απαλό ροζ ή ροδακινί. Για τα χείλη, επιλέξτε ένα ροζ κραγιόν glitter.

Φυσικό μακιγιάζ για κοκκινομάλλες

Αποφύγετε φωτεινές μπλε και μοβ αποχρώσεις και προτιμήστε χρυσούς και παστέλ τόνους. Για να ολοκληρώσετε τη φυσική σας εμφάνιση, χρησιμοποιήστε ένα θερμό χρώμα κραγιόν και ρουζ με την ίδια απόχρωση.

Τέλειο μακιγιάζ στο χρώμα του δέρματος

Ο χρυσός κανόνας του μακιγιάζ είναι ότι η κύρια έμφαση πρέπει να είναι είτε τα χείλη είτε τα μάτια. Με το φυσικό μακιγιάζ, μπορείτε να δώσετε έμφαση τόσο στα μάτια όσο και στα χείλη σας και να φαίνεστε υπέροχες.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ χωρίς ΠΙΝΕΛΑ! Βίντεο

πηγή φωτογραφιών: brightside

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

20 Ιδέες Διακόσμησης που Μετατρέπουν τα πιο Τολμηρά Όνειρα σε Πραγματικότητα

Μετατρέψτε Άδεια Δοχεία Ποπ Κορν σε Αποθηκευτικούς Χώρους