in , , , ,

Μαλλιά: 7 Απλά Κόλπα Κομμωτικής για να Φαίνεστε Τουλάχιστον 5 Χρόνια Νεότερες

κόλπα κομμωτικής για νεανική όψη,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle
7 Απλά Κόλπα Κομμωτικής για να Φαίνεστε Τουλάχιστον 5 Χρόνια Νεότερες

Το χτένισμα και τα μαλλιά σας παίζον καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μιας αρμονικής εικόνας ώστε να φαίνεστε αρκετά χρόνια νεότερες. Υπάρχουν 7 απλά κόλπα κομμωτικής που θα σας βοηθήσουν να δείχνετε πάντα νέες. Διάσημη κομμώτρια μεταμορφώνει 30 καθημερινές γυναίκες και η αλλαγή είναι Εντυπωσιακή

Χρώμα στα μαλλιά

Τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά δημιουργούν ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα – αυτός είναι ένας από τους θεμελιώδεις κανόνες του χτενίσματος. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να επιλέξετε τον σωστό τόνο και απόχρωση. Συνιστάται να κάνετε τα μαλλιά σας όχι περισσότερο από δύο ή τρεις τόνους πιο ανοιχτά από το φυσικό τους χρώμα. Επίσης, επιλέξτε την απόχρωση με βάση το χρώμα των ματιών και του δέρματός σας.

7 Απλά Κόλπα Κομμωτικής για να Φαίνεστε Τουλάχιστον 5 Χρόνια Νεότερες

Για όσες δεν θέλουν ριζικές αλλαγές, μπορούν να ανοίξουν μερικές επιλεγμένες τούφες. Αυτό θα δώσει στο δέρμα σας λάμψη και θα προσθέσει δυναμική στη συνολική εικόνα σας.

Μήκος

Τα κοντά μαλλιά συνδέονται με τον ενεργό τρόπο ζωής και τη νεότητα, επομένως όσο μεγαλώνετε τόσο πιο κοντό θα πρέπει να γίνεται το κούρεμά σας. Προσέξτε όμως να αποφύγετε τα άκρα – τα εξαιρετικά κοντά χτενίσματα τείνουν να τονίζουν το οβάλ του προσώπου σας, το οποίο αναπόφευκτα γίνεται λιγότερο καθορισμένο με την ηλικία. Η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε μήκη που κυμαίνονται από το πηγούνι έως το επίπεδο του λαιμού.

Όγκος στα μαλλιά

Τα λαδωμένα μαλλιά σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες, επομένως είναι καλύτερο να δώσετε στο χτένισμά σας όγκο. Ωστόσο, ο υπερβολικός όγκος μπορεί να προσθέσει μερικά ανεπιθύμητα χρόνια στην εμφάνισή σας. Ο σωστός όγκος πρέπει να φαίνεται φυσικός και δυσδιάκριτος. Πετυχαίνετε με πολυεπίπεδα κουρέματα και κατσαρές τούφες. Επίσης, εφαρμόσετε λακ μαλλιών αλλά χρησιμοποιείστε το με μέτρο.

Δείτε ακόμα 7 Λάθη που σας Κάνουν να Φαίνεστε 10 Χρόνια Μεγαλύτερη

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Φράντζα

Μια φράντζα μπορεί να είναι πολύ αναζωογονητική για την εικόνα σας – κρύβει τις ρυτίδες στο μέτωπό σας και αναδεικνύει τα μάτια σας. Η βέλτιστη λύση είναι μεσαίου πάχους τούφες. Αν είναι πολύ χοντρή και ίσια η φράντζα μπορεί να κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται οπτικά πιο κοντό και πιο χοντρό.

Χωρίστρα

Μια χωρίστρα στη μέση προσθέτει αυστηρότητα στην εμφάνισή σας, κάνοντάς σας εμφανώς μεγαλύτερης ηλικίας. Αν παράδειγμα, αν χωρίσετε τις τούφες σας στη μία πλευρά θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο εκφραστικά. Δοκιμάστε να πειραματιστείτε χτενίζοντας τα μαλλιά σας προς τα πίσω ή με ζιγκ-ζαγκ τρόπο. Αυτό θα απαλύνει την όψη σας και θα προσθέσει όγκο.

Καθημερινό styling

Τόσο τα τέλεια ίσια μαλλιά όσο και οι υπερβολικά σφιχτοί κότσοι μπορούν να προσθέσουν μερικά χρόνια στην εμφάνισή σας. Εάν έχετε αλογοουρά, φροντίστε να αφήσετε μερικές λυτές τούφες στα πλαϊνά του προσώπου σας και μην σφίξετε πολύ τις μπούκλες. Από την άλλη πλευρά, αν έχετε τα μαλλιά σας λυτά, δημιουργήσετε μια ατημέλητη εμφάνιση κατσαρώνοντας ελαφρά τις τούφες σας. Όσοι προτιμούν τα μαλλιά τους ίσια θα πρέπει να σκεφτούν να προσθέσουν μια ελαφριά πινελιά χάους στο styling τους χρησιμοποιώντας ασύμμετρα κουρέματα.

Βραδινά χτενίσματα

Όταν ετοιμάζεστε να βγείτε το βράδυ, πείτε όχι στο κρεπάρισμα, σε τέλεια σταθεροποιημένες τούφες, σε ανασηκωμένα μαλλιά και σε ρετρό στυλ. Ένα βραδινό χτένισμα πρέπει να φαίνεται πάντα φυσικό. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε μια παιχνιδιάρικη πινελιά πλεξούδες.

πηγή φωτό

https://toftiaxa.gr/2021/11/poso-sixna-prepei-na-louzete-ta-mallia-sas-simfona-me-tin-epistimi.html

Δείτε επίσης Μαλλιά 2021-2022 Κουρέματα και Χτενίσματα. Αυτές οι Τάσεις στα μαλλιά θα κάνουν Θραύση!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σιδέρωμα ρούχων χωρίς σίδερο,συμβουλές για ρούχα,κόλπα για ρούχα,χρήσιμα

9 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τις Ζαρες στα Ρούχα Χωρίς Σίδερο

μαξιμαλιστική διακόσμηση κουζίνας,ιδέες μαξιμαλιστικής διακόσμησης κουζίνας,διακόσμηση κουζίνας,ιδέες διακόσμησης κουζίνας

29 Εντυπωσιακές Ιδέες Μαξιμαλιστικής Διακόσμησης Κουζίνας