in , , , , ,

6 Βλαβερά Πράγματα που Μπορούν να Κάνουν στο Δέρμα τα Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ

Ακόμα κι αν απλώς σκουπίζετε το μακιγιάζ σας ακούγεται σαν ευλογία μετά από μια κουραστική μέρα, πραγματικά δεν είναι. Στην πραγματικότητα, είναι ακριβώς το αντίθετο. Η τακτική χρήση μαντηλιών ντεμακιγιάζ μπορεί να βλάψει σοβαρά το δέρμα σας και να οδηγήσει σε πολλά προβλήματα.

Προκαλούν ξηρότητα.

Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ περιέχουν αλκοόλη, το οποίο αφαιρεί το μακιγιάζ σας, αλλά αφαιρεί επίσης τα φυσικά έλαια του δέρματός σας. Η έλλειψη υγρασίας οδηγεί σε ξηρότητα και ξηρό δέρμα. Παρόλα αυτά, αυτά τα μαντηλάκια δεν καθαρίζουν αποτελεσματικά το πρόσωπό σας και εξακολουθούν να αφήνουν υπολείμματα μακιγιάζ καθιστώντας το δέρμα σας λιγότερο απορροφητικό. Επομένως, όταν εφαρμόζετε ενυδατική κρέμα αργότερα, δεν λειτουργεί όπως θέλετε.

Μπορούν να οδηγήσουν σε αλλεργικές αντιδράσεις.

Η χρήση τους είναι γνωστό ότι προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις. Η ερυθρότητα και η μελάγχρωση είναι συχνές, αλλά μπορεί να υπάρχουν και πιο σοβαρές αντιδράσεις. Το 2015, μια γυναίκα υπέστη παρόμοια αντίδραση και εξαιτίας τους έμεινε με φουσκάλες σαν έγκαυμα στα δάχτυλά της και στο πρόσωπό της. Εάν πρέπει πραγματικά να τα χρησιμοποιήσετε, συνιστάται να διαβάσετε την ετικέτα και να ελέγξετε πρώτα τα συστατικά.

Φράζουν τους πόρους.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα μαντηλάκια για να απαλλαγούν από τη βρωμιά, το υπερβολικό λάδι, το μακιγιάζ και ούτω καθεξής, αλλά δεν γνωρίζουν ότι μένουν υπολείμματα που φράζουν τους πόρους.

Μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο.

Περιεχουν χημικά και συντηρητικά, τα οποία είναι επιβλαβή για το δέρμα σας. Τα parabens έχουν συνδεθεί με την πρόκληση καρκίνου του μαστού, καθώς μιμείται τις ιδιότητες του οιστρογόνου και μπορεί να αυξήσει την ανάπτυξη των κυττάρων του μαστού.

Μπορούν να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς στην περιποίηση της επιδερμίδας, η χρήση τους μπορεί να σας κάνει να γεράσετε πρόωρα. Όταν σκουπίζετε, τείνετε να τρίβετε το δέρμα σας με αποτέλεσμα τη χαλάρωση, ρυτίδες και μελάγχρωση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δεν καθαρίζουν πραγματικά το πρόσωπό σας.

Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ποτέ δεν καθαρίζουν πραγματικά το πρόσωπό σας. Απλώς το γεμίζουν βρωμιά, βακτήρια, λάδι και μακιγιάζ. Καταστρέφουν τα σωματίδια μακιγιάζ, αλλά μόνο αυτό. Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από το μακιγιάζ είναι να πλυθείτε με νερό και ένα απαλό καθαριστικό.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Πράγματα που Δεν Πρέπει να Κάνετε Πριν από Ιατρικές Εξετάσεις

15 Τρόποι να Χρησιμοποιήστε τη Βρεφική Πούδρα